Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
|
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων |
|
11-01-06, 23:22
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων
Κοίταξε, όσο αφορά την κόντρα σας, θα συμφωνήσω μαζί σου σε όσα λές! Οπως θα συμφωνήσω και στο ότι το μαύρο έχει καμια 15άρα άλογα παραπάνω απο τα κοινά ασημί! (Το δικό μου, δεν το συγκαταλέγω σε αυτά!) Μιλώντας απόλυτα σοβαρά θα ήτανε τουλάχιστον ολίσθημα εκ μέρους μου να πώ ότι το μαύρο είναι πίσω απο το ασημί (δεν χρειάζεται να το αναλύσω, το έχω πει πολλές φορές!), όπως και το ότι ειναι πιο δυνατό! Οσο δε αφορά την κόντρα πιο συγκεκριμένα, και τα λαστοιχα και το βάρος παίξανε ρόλο (Εννοείται ότι συμφωνώ με τον Ηρακλή!!!, και εννοείται οτι συμφωνώ και με τον Δημήτρη!). Ετσι, για άλλη μια φορά θα πώ, ότι το μαυροκάπακο είναι καλύτερο του ασημοκάπακου!!!
Υ.Γ. όλα όσα είπα στο αμέσως προηγούμενο πόστ, είχανε να κάνουνε καθαρά με όσα μου είπε/καταλόγισε ο Δημήτρης. Και βεβαίως να του δείξω με επιχειρήματα ότι δεν ειπωθήκανε έτσι όπως τα συμπέρανε εκείνος! Δεν είχε να κάνει με το αποτέλεσμα τις κόντρας, και γιατί υπήρξε όποιο και αν ήτανε αυτό!
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|
|
|
11-01-06, 23:29
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
δλδ γιατι ρε γιαννη το μαυρο ειναι καλυτερο απο το ασημι? γενικα ναι η ισως. αλλα τα αλλα μαυρα που εχουμε περασει? τον νεαρο με το μαυρο που τον ειχες? τα τρια που εχω περασει? απλα του νικου ειναι αρκετα πιο δυνατο απο τα αλλα μαυρα. οπως ολοι λενε οτι το ασημι μου ειναι δυνατοτερο απο αλλα ασημι ετσι και του νικου ειναι δυνατοτερο απο τα αλλα μαυρα
|
11-01-06, 23:34
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL";p="
δλδ γιατι ρε γιαννη το μαυρο ειναι καλυτερο απο το ασημι? γενικα ναι η ισως. αλλα τα αλλα μαυρα που εχουμε περασει? τον νεαρο με το μαυρο που τον ειχες? τα τρια που εχω περασει? απλα του νικου ειναι αρκετα πιο δυνατο απο τα αλλα μαυρα. οπως ολοι λενε οτι το ασημι μου ειναι δυνατοτερο απο αλλα ασημι ετσι και του νικου ειναι δυνατοτερο απο τα αλλα μαυρα
|
Δεν αντιλέγω! Για αυτο και ειπα ότι το δικό μου δεν το βάζω σε αυτήν την κατηγορία!! Και εννοείται ότι δεν βάζω και το δικό σου! Οσο δε για του νίκου εσύ μπορείς να πείς! Και μην ξεχνάς κάτι βασικό, μπορεί να λέμε ότι κάποια μοτέρ είναι τα ίδια , αλλά να έχουνε διαφορετική απόδοση! Γιατί ξέρεις ότι ασημί δίπλα στο δικό μου και στο δικό σου δεν κάθεται άλλο!!!
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|
11-01-06, 23:34
|
|
|
|
Περιοχή:
πισω απο 315,69 ιππους
|
|
ayrton χαιρομαι με την ξεκαθαρη θεση που πηρες αληθεια
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...
|
|
|
|
12-01-06, 23:42
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Κατσε ρε Νικο τι εχεις κανει παραπανω απο τα αλλα μαυροκαπακα και εισαι πιο δυνατος;(Αυτο ισχυριζεται ο Πανος).Για πες μας αλλιως εισαι και εσυ ενας 'κοινος' μαυροκαπακος.Ωποσδηποτε δεν λεω να μου πεις περιφερειακες βελτιωσεις αλλα βαθυτερες για να τελειωνει η ιστορια με τα δυνατα μαυροκαπακα και ασημοκαπακα.
Και αν επιτρεπεται Γιαννη εσυ τι μετατροπες εχεις και θεωρεισαι βελτιωμενο 'ασημοκαπακο' και συγνωμη μην ακουσω βλακειες για φιλτροχοανες και εξατμιση,που τα κανει και ενας πιτσιρικας σε 1.3 αυτοκινητο.Και επειδη το εχεις ξανααναφερει επειδη δινω σημασια στην λεπτομερεια δεν μπορω να καταλαβω γιατι πανηγυριζες, εκτος αν πανηγυριζεις ακομα,που σημαινει οτι μαλλον εσυ δεν δινεις σημασια στις λεπτομερειες.Και δεν σου καταλογιζω τιποτα γιατι δεν μιλαω απο κριτικη θεση,κουβεντα και αποψεις εκφραζω και αποριες!!
