Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Ασφαλειες και Ασφαλιστικες Εδω μπορουμε να μιλαμε να ρωταμε και να λεμε τις εμπειριες μας σχετικα με Ασφαλειες και Ασφαλιστικες . |
|
|
03-05-10, 08:18
|
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από PeterIoannou
Για κάνε τους μία ερώτηση για τα 18000, διότι στην απευκταία περίπτωση που θα τα διεκδικήσεις, θα θελήσουν να σε αποζημιώσουν με την τρέχουσα αξία του αυτοκινήτου, ήτοι, με πολύ λιγότερα.
Δεν το κοιτάς λίγο να μην πληρώνεις τσάμπα χρήματα;
Πάνος.
|
πανε λεει με το καταλογο ΑΥΤΟ ΤΡΙΤΗ αν και δεν το εχει μεσα το τs
μου ειπε συμφωνα με αυτα που εχει πανω το αυτοκινητο και εχει παρει τις foto περιπου εκει ειναι..
αλλα αν θελω μπορω να το κατεβασω στα 16.000 και θα το κανω
|
03-05-10, 23:14
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nikos ts
πληρωσα πριν ενα μηνα 778 για το ts 6μηνο
ειναι αυτο που λενε ΑΙΜΑ............................
ΝΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
|
δεν πας καλα μου φαινεται....
αμα ειχες κανα lotus τι θα κανες ρε?
05-08-10, 22:58
|
|
|
|
Περιοχή:
Νεάπολη Νικαίας
|
|
Μου ηρθε και εμενα η ωρα μετα απο ενα χρονο , περιπου, να ξανα δωσω στην ασφαλιστικη .... 550Ε ζηταει και παλι καλα για ετησιο με κεφαλαιο 14800Ε παρακαλω η corollia . Ολα μεσα ακτος απο μεικτη και οδικη , λογω δωρου 3ων ετων απο μαμμα Τουοτα.
Ερωτηση τωρα... Εχετε προσεξει αν εχουν βαλει κι αλλα ""πεδια"" στα στοιχεια του αυτοκινητο??? Εμενα εχουν προσθεση {εκδοση} {ιπποδυναμη KW - ΗΡ} {Βαρος οχηματος} {Κυβικα εκατοστα} ... Απλα μου εκανε εντυπωση...
Λετε να βαλουν και Εκπομπες ρυπων μετα απο λιγο καιρο???
|
17-10-10, 22:46
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Εγω πληρωσα αυτη τη εβδομάδα για ενα χρονο στην Interamerican 430 Ευρω.
|
17-10-10, 23:43
|
|
Μέλος
|
|
|
|
Interamerican ειναι πολυ καλη, αυτη εχω κι εγω, μου παρεχει καλυψη για τα παντα και οδικη βοηθεια.
|
18-10-10, 21:07
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
εγω με την ιντεραμερικαν οταν τρακαρα με κοροιδεψαν και δεν με αποζημιωσαν για ολα τα λεφτα που ειχα δωσει
|
17-12-11, 15:25
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Καλλονή Λέσβου
|
|
Επαναφέρω το θέμα..
Είμαι στην περίοδο ανανέωσης της ασφάλειας μου και είπα να ψάξω λίγο στο ίντερνετ μιας και όλες σχεδόν οι ασφαλιστικές κάνουν συμβόλαια και online.
Η καλύτερη απ' όλες που είδα η my direct. Αν ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος ας ρίξει μια ματιά...
http://www.mydirect.gr/Home.aspx?a_id=256
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Bill_corolla : 17-12-11 στις 15:27.
Αιτία: Προσθήκη link
|
13-01-12, 19:35
|
|
|
|
Περιοχή:
ΣΕΠΟΛΙΑ
|
|
παιδια μια ερωτηση!!θελουμε να βαλουμε στο τζιπ του αδελφου μου μια προσωρινη ασφαλεια τυπου 1-2 μηνες max ξερετε εαν γινεται??πανω κατω τιμη?
|
14-01-12, 21:10
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Καλλονή Λέσβου
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από PANOS SPEED
παιδια μια ερωτηση!!θελουμε να βαλουμε στο τζιπ του αδελφου μου μια προσωρινη ασφαλεια τυπου 1-2 μηνες max ξερετε εαν γινεται??πανω κατω τιμη?
|
Γίνεται, το κάνει ο νονός μου που είναι ναυτικός.
Ρώτα τις ασφάλιστηκές πως το κάνουν.
|
|
|
|
15-01-12, 12:09
|
|
|
Περιοχή:
Ambelogardens
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nikos ts
πανε λεει με το καταλογο ΑΥΤΟ ΤΡΙΤΗ αν και δεν το εχει μεσα το τs
μου ειπε συμφωνα με αυτα που εχει πανω το αυτοκινητο και εχει παρει τις foto περιπου εκει ειναι..
αλλα αν θελω μπορω να το κατεβασω στα 16.000 και θα το κανω
|
Αν και καθυστερημένη απάντηση, ας την γράψω:
Τα ίδια μου έλεγαν κι εμένα πριν από τρία χρόνια όταν με είχαν τρακάρει και το αυτοκίνητο είχε βγει ολική, και μετά αντί για 16000 που ήταν το ασφαλισμένο ποσό τότε, μου είπαν 10.000 και το αυτοκίνητο να το πουλήσω σε αυτούς για 1500 ή να το πάω για διαγραφή.
Η ουσία είναι μία:
Όλες -μα όλες- οι ασφαλιστικές στην Ελλάδα της αφασίας, της απάτης, της αρπαχτής και της ατιμωρησίας, πουλάνε "νταηλίκι" στον ασφαλισμένο, για να του τα παίρνουν και να μην τον αποζημιώνουν ποτέ, ή να του βγάζουν την πίστη, ελπίζοντας να πληρώσουν τα λιγότερα, όσο το δυνατόν αργότερα.
Πάντως, αποζημιώνουν σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα για νεκρούς και τραυματίες, όσο ακόμα η ανθρώπινη ζωή έχει κάποια αξία για τους κυβερνώντες μας και τους "κολλητούς" και χρηματοδότες τους... Αν και πλέον, αν μείνεις ανάπηρος από τροχαίο ατύχημα, θεωρείσαι απόλυτα υγιής, ενώ αν είσαι φετιχιστής, παιδόφιλος, πυρομανής κλπ, έχεις περισσότερες πιθανότητες να πάρεις ακόμα και αναπηρική σύνταξη...
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,16911006 seconds (81,88% PHP - 18,12% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:45. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|