Καταρχην φιλε Γιαννη πιστευω εχεις χασει την ουσια ολης της κοντρας.Τι σε ενδιαφερει να βρεθεις μπροστα απο μαυροκαπακο ή να διαπιστωσεις αν το μοτερ σου ειναι 140 ή 160 αλογα;Αφου το ειπα και το ξαναλεω γιατι δεν το καταλαβες.ΣΙΓΟΥΡΑ θα κερδισεις ή θα πας μαζι ή και θα χασεις κοντρες απο μαυροκαπακο(και θα συμφωνησω με το τελευταιο σου ποσταρισμα'κανεις δεν ξερει τι εχει κανει ο αλλος').Δεν ειναι αυτο το ζητουμενο,επαναλαμβανω δεν ειναι(τουλαχιστον για μενα).Οι λογοι που κερδιζεις ή χανεις μια κοντρα ειναι πολλοι.Και μιλαω λες για το βαρος;Εσυ γιατι μιλας για τα λαστιχα;Τι με νοιαζει εμενα πως πηγε ο Πανος;Ας εβαζε καινουργια.Ολα αυτα ομως συμφωνα με τη δικη σου λογικη που σε ενδιαφερει καθαυτου το αποτελεσμα και οχι οι συνθηκες και οι εξειδικευσεις του καθε αυτοκινητου.Γιατι εμενα και πως ξεκινησαν με ενδιαφερει και τι λαστιχα φοραγαν και τα βαρη τους.Για να εχω μια πληρη εικονα.Και ασε που για το βαρος που λες κανεις και ενα τεραστιο λαθος!!Δεν παιζει ρολο σε κοντρα;;;;Ή περιμενεις να το αναφερουμε για να παιζει ρολο.Θες δε θες,θελω δε θελω παιζει ρολο αυτο ειναι περα καθε αμφιβολιας.Δεν θα σου πω εγω να μην θριαμβολογεις,αλιμονο!!Ριξε και τουφεκιες,κουμαντο σου,τσιγαριλικι σου ρε αδερφε.
Αλλα κοιτα και τα στοιχεια λιγο,το ρεζουμε.Τι λεει;;Ας παρουμε την ιδνικη περιπτωση,οπως τα λενε τα 2 παιδια και ηρθαν ισοπαλια και οχι νικη οπως ισχυριζεται ο 2579.Τοτε πες μου εσυ πως 2 αυτοκινητα με διαφορετικο βαρος,με διαφορετικη διαμετρο τροχου κατεληξαν ακριβως ιδια.(Διαβασες το σχολιο του Τoyotamania ή δεν συμφωνεις
.Ασε που του Πανου ειχε και παραλληλο εγκεφαλο ενω του Νικου οχι.Ειναι ξεκαθαρα τα πραγματα και απορω πως δεν τα ειδες.Υστερειται 10-15 αλογα διαφωνεις;Και αν τα πραγματα εγιναν ετσι οπως τα λεει ο Νικος τοτε παμε στα 15+..Δεν λεω κατι αλλο μην μπερδευεσαι.Και ο Πανος να κερδιζε για λιγο θα σημαινε πως η διαφορα θα ηταν μικροτερη(και αυτο θα ωφειλοταν ή στον οδηγο ή οντως στην καλυτερη αποδωση του παραλληλου) παλι τα ιδια θα ελεγα.Εκτος αν εχανε καθαρα,οπου θα ισχυαν ολα αυτα που λες.
Και για να τελειωνω και να δω αν οντως καταλαβαινεις τι λεω σε παρακαλω πολυ μπορεις να μου κανεις μια προχειρη εκτιμηση της διαφορας των 2 αυτοκινητων,οσον αφορα τη διαφορα των αλογων και οχι της απολυτης ιπποδυναμης(μιας και που σιγουρα δεν ειμαστε ουτε το παιζουμε δυναμομετρα).Απ'αυτο που βλεπω και ακου κρινω!!!Εσυ τι ειδες και τι ακουσες οσν αφορα τα 2 αυτα μοτορια;Ειναι και τα δυο 165;Ειναι και τα δυο 145;Μηπως το ενα απο τα δυο ειναι γυρω στα 145 και το αλλο 160+;;;;Το τελευταιο αποτελει και την προσωπικη μου αποψη.Η δικη σου;;;