Παντως αν κρινω απο τη θεση σου οτι οντως το μαυροκαπακο ειναι καμμια 15αρια αλογα παραπανω απο τα κοινα ασημοκαπακα,που σημαινει 160-15=145.Ε,τι λεω εγω και τσαντιζεστε.Οτι τα ασημοκαπακα παιζουν στα 145 και τα μαυροκαπακα απο 160-165.Δεδομενου του γεγονος οτι η Toyota ανακοινωνει 160 για ασημι και 165 για μαυρα μαλλον θα πρεπει να προβληματιστεις για η δυναμη του μοτερ σου και οχι να θριαμβολογεις.Ετσι δεν ειναι φιλε μου,ή μου ξεφευγει καμμια λεπτομερεια;;Γιατι να ειστε 160 εσεις και 175 με 180 normal μαυροκαπακα ειναι μαλλον δυσκολο.Και περιμενω να ακουσω βελτιωσεις που εχεις κανει και υποστηριζεις οτι δεν εισαι 145(κοινο ασημοκαπακο) γιατι συγχωρεσε με μια φορα που μετρηθηκες εδειξες 137.Σωστα;Και αν λες οτι το δικο σου με 137 ειναι απο τα πιο δυνατα ,ε τοτε τα αλλα ποσο ειναι;Περιμενω να ακουω μετα την δυναμομετρηση τι αλλο εχεις κανει γιατι αν δεν ισχυουν τα 137 και 142 για εσενα και τον Πανο τοτε δεν ισχυουν και τα 159 για το Γιαννη με το μαυροκαπακο.
Και δεν ξερω πως ακουγομαι,ειλικρινα σου μιλαω δεν με ενδιαφερει ποσο ειστε,δεν εχω καμμια διαθεση να διαφωνησουμε.Αλλα ρε παιδια δειτε καποια πραγματα παραπερα.Ετσι οπως ο 2579 δεν υπαρχει περιπτωση να περασει Type r (αυτο εννοουσα οτι αυτη η κοντρα εδειξε πολλα και οποιος καταλαβε καταλαβε) καθως και GTA και αλλα πολλα που ειπωθηκαν,ετσι και ενα normal ασημοκαπακο δεν μπορει να σταθει διπλα σε normal μαυροκαπακο(στο ιδιο σασι παντα).Δεν το ειδατε αυτο;Δεν το καταλαβατε;Και δεν μιλαω για του Πανου που ειναι βελτιωμενο που και παλι(!!!!) δεν μπορεσε να βρεθει μπροστα απο ενα πιο βαρυ(!!!) αυτοκινητο.Για φαντασου την ιδια κοντρα με το ασημι του Πανου σε carina και χωρις παραλληλο και δεν ξερω και τι αλλο.Σιγουρα μετα δεν θα ειναι το μοτερ του Πανου αλλα γιατι κοιταζουμε αυτο;Γι'αυτο σου λεω ελα να κοιταξουμε παραπερα απο αυτο που οι ιδιοι ειμαστε.Δεν υπαρχει περιπτωση σε normal καταστασεις να υπερισχυσει το ασημι.Αυτο εδειξε η κοντρα.Παει πια η θεωρια και υπαρχουν οι πραξεις για να μιλαμε.
Υ.Γ 1Περιμενω να ακουσω βελτιωσεις και απο εσενα Γιαννη και απο εσενα Νικο.Εγω ειπα τι χαρτια κραταω,εσεις;Για να δουμε αν παιζουμε ολοι με τους ιδιους ορους!!
Υ.Γ2.Θα μου πειτε εγω θα σου πω εσυ θα μας πιστεψεις;Ναι παιδια γιατι αν ειναι να κοροιδευομαστε 'συνεμεταξυ μας' ας το κλεισουμε το μαγαζι.
Γιαννη επειδη παντα ξαναδιαβαζω το post πριν το στειλω 'οι βλακειες' δεν ειναι για εσενα.Φιλικα Δημητρης
|
|
|
13-01-06, 00:15
|
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ-ΣΑΡΩΝΙΔΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
σήμερα πήγα μια ψιλή με ένα ΤΤ και το κέρασα...
|
|
|
13-01-06, 10:20
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Σωστός ο φίλος Hatzidi!!!Ετσι πρέπει! Αυτό έλειπε βρε συ να σας κουνιούνται και τα ΤΤ!!! Ολα κι όλα!
