Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

TOYOTA COROLLA T-SPORT 2002>

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 09-09-07, 14:42
Το avatar του χρήστη dRiveR7
dRiveR7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: 207 RC
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 410
dRiveR7 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Ε τότε δεν τα ξέρεις καλά....δεν θα πάω μακριά, σε προηγούμενα μοντέλα κλπ...Δείτε τα νέα Tfsi... 185 δίνει...198 βγάζουν...240 δίνει στο cupra...238 βγάζει...
Όσο κολλημένοι και να είμαστε με την ΤΟΥΟΤΑ και γενικά τα ιαπωνικά, πρέπει να παραδεχτούμε και τις επιτυχίες των άλλων...μην είμαστε απόλυτοι...
Εξάλλου όσοι έχουν μπει σε 20V γερμανικό των 150-180-210-225-+++++ θα ξέρουν πως επιταχύνει...να μην πω για τους νέους Tfsi...
H TS μπορεί να κοντράρει ένα 20V των 180 και αυτό μόνο από στάση και αν...για να κοντραριστεί εν κινήσει πρέπει να στηθεί με 6000+...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-09-07, 14:46
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 846
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
γτο ιδιο και με τα ταπερ αλλα εκει κανεις δεν μιλαει...
Αυτα τα μοντελα καλο ειναι να το συγκριμουμε με αλλα τουρμπατα τις κατηγοριας τους...

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-09-07, 17:02
Το avatar του χρήστη sotosgh
sotosgh Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: toyota corolla AE101
Περιοχή: ΙΛΙΟΝ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 250
sotosgh είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παρ'ολο που έχω ΤΗΝ ΑΕ 101 1,6 λόγω νέου μέλους οικογενείας κοίταζα για κάτι άλλο οικογενειακό πιο μεγάλο απο την ΑΕ101 και περισότερο γκάζι λόγω ταξιδίων που κάνω.
Πήγα λοιπόν και εγω για το SKODA OCTAVIA 5 RS δεν λέω χαρτί το αυτοκίνητο και η προσφορά που κάνει 25% προκαταβολή και υπολοιπο άτοκο είναι πολύ δελεαστική πρόταση, αλλά ρε παιδιά απο τις 1800 στροφες
να μπαίνει η τουρμπίνα πολύ γρήγορα που αυτό συνεπάγετε και πολύ κατανάλωση.
Αυτό το λέω και το κοιτάζω λόγω ταξιδίων που κανω.
Και ένα σημείο μελανό κατ'εμέ αυτό το σηματάκι της SKODA να μην είχε θα ήταν χαρτί το αμάξι.
Και ένα τελευταίο. Αστέρι η TS αλλά για μας τους οικογενειάρχες " μικρή για πορπαγκάζ. Και το λέω γι'αυτό γιατί στην οικογένεια υπάρχει και μια Ε 12.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-09-07, 18:08
dRiveR7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Πάρτην RS και βάλε ένα αστέρι της MERCEDES να σου φύγει η μανία...ρε σοβαρολογείτε? Με το σήμα παίρνεις αμάξι? Η παίρνεις γκάζια και καις και βενζίνη ή παίρνεις πατίνι και τσουλάς ανέξοδα...! Διάλεγεις...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-09-07, 18:49
spyros_45 Offline:

