Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nikos ts
ρε συ η δικιά μου η λεπίδα μπαίνει ?
η φιάχνουν νέα?
εγώ θέλω την δικιά μου...........είναι εφικτό...........
τα έχω πάρει στο κρανίο............... και δεν ξέρω τι να κάνω..............και που να πάω
|
καταρχας μην ανχονεσε και μην βιαζεσε!!!
μαλον δεν ζητας απο τον κλειδαρα αυτο που χρειαζεσε...
θα γραψω τα βηματα ενα ενα για να καταλαβετε ακριβοοοος τι χρειαζετε.
1... η λαμα απο το μανισιο κλειδι δεν μπενει γιατι δεν ειναι αρκετο το πισω μερος της
2... πας σε εναν κλειδαρα και ζητας να σου κανει ενα ΕΝΤΕΛΟΣ ΑΠΛΟ αντικλιδι.
αυτος θα επιμενει και θα σου λεει οτι δεν θα περνει μπρος το αυτοκινητο σου με αυτο το κλειδι λογο του imobilaiser. τοτε εσυ θα του πεις οτι σου αρκει να να γυρναει το διακοπτη και οτι ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ imobilaiser.
3... μολις γινει το απλο κλειδι βεβαιονεσε οτι γυρναει το διακοπτη και ανοιγει τις πορτες.
4... αν ειναι ολα οκ, τοτε βγαζεις το πλαστικο περιβλημα ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΚΛΕΙΔΙΟΥ και αφηνεις μονο μεταλο.
5... τροχιζεις τις πλαινες μεριες για να μεινει μια ευθεια οπος η λεπιδα του.
6... απασφαλιζεις και βγαζεις την λαμα απο το flip key για να δεις πως ειναι ο κωλος του που μπενει μεσα στη βαση. τωρα πρεπει λιμαροντας να δωσεις στον κωλο της λαμας που κατασκευασες το σχημα της λαμας που αφερεσες απο το flip key.
7... λιμαρεις πανω και κατω
8... λιπαρεις την μια επιφανια για να λεπτενει
9... το δοκιμαζεις αν μπενει στη βαση του flip key. αν οχι το λιμαρεις επιπλεον απο οπου χρειαζετε.
10... αν μπει και κατσει σωστα τοτε χρειαζετε λιγο φαγωμα στο σημειο που θα σφηνωσει η ασφαλεια.
11... επιτα βαζουμε την λαμα που κατασκευασαμε στην βαση του flip key και ξαναβαζουμε την ασφαλεια. αν η ασφαλεια εχει καταστραφει τοτε μπορουμε να βαλουμε το αναλογο καρφακι.
προσοχη τα φαγωματα να γινουν μονο οσο ειναι απαρετητο και οχι περισοτερο για να ειναι οσο το δυνατον πιο εφαρμοτη η λαμα μεσα στην βαση γιατι αλιος θα κουνιετε.
το φαγομα για την ασφαλεια θα πρεπει να γεινει ετσι ωστε οταν μπει η ασφαλεια να τραβηξει και να σφινωσει την λαμα προς τα μεσα.
οσο περιπλοκο και αν το περιεγραψα στην πραξη ειναι απλο
εγω ας πουμε στον κλειδαρα εκανα μονο το αντικλειδι και την προσαρμογη την εκανα μονος μου.