Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GMASTER6
ΕVANK από ότι βλέπεις όλοι μα όλοι αναγνωρίζουν ότι δυστυχώς έπεσες σε ελαττωματικό αυτοκίνητο και πραγματικά και εγώ σου εύχομαι να μην ξαναπέσεις σε παρόμοια περίπτωση.Αν ήσουν και κάποιος απλός αγοραστής toyota θα δικαιολογούσα και την αγανάκτηση αλλά και την απέχθεια σου για την εταιρία.Από τη στιγμή όμως που δούλευες μέσα στην toyota και ξέρεις από πρώτο χέρι ΤΙ αυτοκίνητα βγάζει και ΠΟΙΑ εταιρία είναι δεν καταλαβαίνεις ότι καταντάει το λιγότερο αφελές από μέρους σου, η επιμονή σου να συνεχίζεις να τη θίγεις?το καλύτερο που θα μπορούσες να κάνεις θα ήταν να αναφέρεις το πρόβλημα όπως έχουν αναφέρει πολλά παιδιά εδώ μέσα και να τελειωνε εδώ το θέμα.Ετσι θα σε παίρναν περισσότερο στα σοβαρά όλοι πίστεψε με...
Υ.Γ.Μάλλον δεν θα βρεις εδώ δυσαρεστημένους corollaκηδες(που έχουν βαρεθεί τα γκαπ-γκουπ,δικά σου λόγια μην ξεχνιόμαστε...) για να ενωθείτε εναντίον του κολλοσσού,όπως λές.Αν όμως παθεις τα ίδια και με την νέα σου εταιρία(ειλικρινά δε στο εύχομαι) από ότι βλέπεις οι περισσότεροι εχουν να σου πουν και από μια εμπειρία.
Φιλικά...
|
Φίλε μου αυτός είναι ο λόγος που την πάτησα, επειδή δούλευα στην ΤΟΥΟΤΑ.
Μέχρι τότε δεν ήμουν υποστηρικτής των Γιαπωνέζικων αυτοκινήτων και παρατηρώντας κάποια πράγματα άρχισα να σκέφτομαι, "ρε μπας και δεν τα έχω δει σωστά το θέμα? Πόσος κόσμος είναι ευχαριστημένος και λένε οι περισσότεροι ότι πάνε συνεργείο μόνο για λάδια-service"
Κάθησα να σκεφτώ ότι ίσως έχω λάθος, είδα και το νέο τότε μοντέλο και μου άρεσε οπτικά, test drive τότε δεν υπήρχε, και αποφάσισα να το πάρω.
Με την επιλογή μου αυτή, πέταξα τα λεφτά μου, ταλαιπωρήθηκα όλα αυτά τα χρόνια με 1002 προβλήματα μικρά και μεγάλα, και στό τέλος τι?
Απλά μια δικαίωση από το δικαστήριο ότι ναι, αυτό το ενα και μοναδικό έστω αυτοκίνητο ήταν απο κατασκευής ελλατωματικό.
Αυτό ήταν μια δικαίωση.
Εγώ σας είπα ότι ΔΕΧΟΜΑΙ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ το ότι είσαστε κατοχοι corolla διαφόρων εκδόσεων και πραγματικά είστε απροβληματιστοι.
Το δέχομαι βρε παιδιά πως να το κάνουμε, αφού έτσι λέτε.
Αλλά δεχθείτε και εσείς όμως ότι επειδή ένα είναι καλό δεν είναι όλα καλά, αλλά και ούτε επειδή ένα είναι σκάρτο όλα είναι σκάρτα. Ποσοστά είναι αυτά.
Ομως, σκεφτείτε αν εσείς ανοίγατε πχ το σάπιο γιαουρτάκι της ΦΑΓΕ και εγώ σας έλεγα ότι το δικό μου είναι φρέσκο, θα το ξαναπέρνατε να το φάτε?
Αν τα λουκανικάκια του νικα τα ανοίγατε και ενώ λήγουν σε 40 ημέρες είχαν βρωμίσει θα τα ξαναπαίρνατε?
Δείτε λίγο πιο σφαιρικά το θέμα!
Εχετε στήσει εδώ ένα ωραιότατο και πληρέστατο forum το οποίο θέλω να πιστεύω ότι είναι έδώ για να βοηθήσει και όχι μόνο για να λέμε όλοι πόσο καλή είναι η corolla μας. Και το λέω χωρίς καμία διάθεση κριτικής, αλλά τελείως καλοπροαίρετα.
Είπα πολλές φορές, κάποιοι το κατάλαβαν κάποιοι όχι.
Οτι πολλές φορές οι εταιρείες κοροιδεύουν τον κόσμο είτε με τις εργασίες τους είτε με τις χρεώσεις τους.
Μη μου πείτε ότι όλοι από εσάς μόλις έληξε η εγγύηση πάτε ακόμα στα εξουσιοδοτημένα για λάδια-service?
Μη μου πείτε ότι κάποιοι από εσάς δεν έχουν καταλάβει ότι με κάποιο τρόπο γνωρίζω πολλά για διάφορες εταιρείες και καταστάσεις στο αυτοκίνητο?
Αρα λοιπόν, επειδή στην Ελλάδα όοοοολες οπι εταιρείες όχι μόνο των ιχ
έχουν την λογική "τώρα το πήρες φάτο", ήρθα να σας πω την ιστορία αυτή
επειδή σίγουρα κάποιος αγανακτισμένος υπήρξε, ή υπάρχει ή θα υπάρχει.
Αν δεν είχα κινηθεί νομικά δεν θα είχε νόημα να μπω εδώ να πω τι?
Οτι πριν 10 χρόνια πήρα ένα αυτοκίνητο που έτριζε και και και και?
Ε σιγά τα αυγά!
Λοπόν, δείτε τώρα και την "δικαίωση" και τα λέμε.