Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
|
|
31-05-10, 21:59
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Καμια ιδεα που μπορω να βρω ασπρες λαμπες στυλ γουαιτ ξενον και ετσι?Τις μικρες Τ5!
Εμενα δεν με συμφερει να αλλαζω λαμπες στο σταρλετ εχει κοντερ με ντιζα και δεν συμφερει καθολου..
09-07-10, 23:31
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Καστοριά - Κιλκίς
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Λογικα σε ηλεκτρολογο, εγω ειχα παρει κατι phillips που ειναι το τζαμακι βαμμενο μπλε και βγαζουν καθαρο λευκο φως. Ζευγαρι πανε.
|
11-07-10, 08:39
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
κάποτε στο starlet είχα δοκιμάσει για τα μικρά φώτα μπροστά λαμπάκια ιοδίου και το αποτέλεσμα ήταν φοβερό! δεν έχω βάλει στο ταμπλό τέτοιες αλλά τις απλές με καποτίτσες κόκκινες (αλλά τελικά φωτίζουν πορτοκαλί). Τα έχει δοκιμάσει κανείς στο ταμπλό? έχουν δυνατό λευκό φως! σαν αυτά λέω :
http://www.emimikos.gr/shop/product.php?productid=18950
|
09-06-11, 21:45
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Kαλησπέρα..............
Θέλω να ρωτήσω αν γίνεται να αλλάξω τα φωτισμό του κοντέρ γιατί μου έχει καεί μία
και ακόμα βάλτε και κανένα λινκ για να δω τι λαμπάκια παίρνει
που μπορώ να βρω λαμπάκια για την corolla μου ee101 του κοντέρ ...
και κάτι ακόμα μπορώ να βρω led που να μπαίνουν?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sotoskap : 09-06-11 στις 23:30.
Αιτία: Συγχώνευση Θεμάτων & Posts
|
10-06-11, 18:12
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
http://www.corollaclub.com/forums/sh...t=16228&page=2
μερικες φωτος εχω εδώ, παντως εχω ακουσει πως τα λαμπακια τυπου led δεν φωτιζουν καλα το καντραν και καλό ειναι να αποφευγονται.
|
11-06-11, 05:51
|
|
Administrator
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
|
Τα Led στο κοντερ φωτιζουν μια χαρα,αρκει να ειναι 'Wide beam' αυτα με το σκαμμενο κεφαλακι δηλαδη,που σκορπιζουν την ακτινα!
Το κακο τους ειναι οτι καιγονται μετα απο καποιο χρονικο διαστημα (απο 5 μηνες ως και ενα χρονο).
Προσωπικα εχω τετοια λεντακια στο κοντερ και ειμαι υπερ-ευχαριστημενος!
11-06-11, 07:54
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Αυτά που λες είναι αλλα! Κάποια που είχα δοκιμάσει δεν έκαναν δεν φαινόταν καλα μετα!
|
|
|
|
11-06-11, 10:08
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
κάποτε στο starlet είχα δοκιμάσει για τα μικρά φώτα μπροστά λαμπάκια ιοδίου και το αποτέλεσμα ήταν φοβερό! δεν έχω βάλει στο ταμπλό τέτοιες αλλά τις απλές με καποτίτσες κόκκινες (αλλά τελικά φωτίζουν πορτοκαλί). Τα έχει δοκιμάσει κανείς στο ταμπλό? έχουν δυνατό λευκό φως! σαν αυτά λέω :
http://www.emimikos.gr/shop/product.php?productid=18950
|
Νικιφορε αυτα κανουν ομως σαν Τ10?και για τις μικρες τις Τ5?
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Janakas
Τα Led στο κοντερ φωτιζουν μια χαρα,αρκει να ειναι 'Wide beam' αυτα με το σκαμμενο κεφαλακι δηλαδη,που σκορπιζουν την ακτινα!
Το κακο τους ειναι οτι καιγονται μετα απο καποιο χρονικο διαστημα (απο 5 μηνες ως και ενα χρονο).
Προσωπικα εχω τετοια λεντακια στο κοντερ και ειμαι υπερ-ευχαριστημενος!
|
Ξερεις γιατι καιγονται?Γιατι ο δυναμος δινει πισω ρευμα 14ν ενω τα λεντ θελουν 12!Οποτε πρεπει να φτιαχτει ενας σταθεροποιητης και μειωτης τασης!
Αυτα εννοεις?
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/20x-1...fAccesso ries
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη wastegate : 11-06-11 στις 11:20.
|
11-06-11, 10:51
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Βασίλη δεν ξερω τι ειναι το Τ5 και Τ10 εγω ξέρω τα απλά λαμπάκια τις ψειρες σαν αυτά δλδ που εχει στην δικιά μου στα μικρά φωτα μπροστά και στα φώτα τις πινακίδας. Στο καντραν εχει και κατι ακόμα μικρότερα που δεν υπάρχουν αλλού, στο δικό μου καντραν έχω βγάλει τις καποτίτσες γιατί ζεσταινουν τα λαμπακια και τα μαυρίζουν. Επίης οι καποτιτσες καιγονται με τον καιρο και την ζεστη απο τα λαμπακια και αλοιώνονται. Υπάρχουν και χρωματιστά λαμπάκια αλλά αυτά ξεβάφουν!
|
11-06-11, 11:15
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
|
|
Τα λαμπακια που μπαινουν στις ψειρες και στα φωτα για την πινακιδα ειναι τα Τ10!!Τα αλλα τα μικρα που λες ειναι τα Τ5!
Εχω δοκιμασει καμποσα λεντ και κατεληξα να κανω δουλεια με απλες λαμπες και να παραγγειλω καποτακια..
Βρισκεις ευκολα ασπρα Τ10 αλλα Τ5 λιγο δυσκολο να βρεθει..
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17162204 seconds (81,86% PHP - 18,14% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:09. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|