Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL
kosma τι κανεις? ολα καλα? χαθηκες...
|
Όντως χάθηκα.
Λίγο η δουλεια, λίγο η οικογένεια, λίγο το ότι έχουν χαθεί τα περισσότερα ts από το forum, τι να κάνεις.
Θα προσπαθήσω να είμαι πιο τακτικός.
Λοιπόν στο θέμα μας.
Έχουν γραφτεί τρελά πράματα και δεν ξέρω από που να αρχίσω.
Πρώτον: Ο 20ν ειναι ένας και μοναδικός και είναι κινητήρας προς μίμηση ακομη και τώρα.
Δευτερόν: Για να συγκρίνεις κινητήρες πρέπει στο ίδιο δυναμόμετρο να έχεις δυο καμπύλες. Μια για τον 20ν και μια για το υπερκυβισμένο. Τα τελικά αλογα δεν παίζουν τόσο ρόλο όσο η ροπή σε όλο το φασμα των στροφών. Το αυτοκίνητο που περναει στο μεγαλύτερο φασμα ειναι και το πιο δυνατό. Τώρα που θα μπει ο κάθε κινητήρας και πως θα μπει ειναι αλλου παπά ευαγγέλιο.
Τρίτον: Ποτέ ένα υπερκιβυσμένο δεν θα περάσει 20ν με τον ίδιο οδηγό και στα δύο. Αφενός γιατί πρεπει να ειναι πιο δυνατό και αφετέρου οι περισσότεροι 20ν είναι σε ελαφρύτερα αυτοκίνητα.
Τέταρτον: Πότέ των ποτών ένα υπερκυβισμένο δεν θα περάσει <<<ΑΝΕΤΑ>>> μια ts ακόμα και αν τουρμπιστεί, πουστο κάτω κάτω δεν συμφέρει ναρίξεις τόσα λεφτά για να κάνεις ένα αναξιόπιστο μοτέρ. Λιγότερα θα σου βγει ένας κινητήρας τs.
Προσωπικά πιστεύω πως τα υπερκυβισμένα δεν πάνε και τόσο καλά και δεν αξίζει να δώσεις ενα κάρο λεφτά για να πάνε. Και Roy όλα αυτά που έβαλες 700 και 400 ευρώ καν'τα από 1000 να είσαι μέσα, ιδίως ο προγραμματιστής θα σου πάρει την ψυχή. Όπως επισης στο τέλος δεν θα έχεις ροπάρα, το πολύ να δεις 19 κιλά.
Όσο για τους 20ν οφείλω να ομολογίσω πως είστε λίγο εως πολύ πορωμένοι
και μερικές φορές δεν μπορείτε να αντιμετωπίσετε καταστάσεις ήρεμα και ωραία. Ο Roy άνοιξε το θέμα για να λυθουν κάποιες απορείες και πέσατε όλοι να τον φάτε.
Αυτές είναι οι απόψεις μου εντελώς φιλικά και χωρίς καμία παρεξήγηση.