Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ranger
Σήμερα το μεσημέρι Corollapatra (Αντρεας) και ranger (Βαγγέλης) τοποθέτησαμε το car TV, DVD κτλ κτλ στην Ε-12 του Αντρέα... Το αποτέλεσμα είναι καταπληκτικό, σύντομα σχολια απο τον Αντρέα και φωτογραφίες...
|
Πραγματικά, το Σάββατο το μεσημέρι, με την πολύτιμη βοήθεια του Βαγγέλη, τοποθετήσαμε το Τ-6800 στο αυτοκίνητό μου. Το αποτέλεσμα, όσο υποκειμενική μπορεί να είναι η δική μου γνώμη, θεωρώ ότι είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ. Η διαδικασία τοποθέτησης, εάν εξαιρέσουμε ότι ψάχναμε για λίγη ώρα να βρούμε ανοιχτό μαγαζί για να αγοράσουμε καρυδάκια για να ξεβιδώσουμε τις βίδες του RCD, δεν κράτησε παραπάνω από μία ώρα. Τα πάντα έμπαιναν κουτί, οι φύσες ταίριαζαν απόλυτα χωρίς να χρειαστεί κανένα κόψε-ράψε. Το ξεγέλασμα για να παίζει εν κινήσει η τηλεόραση και το DVD έγινε επίσης πολύ απλά με πρόσθετους αντάπτορες που περιείχε η συσκευασία του Τ-6800 και με την βοήθεια του Πέτρου. Το ανταλλακτικό που χρειάστηκε από την ΤΟΥΟΤΑ κούμπωσε καλύτερα και από το παλιό... Η τηλεόραση δουλεύει άψογα όταν είναι στάσιμο το αυτοκίνητο ενώ εν κινήσει κάνει νερά και διακοπές (αναμενόμενο). Το Ραδιόφωνο και το CD χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Το Bluetooth συνδέεται αμέσως και απροβλημάτιστα με το κινητό και δουλεύει τέλεια. DVD δεν δοκίμασα ακόμα. Δείτε μερικές φωτό:
Διαδικασία τοποθέτησης >>>
Μετά και την τοποθέτηση των αεραγωγών >>>
Ολοκλήρωση τοποθέτησης >>>
Κεντρικό menu >>>
¶νοιγμα οθόνης >>>
Βλέποντας τηλεόραση >>>
Ραδιόφωνο >>>
Bluetooth >>>
Μετά από όλη την αναμονή και υπολογίζοντας τα πρόσθετα έξοδα που προέκυψαν με την ανάγκη αγοράς των αεραγωγών, και μετά από δύο ημέρες λειτουργίας στο αυτοκίνητο προκύπτει το ερώτημα: ¶ξιζε τα λεφτά του; Και η απάντηση:
¶ξιζε κάθε ευρώ!!! Μπορεί να έχει μειονεκτήματα σε σχέση με άλλα 2DIN μηχανήματα που περιέχουν τα πάντα (+GPS) και να καταλήγει να είναι πιο ακριβό από αυτά με λιγότερες λειτουργίες, αλλά τόσο το οπτικό αποτέλεσμα όσο και οι δυνατότητες που έχει ως μηχάνημα τα αντισταθμίζουν όλα...
Γνώμη μου: Όποιος ενδιαφέρεται για κάτι τέτοιο, να σηκώσει τον κόσμο στον αέρα και να βρει το SN-6800 της Skypine που είναι ίδιο με το δικό μου αλλά περιέχει και GPS. Τότε θα μιλάμε απλά για το ΤΕΛΕΙΟ...