Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
06-10-08, 18:28
|
|
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Ετσι οπως τα λεει ο tsport ειναι. Και θα συνεχισω λεγοντας οτι στην παλια μου δουλεια ειχα δοκιμασει αρκετα fm transmitter για ipod. Κανενα δεν μπορουσε να πλησιασει την ποιοτητα του ipod.
|
07-10-08, 22:38
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Elefsina
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από fanis
και να επισημανω πως το καινουργιο xcarlink που εχω ηδη ενα στο μαγαζι για πωληση εχει usb in + sd card input και audio in.
|
Ηθελα να ρωτησω ποσο περιπου στοιχιζει?
|
08-10-08, 10:22
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Περίπου 68 ευρω με τη σημερινη ισοτιμία ευρω/δολλαρίου (περίπου 1.35). Το ξέρω γιατι το παρηγγειλα προχτες για ενα φίλο.
|
14-10-08, 10:05
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Elefsina
|
|
Απο που το παρηγγειλες? Εχω ενα Archos 30Gb και θελω να το βάλω στο μαμα Rdio-CD της corolla. Δε θέλω να το χρησιμοποιώ μόνο σαν σκληρό. Θελω η επιλογή των playlist να γινεται από το archos. Α και κατι αλλο: το μοναδικο καλωδιο που έχω ειναι ενα που καταλήγει σε USB και απο εκει δεχεται ρεύμα. Γνωρίζει κανείς αν υπαρχει λύση? Μπορώ να το έχω μονιμα πανω και να παιρνει ρεύμα απο το αμαξι?
|
14-10-08, 11:51
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Καστέλλα
|
|
|
14-10-08, 17:01
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Elefsina
|
|
Με τη λύση αυτη όμως από που θα παιρνει ρεύμα? (δε θελω να δεσμεύσω τον αναπτήρα. Εγω πιστεύω οτι το xcarlink θα κανει δουλεια αφου εχει line in για να το συνδεω και να εχω τον χειρισμο απο το mp4 και εχει και usb για να παιρνει ρεύμα(γι' αυτο δεν ειμαι σιγουρος). Πειτε κι εσεις που ξερετε την γνωμη σας.. "fanis" εσυ πρεπει να ξερεις!
|
14-10-08, 18:37
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Υπάρχουν φορτιστές, που παίρνουν ρεύμα από τον αναπτήρα και βγάζουν 5-5.5Volt σε βύσμα τύπου USB. Οπότε θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις κάτι τέτοιο και να είσαι σίγουρος όποια λύση από τις άλλες και αν επιλέξεις.
edit: Πιστεύω πως το ρεύμα που δίνει το Xcarlink δεν θα φτάνει να γυρίσει το δίσκο του MP3 σου. Μια δοκιμή κάποιου που το έχει εγκαταστήσει θα μας λύση την απορία.
|
16-10-08, 17:00
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Elefsina
|
|
Εχει κανεις καμια λυση χωρις να δεσμεύω τον αναπτηρα?
|
16-10-08, 17:33
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Περιστέρι
|
|
Αν διαβάσεις το topic απο την αρχη θα δεις οτι το μαραφέτι που αναφέρει δεν δεσμεύει τον αναπτήρα!
κ αν ακούς δυνατά Χατζηγιάννη
Απορωωωωωωωώ...........
http://www.e-metakomisi.gr
|
16-10-08, 18:06
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Elefsina
|
|
Αν διαβάσεις τα μηνύματα που εχω γραψει σε αυτό το topic απο την αρχή, θα δεις πως οταν λέω για "αποφυγή δέσμευσης αναπτηρα" αναφέρομαι στη συνεχή τροφοδοσία του ARCHOS(mp4)...........!
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16565990 seconds (81,92% PHP - 18,08% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:36. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|