Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
15-06-08, 13:31
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
κορυδαλλος-νικαια
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
μα τι εχουν παθει ολοι και μολις τσιμπανε τα 200 κανουν πισω?
εχθες το βραδυ κατα τις 3.00 α.ο audi a4 1.8t q
πηγαινω κυριλε μεσαια λωριδα και με περναει σαν σιφουνας
ειχα διπλα εναν φιλο και με μπριζοσαι να τον κυνηγησω κατεβαζω και αφου τον κοβουναι τον φτανω και ξεκιναμε μαζι απο τα 140 περιπου ,ημουν πισω του και αφηνα κυριολεκτηκα το γκαζι μην τον ακουμπησω .
με το που τσιμπαμε τα 200 κανει δεξια και φρεναρει ......
τι φοβουνται στα 190 εν τρεχει τπτ και στα 210 σκοτωνεσαι?
|
16-06-08, 01:56
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
salonika
|
|
χτες το βραδυ πετυχα ενα ε11 facelift 1.4 με το 5αρι σαζμαν,και τα ανοιξαμε σε 3 συνεχομενα φαναρια μεχρι 3ες.και στα 3 ημουν μπροστα περιπου εναμιση αμαξι(μπορει και παραπανω) απο την 1η κιολας!!!!!! και ειδικα στη 3η εφευγα πιο πολυ!!!το παιδι δεν ειχε και τελεια λαστιχα μουπε αλλα καιγω τη 1η δε τη αφησα και πολυ κατω γιατι εχω καινουρια λαστιχα σχετικα και να μη τα διαλυσουμε απο τωρα.επισης φορουσε εξατμιση τελικο λογικα μονο,εγω ενα φιλτρο ολο κιολο!!
παντως περιμενα οτι θα επινα τσαγακι γιατι τοχα για πιο ελαφρυ το ε 11 απτο δικο μου!!!
|
16-06-08, 02:46
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
|
|
ειναι ποιο ελαφρυ...λογικα κατι θα γινοταν λαθος απο τον φιλο σου γιατι τα αμαξια ειναι ισοδυναμα... Σε ανοιγμα που εγινε απο μελοι ειμασταν 2 12αρια και ενα 111 και παντα πηγαιναμε σχεδον ιδια..Οποιος εκανε καλυτερη εκκινηση και αλαγη πεταγοταν κανα προφυλαχτηρα! Εκτος απο εναν ακαταναμαστο που ετρωγε 1-2 αμαξια...δικαιολογια? ειχε λιγοτερα χλμ.. Κουλαδι!!! χεχεχεχεχεχε
Αλλο παραδειγμα εγω υπερκυβισμενος και τυχαινω 12αρα pro f/l ψιλοφτιαγμενη. του κολαω ψαρωνει και ανοιγουμε....πολυυυυ πισω εμεινε!!! στο φαναρι με ρωταει και του λεω 14αρης ειμαι φιλε χοανη μεσαιο τελικο...Απαντηση του? ααα Ε να μωρε εχω και 2 15ιντσα πισω....!!!!!! χεχεχεχε
|
16-06-08, 03:08
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
salonika
|
|
αυτος νομιζε οτι ειμαι 1.6!!!!!!!
παντως μια χαρα στηαθηκε το 1400αρακι μου εεε?????
|
16-06-08, 04:33
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
'Ιλιον
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Μια χαρά φώτη... εσύ φοράς ενα ελεύθερο K&N ή κάποια άλλη μάρκα; Παίζει ο τύπος να μην πήγε σε καλο εξατμισά και να έχασε άλογα. Ή παίζει όλα να κρίθηκαν σε δικές σου καλύτερες εκκινήσεις και αλλαγές...!
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
|
16-06-08, 20:49
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΕΛΛΑΔΑ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ranger
παίζει όλα να κρίθηκαν σε δικές σου καλύτερες εκκινήσεις και αλλαγές...!
|
Kατα την γνωμη μου 1η 2α αν δεν λυπασαι το αμαξι σου μπορεις να περασεις γρηγοροτερο αμαξι ανετα...αν ξεκινας με πολλες στροφες στην ροπη και κανεις αλλαγη χωρις να αφησεις γκαζι...πολλα μπορουν να γινουν.
