Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 11-01-06, 13:11
Το avatar του χρήστη Gorillas
Gorillas Offline:
Administrator

Μοντέλο: E12 1,8 3d Sol
Περιοχή: Κοκ. Μύλος
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 522
Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός
Πάντως πιστεύω πως τα λάστιχα του ΜARMEL τα λένε όλα. Πως ξεκινάς με αυτά τα λάστιχα;;; Ξύπνα ρε!!!!!!!! Για αυτό σπινιάρει η τετάρτη σου και σηκώνεις σούζα στα 200;;;!!!! Σπινιάρει η γάτα στο γιαούρτι;;; Γιατί εσύ κανονικά σπινιάρεις παντού!!!Φιλικά πάντα και με χαβαλε,Νίκος
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων
Παλιά 11-01-06, 13:16
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Δύναμη Σεβασμού: 846
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Ρε συ γιαυτο τα αφηνει ετσι γιατι νιωθει πως εχει δυναμη..... δεν το καταλαβες τοσο καιρο??

Παλιά 11-01-06, 17:29
Το avatar του χρήστη toyota mania
toyota mania Offline:
Moderator

Μοντέλο: Avensis
Περιοχή: καρδίτσα
Δύναμη Σεβασμού: 513
toyota mania είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Πιστευω.πως η καλυτερη κοντρα θα ηταν(οταν ξαναρθει ο Νικος Καρδιτσα)μεταξυ Νικου και Χρηστου.Εχουν και οι δυο CARINA με μαυρο ο ενας και ασημι ο αλλος.
Παλιά 11-01-06, 18:28
mechanicaf Offline:
Κυριλέ Μέλος

Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 296
mechanicaf είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Καταρχην φιλε Γιαννη πιστευω εχεις χασει την ουσια ολης της κοντρας.Τι σε ενδιαφερει να βρεθεις μπροστα απο μαυροκαπακο ή να διαπιστωσεις αν το μοτερ σου ειναι 140 ή 160 αλογα;Αφου το ειπα και το ξαναλεω γιατι δεν το καταλαβες.ΣΙΓΟΥΡΑ θα κερδισεις ή θα πας μαζι ή και θα χασεις κοντρες απο μαυροκαπακο(και θα συμφωνησω με το τελευταιο σου ποσταρισμα'κανεις δεν ξερει τι εχει κανει ο αλλος').Δεν ειναι αυτο το ζητουμενο,επαναλαμβανω δεν ειναι(τουλαχιστον για μενα).Οι λογοι που κερδιζεις ή χανεις μια κοντρα ειναι πολλοι.Και μιλαω λες για το βαρος;Εσυ γιατι μιλας για τα λαστιχα;Τι με νοιαζει εμενα πως πηγε ο Πανος;Ας εβαζε καινουργια.Ολα αυτα ομως συμφωνα με τη δικη σου λογικη που σε ενδιαφερει καθαυτου το αποτελεσμα και οχι οι συνθηκες και οι εξειδικευσεις του καθε αυτοκινητου.Γιατι εμενα και πως ξεκινησαν με ενδιαφερει και τι λαστιχα φοραγαν και τα βαρη τους.Για να εχω μια πληρη εικονα.Και ασε που για το βαρος που λες κανεις και ενα τεραστιο λαθος!!Δεν παιζει ρολο σε κοντρα;;;;Ή περιμενεις να το αναφερουμε για να παιζει ρολο.Θες δε θες,θελω δε θελω παιζει ρολο αυτο ειναι περα καθε αμφιβολιας.Δεν θα σου πω εγω να μην θριαμβολογεις,αλιμονο!!Ριξε και τουφεκιες,κουμαντο σου,τσιγαριλικι σου ρε αδερφε.
Αλλα κοιτα και τα στοιχεια λιγο,το ρεζουμε.Τι λεει;;Ας παρουμε την ιδνικη περιπτωση,οπως τα λενε τα 2 παιδια και ηρθαν ισοπαλια και οχι νικη οπως ισχυριζεται ο 2579.Τοτε πες μου εσυ πως 2 αυτοκινητα με διαφορετικο βαρος,με διαφορετικη διαμετρο τροχου κατεληξαν ακριβως ιδια.(Διαβασες το σχολιο του Τoyotamania ή δεν συμφωνεις.Ασε που του Πανου ειχε και παραλληλο εγκεφαλο ενω του Νικου οχι.Ειναι ξεκαθαρα τα πραγματα και απορω πως δεν τα ειδες.Υστερειται 10-15 αλογα διαφωνεις;Και αν τα πραγματα εγιναν ετσι οπως τα λεει ο Νικος τοτε παμε στα 15+..Δεν λεω κατι αλλο μην μπερδευεσαι.Και ο Πανος να κερδιζε για λιγο θα σημαινε πως η διαφορα θα ηταν μικροτερη(και αυτο θα ωφειλοταν ή στον οδηγο ή οντως στην καλυτερη αποδωση του παραλληλου) παλι τα ιδια θα ελεγα.Εκτος αν εχανε καθαρα,οπου θα ισχυαν ολα αυτα που λες.
Και για να τελειωνω και να δω αν οντως καταλαβαινεις τι λεω σε παρακαλω πολυ μπορεις να μου κανεις μια προχειρη εκτιμηση της διαφορας των 2 αυτοκινητων,οσον αφορα τη διαφορα των αλογων και οχι της απολυτης ιπποδυναμης(μιας και που σιγουρα δεν ειμαστε ουτε το παιζουμε δυναμομετρα).Απ'αυτο που βλεπω και ακου κρινω!!!Εσυ τι ειδες και τι ακουσες οσν αφορα τα 2 αυτα μοτορια;Ειναι και τα δυο 165;Ειναι και τα δυο 145;Μηπως το ενα απο τα δυο ειναι γυρω στα 145 και το αλλο 160+;;;;Το τελευταιο αποτελει και την προσωπικη μου αποψη.Η δικη σου;;;
Παλιά 11-01-06, 20:50
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1245
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