Περιοχή: Κορυδαλλός-Κεφαλονιά-και σχεδόν πάντα off topic
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 4 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 387
spyros_45 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ρε οδηγέ7 χαλάρωσε λίγο...οι σεατάκιδες και οι σκοντάκιδες αν δεν είχαν τον όμιλο vag να τους βάλει κάτω απ την ομπρέλα του, θσ κυκλοφορούσαν ακόμα με τα τεχνολογικά επιτεύγματα των 1600 κυβικών και 75 ίππων, τύπου σεατ τολεντο δεκαετίας 90. Ε μην, την βλέπουν λοιπόν ξαφνικά. όσο έχω στο μυαλό μου τα felicia και κάτι άλλα απίθανα κουτιά που αντί για μοτέρ φορούσαν καμινέτα, μουέρχεται να ξερνάω απο τα γέλια. Να είσαι σίγουρος λοιπόν πως όλοι αυτοί αν δεν ήταν στην επίβλεψη του ομίλου vag με ένα γιαπωνέζικο θα κυκλοφορούσαν τώρα κατα πάσα πιθανότατα, θα είχαν όμως το κεφάλι ψηλά!
Παλιά 09-09-07, 19:06
dRiveR7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Είδες λοιπόν που κοιτάτε τη φιγούρα και τη μόστρα μόνο? Και τι σε νοιάζει εσένα αν τους έχει αγοράσει ο χ,ψ,ζ όμιλος? Έχουν ποιοτικά και καλά αμάξια? Υπερτερούν σε πολλούς τομείς των ιαπωνικών...?? Παραδεχτείτε το επιτέλους....Και μη με πείτε φιλογερμανό κλπ που έχω ακούσει κατά καιρούς...Εγώ ήμουν αυτός που πρότεινα στον πατέρα μου και σε λίγους μήνες παίρνει ξανά corolla! Αλλά όχι για το σήμα, ή ότι είναι παντού καλύτερο αμάξι από τα αντίστοιχα jetta, passat, mondeo, octavia που κοίταζε, αλλά για λόγους ουσιαστικούς που είναι εξατομικευμένοι πάνω του. Αν ήθελε το πιο γρήγορο θα έπαιρνε octavia RS, αν ήθελε γρήγορο και πολυτελές passat tfsi, αν ήθελε τεχνολογία νέα και επιβλητικό αμάξωμα mondeo, αν ήθελε και το γκαζάκι του και σχετική οικονομία jetta. Αλλά αυτός ήθελε να κινείται με μια α αξιοπρεπή δύναμη, απλά αποδεκτή των 1.6 λίτρων, να είναι ασφαλές το αμάξι και να μη χρειαστεί να του βάλει κάτι εκτός των service και πράγματα που θα θελήσει ο ίδιος. Δηλαδή καταλήγουμε πάλι πως μας έχει μείνει να παλεύουμε με ατμοσφαιρικά μοτέρ, να έχουμε ποιότητα και αξιοπιστία. Στα άλλα υστερούμε...και ας έχουμε καλύτερο σήμα!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-09-07, 19:56
pwpwpali Offline:
banned

Περιοχή: athina
Δύναμη Σεβασμού: 0
pwpwpali είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από spyros_45 Εμφάνιση μηνυμάτων
Ρε οδηγέ7 χαλάρωσε λίγο...οι σεατάκιδες και οι σκοντάκιδες αν δεν είχαν τον όμιλο vag να τους βάλει κάτω απ την ομπρέλα του, θσ κυκλοφορούσαν ακόμα με τα τεχνολογικά επιτεύγματα των 1600 κυβικών και 75 ίππων, τύπου σεατ τολεντο δεκαετίας 90. Ε μην, την βλέπουν λοιπόν ξαφνικά. όσο έχω στο μυαλό μου τα felicia και κάτι άλλα απίθανα κουτιά που αντί για μοτέρ φορούσαν καμινέτα, μουέρχεται να ξερνάω απο τα γέλια. Να είσαι σίγουρος λοιπόν πως όλοι αυτοί αν δεν ήταν στην επίβλεψη του ομίλου vag με ένα γιαπωνέζικο θα κυκλοφορούσαν τώρα κατα πάσα πιθανότατα, θα είχαν όμως το κεφάλι ψηλά!
αν δεν ηταν θα χαν βαλει λουκετο.......
τωρα ομως ειναι....
κ σε πολλους τομεις ειναι καλυτερα ακομα κ απο τα golf το leon octavia και πενρεις κ ρεστα για βενζινες....γιατι το golf εχει το ονομα κ δεν χρειαζεται το παραπανω το leon octavia δεν το χει γι αυτο εχει κ το παραπανω....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-09-07, 20:01
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 846
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
spyros_45 τα κακολογεις ρε ειχαν και system porche καποτε...!!

dRiveR7 δεν θυμαμαι να σε ειχα πει φιλογερμανο...
Αλλα μιας και το ανεφερες ρε φιλογερμανε με κρυφο ισπανικα αισθηματα τα αμαξια αυτα εχουν τα β ή γ διαλογης ανταλακτικα του ομιλου...
Οι ποιο πολυ θελουν ενα αμαξι να μην χαλαει...