23-06-08, 21:53
|
|
|
|
Περιοχή:
ΒΕΡΟΙΑ
|
|
Ειναι ωραια να αφηνεις πισω σου 4-5 κοροτσες ενα V-tec ή μαλλον ηδονη θα το ελεγα!!! Λοιπον η ιστορια εχει ως εξης, ερχομουνα προς Θεσσαλονικη απο το δρομο της Καβαλας πριν το Τιταν στην ανηφορα που εχει, πηγαινα με 110 περιπου και ερχεται και κολαει πισω ενα Honda, δεν δινω σημασια μεχρι τη στιγμη που κατεβαζει και το ακουω να ουρλιαζει, χωρις να χασω χρονο κατεβαζω 4η τον αφηνω να περασει και αρχιζω να το δινω... Το αποτελεσμα ειναι στην κορυφη της ανηφορας να εχω 180χλμ και αυτος να ειναι αρκετα πισω...
24-06-08, 16:26
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΕΛΛΑΔΑ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nikcarina
Ειναι ωραια να αφηνεις πισω σου 4-5 κοροτσες ενα V-tec ή μαλλον ηδονη θα το ελεγα!!! Λοιπον η ιστορια εχει ως εξης, ερχομουνα προς Θεσσαλονικη απο το δρομο της Καβαλας πριν το Τιταν στην ανηφορα που εχει, πηγαινα με 110 περιπου και ερχεται και κολαει πισω ενα Honda, δεν δινω σημασια μεχρι τη στιγμη που κατεβαζει και το ακουω να ουρλιαζει, χωρις να χασω χρονο κατεβαζω 4η τον αφηνω να περασει και αρχιζω να το δινω... Το αποτελεσμα ειναι στην κορυφη της ανηφορας να εχω 180χλμ και αυτος να ειναι αρκετα πισω...
|
και το πιο ωραιο ειναι οτι δεν εχεις τουρμπο και τους αφηνεις να ψαχνονται...
24-06-08, 17:13
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΒΟΛΟΣ
|
|
Παράθεση:
|
νικολακη αρχισες να τιμωρεις?vti ηταν?
|
|
25-06-08, 16:26
|
|
|
|
|
Παράθεση:
|
ρε συ nikcarina νομιζω οτι εχεις κανει λαθος..το hondaki που πατησες μαλλον το 1600 θα ηταν με τα 125 ειναι μεγαλη η διαφορα που του ερηξες για να ηταν το vti!η εκφραση σκηλιασμενα v-tec νομιζεις οτι εχει βγει τυχαια?αποτι ξερω το δικο σου ειναι 145 οποτε το θεορω αδυνατον να πατησεις vti κ με την διαφορα που ειπες οσο κουλαδι κ να ηταν ο οδηγος του honda..δεν θελω να υποτιμεισω το αμαξι σου corolla εχω κ εγω κ θελω να ειμαστε παντα μπροστα αλλα μην υποτημαμε κ τα vti γιατι οπως ξερουμε ολοι μας πανε μαμιοντας εκτος κ αν το σηγκεκριμενο ηταν σπασμενο αλλα κ παλι,ποσα μουλαρια θα του ειχαν ψωφισει?Αυτη ειναι η γνωμη μου κ την λεω ΦΙΛΙΚΑ παντα κ μακαρι να εισαι παντα μπροστα
Να πω τωρα κ ενα δικο μου περιστατικο..
χθες το βραδυ σηναντησα στον δρομο(στην κατακολου,για οσους ξερουν)ενα audi tt καμπριο κ αποτι καταλαβα πρεπει να ηταν το απλο με τα 150 γιατι ηταν μεγαααααααλο το παπουτσι που εφαγε
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18138194 seconds (78,38% PHP - 21,62% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:48. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|