Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
|
|
|
10-01-06, 21:50
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mechanicaf";p="
Αν ομως λεμε τωρα στην εκκινηση οχι μονο δεν πεταχτηκες μπροστα αλλα εμεινες και πισω τοτε πρωτος θα βγω και θα εκθειασω εσενα και το μοτερ σου.Εμπρος να η ευκαιρια σου.Δοκιμασε με!!Ή λεω μηπως φυγαται και στην εκκινηση ακριβως μαζι;;;;;;
|
Λοιπόν, ως ασημοκάπακος, θα σε περιμένω ευλαβικά να αρχίσεις να εκθειάζεις το SILVERTOP!!!!Λυπάμαι, δεν θα ήθελα να το δώ, αλλά δεν μου αφήνεις άλλη επιλογή!!! Ενα φτερό μπροστά, και να μαζευτεί, σου κάνει? χμμμμμμ, με βάση αυτά που λές, είναι αρκετό για να .......ΕΚΘΕΙΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ! SILVERTOP RULEZZZZZZZZZZZZZZZZ
Υ.Γ. αλήθεια, μήπως θα έπρεπε να αντιστρέψω το ερώτημα και να ρωτήσω..... το μαύρο, μάζευε το ασημί? (Κάτι πήρε το αυτάκι μου αλλά ας το σιγουρέψω!!!) Εδώ να δείς εκθειάσματα που θα πέσουνε!!!!
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|
10-01-06, 22:02
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
VOLOS
|
|
Έχω διαβάσει κι εγώ για το μοτέρ με το ασημί καπάκι. Ρε παιδιά πόσο περίπου μπορείς να βρείς τέτοιο μοτερ; έχω πριζωθεί να βελτιώσω την Corolla (και μιά που δεν με παίζουν με το leon) είναι ευκαιρία νομίζω...
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων |
|
10-01-06, 22:14
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων
Λοιπον.Συμφωνα με την ατοπον απαγωγη και την απλη μεθοδο τον τριων και μετα απο την συμβουλεψη της μαγικης μου σφαιρας κατεληξα οτι ο νικος εχει τουλαχιστον 10 με 15 αλογα(πεταλωμενα ομως )παραπανω.Εαν σκεφτουμε οτι η carina ειναι 100-150 κιλα παραπανω,οτι εχει 205 σε σχεση με 185 του πανου, 15αρα ζαντα σε σχεση με 14αρα,αλλα και πιο μακριες σχεσεις, (185/60/14 με 205/60/15 ειναι τεραστια διαφορα) ισχυουν αυτα που ειπα.Εχει και παραληλλο ο πανος,εαν δεν ειχε .
|
10-01-06, 23:16
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
γκουχου γκουχου
λοιπον. ανοιξαμε 3 κανονικες φορες. τη μια ανοιξαμε ρολαριστοι και εως το τερμα ημασταν μαζι φτερο φτερο.
2η εκκινηση την καναμε σταματημενοι και τ αμαξι εμεινε κατω. καλυτερα να ξεκινουσα με δευτερη ταχυτητα. ξανασταματησαμε και ξαναξεκινησαμε (εκει που λεει ο νικος οτι πατησε χωμα) θα διαφωνησω για το χωμα φιλε νικο επειδη ακουσα το αριστερο σου λαστιχο να σπιναρει. αρα πως σπιναρε το δεξι στο χωμα?
το αποτελεσμα της αναβασης το ξερουμε και ειναι ισοπαλια. ανοιξαμε ελαφρα δευτερες ομως εστω για λιγο οταν κατεβαιναμε (ελπιζω να το παραδεχτει ο νικος) και μου ειπε απο το pmr οτι δε μαζευομαι. αν και ειχε παρα πολυ μικρη διαρκεια το ανοιγμα. και φυσικα δεν βγαινει συμπερασμα απο κει. απλα το πα. ΟΠΟΤΕ αν φιλε νικο ανοιξουμε κανονικα σε ευθεια εως την τελικη μας τι πιστευεις οτι θα γινει?
και να επισημανω στο φιλο δημητρη που δεν παραδεχεται με τιποτα τον κινητηρα μου οτι στο δευτερο ανοιγμα που μου εφυγε πολυ λογω τρελου σπινιαρισματος μου η διαφορα που ειχε ανοιξει ο νικος καλυφτηκε(οχι ολη) στο γεμισμα της τριτης.(για τον δημητρη ηταν αυτο) παραθετω φωτο του ελαστικου μου να δειτε τα ρεζιλικια μου.
επισης να πω οτι ποτε δεν ξεκιναω σωστα γιατι κανουμε το χαβαλε μας και μ αρεσει να λιωνω τ αμαξι. αν ειχα βαλει στοιχημα ομως τα πραγματα θα ταν διαφορτικα πιστευω. γιατι αλλο ειναι να ξεκινας με 4000στροφες και αλλο με 7500 που παντα ξεκιναω εγω.
