Μαγκες καλησπέρα.
Έχω πολούς μήνες να γράψω σε αυτό το topic και σκεύτικα να μοιραστώ μαζί σας την χθεσηνή μου εμπιρεία, δέν έχει να κάνει με corolla αλλά νομήζω πος θα σας ενδιαφέρει.
Mustang vs Camaro
εχθές ξεκινώντας απο το σπίτι μου στο φανάρι σκάει μύτη έσα impreza wrx και ένα Camaro μοντέλο 2002 ή 2004 αν δεν κάνω λάθος. το impreza έφυγε σε άλλη κατεύθυνση και συνέχησα με το Camaro το οποίο παρεπιπτόντος έχει Παρα Πολύ Βρομόγκαζο !
Ο τυπάκος στις ευθείες μου έριχνε αρκετά "το Mustang είναι 10ετίας" αλλά παρόλα αυτά εξακολουθούσα να τον ακολουθώ απο κοντά κατι το οποίο τον εκνεύρισε αρκετά όπος φάνηκε "αφού οι ξενέρωτοι εδώ δεν ξέρουν να κάνουν ελιγμούς" Το τελικό αποτέλεσμα ήταν οταν βρεθήκαμε σε κήνηση φυσικά να τον περάσω και να κοντεύει να σκίσει τα ρούχα του απο το κακό του !
Το όλο σκινηκό είχε πλάκα ! άλλά και πύραυλο να έχεις αν επάνω στην στροφή πατάς Φρένο το ποιο πιθανό είναι να σε περάσουν ή να τσακιστείς και δυστιχός αυτό είναι ενα κακό συνήθειο που έχουν όλα τα αμερικανάκια γι'αυτό πάντα σκόνη θα τρώνε με τον ένα τρόπο ή τον άλλο !!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη κωνσταντίνος : 01-06-07 στις 05:40.
|