με πολυ δουλεια και πολυ παντρεμα και πολυ ορεξη...
βγαινει αυριο απο τον μηχανικο...
οι δουλειες που εγιναν...
1 κλεισιμο τρυπας απο πανω...σωληνακι απο κατω για ντρομπα βενζινας απο το ντεποζιτο...ανοιξαμε τρυπα κωλαουζο και ανταμπτορακι...
2 αλλαξαμε τα γονατα μπηκαν απο αε επανω...επρεπε να στενεψω ελατηρια μιας και ηταν πιο μεγαλα...να ρυθμισουμε τα αμορτισερ γιατι μετα δεν ρυθμιζονται πρεπει να βγει το γονατο τελειως...
3 τοποθετηση τρομπας και συνδεσει μαζι με φιλτρα....
4 τοποθετηση ψυγειων καλοριφερ και του λαδιου τελικα βρεθηκε...ευτυχως..
5 συνδεσει καινουργιου τρομπακι για το σασμαν το υδραυλικο...
6 φτιαξιμο πισω βαζη και στηρικη ρυθμιζομενης κοντρας στο διαφορικο..
7 φτιαξιμο ρυθμιζομενης κοντρας για το διαφορικο..
8 συνδεση σωληνακια στη μπεκιερα και ολα τα συναφη..
9 αυριο πιανω τν εξατμιση με αμιαντο ταινια και το βαζω επανω..
10 εγκατασταση ντεποζιτου και ταπας
και μετα απο ολα αυτα...θα παει ηλεκτρολογο πλεον εκει δεν μπορω να κανω κατι εγω...οποτε θα περιμενω να το παω μετα για να κουμπωνω πορτες και συναφη...
ερωτηση...μου κατεβεικε ιδεα να βαλω μπαταρια πισω???
πιστευω πιο ασφαλεια σε κουνηματα απο μπροστα και απο αποψη αισθητικης θα ειναι καλυτερα???ετσι νομιζω...
τι να πω...
μικρη ενημερωση απο φωτο....
δεν περιμενα το ποσο δυσκολο εινα να φτιαξεις απο την αρχη ολααα..
εχω παει και τα καθισματα για φτιαξιμο και το ταμπλο για ντυσιμο απο εβδομαδα θα τα εχουμε και αυτα...
εχουμε παραγγειλει και μοκετες καινουργιες ολο μαυρη οπου κατω θα ειναι κουμπωτη και δεν θα εχει τιποτα απο κατω...κετσεδες και τετοια θα ειναι καθαρο...
φιλε σε ευχαριστω για το ενδιαφερον αλλα τα εβαλα τελικα με τα δικα του ελατηρια....ειναι και δυσκολοι οι καιροι και θα πηγαιναν ακριβα αυτα και ειπα να τα αφησω γιατι θελω να βαλω μπλοκε πισω το τελευταιο που θα κανω γιατι εχω να χτυσω ενα και αγωνιστικο απο πισω στην ιδια καροτσα...απλα αυτο παει για εκθεση...
παντος θελω να μαθω ποσο κανουν υπαρχουν στην ελλαδα αυτα εδω????που???