μου φαινεται θα σηκωσουμε τις μοκετες του νικου να δουμε αν φοραει και αυτος παραλληλο. του νικου παει πιο καλα σε σχεση με αλλα μαυροκαπακα που εχω παει!!! παντως και να τον ξεκουμπωσω τον παραλληλο τ αποτελεσμα θα ναι ιδιο και πιστεψτε με το χω δοκιμασει
Παλιά 11-01-06, 22:33
Το avatar του χρήστη 2579
2579 Offline:

Μοντέλο: AUDI A4 20vt
Περιοχή: πισω απο 315,69 ιππους
Δύναμη Σεβασμού: 315
2579 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
του πανου το αυτ/το το υπολογιζω διαφορα απο το δικο μου γυρο 5-7 αλογα πιο κατω σε δυναμη ουσιαστικη εξηγουμε οχι του πανου 142 και το δικο μου 149 αλλαη δυναμη για το ανηγμα καροτσας δηλαδη αν φοραγαμε και οι δυο καινουρια λαστιχα ιδιας διαμετρου ανεξαρτιτα το βαρος το carina θα ηταν 1-2 αυτ/το μπροστα τα δικια μου ροδα ειναι 8% μεγαλυτερη που σημενη οτι στο σπινιαριμα εποφελιτε πολυ αλλα μετα την πρωτη για να κηνιση το τροχο ο κηνητιρας του φευγη ο τακος αν ειχε ο πανοσ ειχε και αυτος 205/60/15 θα φευγαμε μαζι στην πρωτη αλλα σιγα μετα θα εχανε εδαφος για αυτο με το πανο στο ρεπριζ που ανοιξαμε δεν εκλινα αποσταση τωρα οπως ειναι με καινουρια λαστιχα εγω 205/60/15 και οχι του καρφουρ 2,5 ετων και ο πανος καινουρια 185/60/14 και ανοιγαμε σε ισομα με καλη ασφαλτο η carina θα ανοιγε στην πρωτη 1-2 αυτ/τα και θα κρατουσε τη διαφορα μεχρι τελους 180-190 τουλαχιστον που ανοιξαμε πιο πανο δεν ξερω και για να ξεκαθαρισω κατι οταν ανοιξα με αλλο ασημενιο του εριξα πολι παιδια του πανου δεν εχει καμια σχεση με το αλλο λες και ειχαν 20hp+ διαφορα (πανο αν δεν ειναι ο παραληλος να κανη αυτοι την διαφορα σε σχεση με το αλλο ασημενιο τοτε εχει γινη μεταψυχοση στο δικο σου απο μαυροκαπακο τι να πω )
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...
Παλιά 11-01-06, 22:39
Το avatar του χρήστη Ayrton
Ayrton Offline:
Administrator