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-09-07, 20:19
dRiveR7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Κι όμως...αν και θεωρούμε πως σαν οι "μικρές" του ομίλου θα έχουν προβλήματα, συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο...τα VW έχουν του κόσμου τα προβλήματα (πάσης φύσεως), ενώ τα skoda - seat πολύ λιγότερα και όσα υπάρχουν είναι ηλεκτολογικά-ηλεκτρονικά. Εγώ ξέρω περιπτώσεις με octavia που έχουν 100000+ χιλιόμετρα σε δρόμους αγροτικούς, χωματόδρομους αλλά και εθνική τελικιασμένα Θεσ/νίκη - Αθήνα πολλές φορές και να μην έχουν κάνει κιχ....όχι μόνο μηχανικά αλλά να μην υπάρχει καν υποψία τριγμών....
Εμένα δε μ ενοχλεί να λέμε δε θέλω γερμανικό γιατί ο ιάπωνας μου δίνει αξιοπιστία, μ 'αρέσει η ατμόσφαιρα, η ιαπωνική σχεδιαση...οτιδήποτε...αλλά ότι δε μ'αρέσει το σηματάκι...δεν έχει κύρος...βγάζει αντί για 193 άλογα 155, τα θεωρώ αστεία επιχειρήματα....
Τέλος πάντων...εγώ παραδέχτηκα πως έχουμε αξιοπιστία και άλλα θετικά...δε μπορούμε να παραδεχτούμε πως και οι γερμανοί υπερτερούν σε δύο τρία πράγματα αυτή τη στιγμή...??
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-09-07, 21:38
Το avatar του χρήστη john2121
john2121 Offline:

Μοντέλο: G6 1.4 Φ.Π.Ε
Περιοχή: Elefsina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 233
john2121 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dRiveR7 Εμφάνιση μηνυμάτων
Κι όμως...αν και θεωρούμε πως σαν οι "μικρές" του ομίλου θα έχουν προβλήματα, συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο...τα VW έχουν του κόσμου τα προβλήματα (πάσης φύσεως), ενώ τα skoda - seat πολύ λιγότερα και όσα υπάρχουν είναι ηλεκτολογικά-ηλεκτρονικά. Εγώ ξέρω περιπτώσεις με octavia που έχουν 100000+ χιλιόμετρα σε δρόμους αγροτικούς, χωματόδρομους αλλά και εθνική τελικιασμένα Θεσ/νίκη - Αθήνα πολλές φορές και να μην έχουν κάνει κιχ....όχι μόνο μηχανικά αλλά να μην υπάρχει καν υποψία τριγμών....
Εμένα δε μ ενοχλεί να λέμε δε θέλω γερμανικό γιατί ο ιάπωνας μου δίνει αξιοπιστία, μ 'αρέσει η ατμόσφαιρα, η ιαπωνική σχεδιαση...οτιδήποτε...αλλά ότι δε μ'αρέσει το σηματάκι...δεν έχει κύρος...βγάζει αντί για 193 άλογα 155, τα θεωρώ αστεία επιχειρήματα....
Τέλος πάντων...εγώ παραδέχτηκα πως έχουμε αξιοπιστία και άλλα θετικά...δε μπορούμε να παραδεχτούμε πως και οι γερμανοί υπερτερούν σε δύο τρία πράγματα αυτή τη στιγμή...??
Ναι αλλά καλό θα ήταν να κρίνουμε αμάξια στην ίδια κατηγορία και όχι μόνο αμάξια άλλης κατηγορίας με μονό κριτήριο τον κατασκευαστή πχ 1600 με 18Τ ή ακόμα χειρότερα 20ΤFSI γιατί είναι άδικο. Εξάλλου η αρχική σύγκριση (ΤS εναντίον GT) είναι αρκετά δίκαιη όσον αναφορά τα άλογα (αν και το ένα είναι hatchback και το άλλο σεντάν).
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Page generated in 0,16280103 seconds (81,36% PHP - 18,64% MySQL) with 40 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:45.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com