Υ.Γ. (άσχετο) Φίλε Δημήτρη, οι περισσότεροι ξέρουνε (απλά το αναφέρω για να μπορούνε να το επιβεβαιώσουνε), ότι το 4πετάλουδό μου είναι απο μαύρο, του κουτιού! Και όλα τα ηλεκτρικά είναι ολοκαίνουργια! Αυτά τα λίγα απο μόνα τους δείχνουνε ότι δεν γίνεται να είμαι στα 137!!! Αλλά εγώ αυτό το νούμερο χησιμοποιώ και ΘΑ χρησιμοποιώ. Βέβαια, το 137 προκαλεί γέλιο. αν σκεφτείς τι αυτοκίνητα τσαγιάζω, ακόμα και όταν σκέφτομαι να το ξεστομίσω, αλλά αφού το POWER τόσα ήθελε, τόσα θα λέω (μην ξεχάσω στις 6700rpm, καθότι με βάση το περιοδικό εκεί βγάζω την δύναμή μου, και μετά κρεμάει το μοτέρ ---- ε ρε κούνια που τους κούναγε!!!). Τέλος και ο ρυθμιστής πίεσης είναι απο μαύρο (και να σου πώ δεν ξέρω αν έχει διαφορά απο αυτόν του ασημί!).
Φίλε Νίκο, και Δημήτρη, με τα λεγόμενα μου για άλλη μια φορά αποδεικνύω και έμπρακτα, ότι το μαύρο είναι καλύτερο απο το ασημί, καθώς το ασημί για να βελτιωθεί παίρνει πράγματα απο το μαύρο! (Αυτό το MAP να μπορούσα να βάλω, θα ήμουνα θεός!).
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|
|
|
13-01-06, 12:31
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
abelokoipoi-halandri-marousi
|
|
γιαννη βαλε ενα σετ γειωσεις αλλαξε μια τρομπα βενζινης οποσδηποτε γιατι η μαμα ειναι μικρη και κουρασμενη πια κανε ενα καλο ρυθμισμα βαλβιδες και θα δεις αρκετη διαφορα .παντα φιλικα chris
|
|
|
13-01-06, 16:51
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
ρυθμισμα βαλβιδες? σε αλλο πλανητη ζεις ρε χρηστο?
δημητρη αν η κοντρα με το καρινα ηταν για σενα η αποδειξη οτι δεν μπορουμε να σταθουμε στα μαυρα(βελτιωμενοι και μη) απλα θα σου πω οτι εχεις πολυ μεγαλο λαθος. και ισως να μη με εχεις πιστεψει αυτα που εχω πει οτι εχω περασει τρια μαυρα(σ ευχαριστω).
δεν ηταν σε τρακτορα, τα δυο ηταν σε 111(το ενα 111 με εξαρι λεβιν) και το ενα σε 101 και μαλιστα χωρις καθισματα μεσα(το 101) . σου ξαναλεω οτι το ασημι εχει διαρκεια. αν δεν καταλαβαινεις την εννοια της διαρκειας ας μη συνεχιστει η κουβεντα τα χουμε μαμησει ολα. η μεγαλη απωλεια ιπποδυναμης και η διαφορα των 2 μοτερ ειναι στο AFM στο τετραπεταλουδο στο χταποδι και φυσικα στα ρευματα. το οτι ειναι ελαφρυτερος και πιο balance ο στροφαλος σας, πιστεψε με δε σας ευνοει παντου και παντα. ελπιζω να ξερεις τι σημαινει σφονδυλος. ποια ειναι η ωρολογια του. αν το ξερεις θα καταλαβεις το λογο που εχουν αφησει βαρυ και ασηκωτο τον στροφαλο του ασημι.
παντως να ξερεις οτι προτιμω το βαρος
φιλικοτατα πανος
|
13-01-06, 21:57
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Νεα Ιωνια
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παιδες νομιζω οτι τελικα το θεμα το υπεραναλυσατε και πραγματικα εχω ξενερωσει να διαβαζω τα ιδια και τα ιδια για την κοντρα ασημι-μαυρου. Ελεος εγιναν προγνωστικα μετα ηρθαν τα μεταγνωστικα, loud φτανει τωρα. Μετα απο 2 σελιδες 20βαλβιδες το πρωτο διαφορετικο post ειναι του χατζιδη. Τα αμαξια σας γαμανε tongue αλλα θα προτιμουσα να μας λετε με τι αλλο ανοιγετε εκτος απο τις κοντρες μεταξυ σας. Αν θελετε να συνεχισετε την "διαμαχη" παρακαλω πηγαινετε στο σωστο topic. Φιλικα παντα ετσι.
Hatzidi μπραβο αλλα δεν μας λες με τι ΤΤ ανοιξες. Αυτο με τα 150 ειναι πολυ ευκολος αντιπαλος. Με τα 180 καλος και με τα 225 πιστευω απροσεγγιστος με μαμα Τsport. Αν καταλαβα καλα τετοιο δεν εχεις?? snoopy
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18104506 seconds (75,41% PHP - 24,59% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:33. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|