Μοντέλο: Avensis 2009 1.8 CVT
Περιοχή: Πετρούπολη
Δύναμη Σεβασμού: 535
Ayrton είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Φίλε Δημήτρη, και πάλι θα πώ ότι μάλλον δε δίνεις μεγάλη βάση στις λεπτομέρειες..... και παραθέτω αμέσως τα στοιχεία :

Λές :
"Οι λογοι που κερδιζεις ή χανεις μια κοντρα ειναι πολλοι.Και μιλαω λες για το βαρος;Εσυ γιατι μιλας για τα λαστιχα;Τι με νοιαζει εμενα πως πηγε ο Πανος;Ας εβαζε καινουργια."
Πάμε να δούμε τι είπα? Για δές.....
"Για φαντάσου να μην τα άφηνε όλα κάτω ο Πάνος (και να μην είχε κάνει slick τα λάστοιχα), θα κλαίγατε τώρα!"
Είπα εγώ ότι έχασε λόγω ελαστικών? Εγώ λέω να μην τα άφηνε κάτω!!! (Το slick είναι το αποτέλεσμα όσων έκανε!)
Λές :
"Και ασε που για το βαρος που λες κανεις και ενα τεραστιο λαθος!!Δεν παιζει ρολο σε κοντρα;;;;Ή περιμενεις να το αναφερουμε για να παιζει ρολο.Θες δε θες,θελω δε θελω παιζει ρολο αυτο ειναι περα καθε αμφιβολιας."
Να δούμε τι είπα εγώ?
"Και έτσι απλά για να την κλείσω την υπόθεση εδώ.... όπως και ο ίδιος ο νίκος έχει πει κια έχει πολύ σωστά τονίσει ο Μιχάλης, το βάρος δεν είναι λόγος τόσο βαρύνουσας σημασίας!"
Η φράση κλειδί εδώ είναι τι έχει τονίσει ο μιχάλης!!! Να το δούμε? Ας το δούμε και αυτό (τα μπλέ είναι αυτα που είχανε ειπωθεί απο τον φίλο Νίκο) :
"χμμμμμμμμ....... Εντελώς φιλικά και ζητάω και συγνώμη αλλά δεν κρατήθηκα...

τωρα για το βαροσ εχω να πω οτι με την Lotus την Elise με 122hp και 5,7sec για τα 0..100 που εχει 755κιλα αμα βαλω κοντρα και την φορτοσω αλλα 400 κιλα θα τισ ριξω στα αυτια με το carina αρα το αυτ/το μου ειναι πιο γρηγορο
δεν αφινουμε τισ .... για το βαροσ .το αυτ/το το στηνησ οπωσ εχει οχι οπωσ θα ηθελεσ να ειναι για να δικαοολογησησ την ενδεχομενη ηττα σου.τελοσ.
Unquote"

