Για επισκευή που ρώτησε κάποιος έχει μαστόρια στην Φρατζή, απλά να πω ότι μετά επειδή γίνονται λαδιού καλό είναι αν μας χαλάσει ένα να τα πάμε ζευγάρι δλδ 2 μπροστινά ή 2 πίσω για να μην έχουν διαφορές μεταξύ τους όπως είχα πάθει εγώ με κονι. Ο ένας που πήγαινα είναι ο Ακριδάς Δημήτρης 210-9236805 και ο Στράτος που μου είχε συστήσει η Κονι και είναι πολύ κοντά εκεί 210-923047 πίσω από το παλιό Φιξ. Αν θέλετε τους παίρνετε και τους ρωτάτε εγώ εφτιαχνα κονι κίτρινα σε αυτούς δεν ξέρω αν επισκευάζουν οι ίδιοι τα AGX. O Ακριδάς μου είχε πει για blinstein ότι έχει έναν ακόμα ποιο πάνω. Τότε η τιμή για 2 αμορτισερ ήταν κάπου 130 ευρώ αλλά χέρι-χέρι δλδ τα πήγαινα τα άφηνα και πήγαινα ξανα να τα πάρω μετά από 2-3 μέρες δλδ και εντωμεταξύ έβαζα τα παλια στο αμάξι μου για να μετακινούμαι.
Εγώ για τα kyb ΑGX θα έλεγα ότι μπροστά πρέπει να τα έχουμε μεγαλύτερη σκάλα και μικρότερη πίσω, δεν ξέρω πως είναι στην Ε12 αλλά στην Ε11 έχουν 4 σκάλες και έχω μπροστά 3 και πίσω 2, όταν είχα πίσω 3 ή πίσω περισσότερο μου πέταγε κόλο πολύ εύκολα ενώ τώρα με τπτ! εγώ έχω μαμά ελατήρια επίσης πάνω.
|