Τι συμπέρασμα έβγαλες Δημήτρη? Οτι δεν είπα ποτέ ότι το βάρος δεν παίζει ρόλο!!! Αλλος το είπε, και εγώ βέβαια το χρησιμοποίησα, και τώρα ξαφνικά το βάρος παίζει βαρύνουσα σημασία, γιατί όπως είπε :
"το αλλο που πιστευω που ηταν σημαντικο ηταν που η κοντρα εγινε σε ανηφορα δηλαδη ειναι για πιο κατα την γνωμη σας καλυτερα για το ελαφρη και λιγοτερα αλογα η για το βαρη με περισοτερα παντος η διαφορες για την συγκεκριμενη κοντρα ......"
κάτι το οποίο βεβαίως και είναι απόλυτα αντιφατικό και για αυτό είπα :
"Δλδ για εσάς οι λόγοι που συντρέχουνε είναι ανάλογα με το αποτέλεσμα? ΗΜΑΡΤΟΝ".
Παρεπιπτόντως να σου θυμίσω τι λέω εγώ για το βάρος? Εγώ λέω και έλεγα ότι σε μια κόντρα υπάρχουνε πολλοί αστάθμιτοι παράγοντες, και μέσα σε αυτούς είναι και το βάρος!!!

Τέσπα μην το μεγαλώνω άλλο το ποστ. Αυτά είχα να πώ....

Corolla Club
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
Παλιά 11-01-06, 22:53
2579 Offline:

ηρακλη θελω και την δικη σου γνωμη για τα παραπανω
mechanicaf το θεμα ειναι να μαθουμε καποια πραγματα και να εκφρασουμε αποψεις για τα συγκεκριμενα αυτ/τα με καποια δεδομενα που εχουμε π.χ. ροδες και βαρος για μερικους και πως παιζει ρολο το στησιμο και να τα εκμεταλευτης γενικα δεν νομιζω οτι κανενας αμφιβαλει για την ανωτερωτιτα του μαυροκαπακου του Πανου ειναι για μενα εξερεση
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
Παλιά 11-01-06, 23:14
2579 Offline:

Ayrton κοιταξε πιστευω για την συγκεκριμενη κοντρα οτι οπως εχουν εκφραση μεχρι τωρα ηταν η διαφορες του φτερου οποτε καλα ειναι να μαθουμε και να βγαλουμε καποια συμπερασματα για μενα συνοπτικα η κοντρα εχει ως εξεις στο ανοιγμα ρολαριστη απο30 ειναι ισα απο σταση τον εχω και απο ρεπριζ π.χ70+ ισα η και μπορει να ανοιξει λιγο η και να μεινει πισω λιγο και εξηγουμε αν ειμαστε ακριβοσ στα 70 ο πανος θα με περαση αν ειμαστε 110 θα τον περασω γιατι ο πανος στα70 η 2ρα του εχει 5200 υποθετικα μιλαω και εγω 4800 αρα παιζουν πιο πολλα αλογα για τον πανο στα 110 ο πανοσ βαζει 3 και εχει 6000 στροφες κα εγω εχω 2ρα και 7400 αρα τον εχω το επιασες ?
Παλιά 11-01-06, 23:20
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1245
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

μετεψυχωση με εντοσθια? οχι φιλε.πιστευω οτι ειναι χειροτερα του μαυρου και λιγοτερο αξιοπιστα (εξ ισου και η ονομαστικη δυναμη του)ειναι πολυ πιο light.
ολο το θεμα ειναι να βρω τα ηλεκτρικα του μαυρου map sensor εγκεφαλο και πλεξουδα. ετσι καταργω το AFM και συνδεω και τον παραλληλο και μιλαω για ανεβασμα της ιπποδυναμης της ταξης των 8-10 αλογων τροχο απο οτι πιστευω και απο οτι εχουν υποστιριξει γνωστες της συγκεκριμενης μετατροπης. ΥΠΟΜΟΝΗ.το καλο ειναι οτι δεν θα καταλαβαινει κανενας τιποτα γιατι ακομα και τωρα μπορω να το κανω ευκολα να δουλευει χωρις AFM. Εχει τρελη καταναλωση ομως

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων Νo5 corollapatra ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1638 03-04-11 22:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 4 ranger ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1064 16-07-09 11:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 3 Fanis ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1404 24-09-08 16:14
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 2 admin ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1362 09-09-07 05:00

Page generated in 0,19107890 seconds (77,39% PHP - 22,61% MySQL) with 44 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:35.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com