ειναι ευνοητο οτι ο κινητηρας ο μαυρος ειναι δυνατοτερος απο μενα(142ειμαι)
δεν θα χασω ποτε ομως απο μαυροκαπακο ψιλομαμα
απο ασημι ισως χασω. γελατε ε?
οι διαφορες με μενα και το νικο ειναι οτι.
Α ειναι δυνατοτερος και στροφαρει 8200 αντι 7500 που στροφαρω εγω
Β ζαντολαστιχα. οι 15 αρες που εχει ο νικος νομιζω ειναι βολικες για μια καρινα. που να ειχε 17 αρες δλδ?
Γ τα κιλα. ειμαι 1165 μετρημενος προσφατα σε ψηφιακη ζυγαρια(λιγη η διαφορα μας) απλα το καρινα εχει ογκο
Δ οδηγικα. ο νικος φυσικα ηρθε μελετημενος και ξεκιναει σωστα την καρινα σε αντιθεση με μενα που τ αφησα ολο κατω
Ε σασμαν. επειδη το χω μαμησει το σασμαν αναγκαστικα πεφτω πολυ κατω απο το lift σε καθε αλαγη.πρεπει να αλαζω την ταχυτητα αργα για να την παρει στα σιγουρα. αλαζω ταχυτητα ακριβως στις 7600 και πεφτω στις 4500-4800
Z βενζινη. καιω παντα απλη αμολυβδη(95οκτ) σε αντιθεση με την 100(συν ενισχυτικα του νικου, πιστευω δλδ)μιας και ο κινητηρας μου ειναι ρυθμισμενος ετσι
ευχαριστως να ανοιξουμε σε μια ευθεια και τοτε θα βγουν ολα τι και πως. ακομα και μετα τα 180 που ουρλιαζει εμενα επισης ευχαριστως ανοιγω παλι.....
να πω επισης οτι δεν τιθεται θεμα παρεξηγησης εδω μεσα με κανεναν
νικο πρεπει να βρω εναν ρυθμιστη πιεσης ιδιο με το δικο σου
|
11-01-06, 00:00
|
|
|
|
Περιοχή:
πισω απο 315,69 ιππους
|
|
πανο οσο αφορα την πρωτη κοντρα συμφωνη(το εκπληκτικο ηταν το εξεις αν για π.χ. στα 130 επερνε μια φωτογραφια καποιοσ μπορει να ηταν ο πανος μπροστα στα 140 ονικοσ στα 150 παλι ο πανος κ.τ.λ. με διαφορα ενοσ μετρου!!) στη 2ρη απλα καληψες με την 3η γιατι εκοψα επιδη ειχες μηνει πολυ πισω στην 3η ολη η αριστερη λουριδα ηταν με γαρμπιλακη για αυτο το σπινιαρισμα απο την δεξια αυτο δεν εγινε επιτηδες απλα ετσι βοηθουσε το στησημο εκινη την στιγμη αλλα ημουν μπροστα 1/2 αυτ/το οταν αφησα το γκαζι στο κατεβασμα ειναι αληθεια οτι θα ελεγα οτι με τιποτα δεν μπορουσα να κλισω την διαφορα.τωρα αν βαζαμε κοντρα σε ισιομα ολα θα εξαρτιοντουσαν απο την προσφιση που θα ειχε το ελαστικο μου στο οδοστρομα ,οτι ανοιγα με την πρωτη (αν ανοιξω λογο οδοστροματος)μετα η αποσταση με διαφορες 1 μετρου θα κημενοταν .για τα κιλα δεν το εχω ζυγιση οποτε δενξερω για τον ογκο που παιζει ρολο στα πολα εκει μιωνεκτο σαν αμαξομα .παντα 100ρα και ενισχιτικο δεν ειχα οσο για το σεμιναριο το τελευταιο το ειχα κανει σε ενα vti (170hp) ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΧΑ ΡΙΞΕΙ 2,5 ΚΕΝΕΣ (ακομα κανενα ts δεν εχει πει αν εχει ριξει περισοτερο απο δω βγενει το συμπερασμα JIMS192) οσο παρεξιγηση για αυτα δεν τιθετε ο καθενας μας λεει πιστευω χωρις εγωισμους αυτο που βιωσε
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...
|
|
|
|
11-01-06, 00:42
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Καταρχην φιλε Πανο sorry απαντησα σε αλλη θεματικη ενοτητα ζητωντας σου να μου δωσεις πληροφοριες.Το εκανες σε αυτην την ενοτητα οποτε σε αυτην θα σχολιασω!!
1)Διαφωνειτε στο αποτελεσμα της μιας εκ των 3 ανοιγματων.Ας δουμε τι εγινε στις 2 που συμφωνειτε!Στην μια κοψατε και οι 2 απο οτι καταλαβα (αρα δεν μετραει) και στην αλλη παραδεχεστε πως ησασταν μαζι(απο ρολαριστοι).Αρα στην ουσια γινανε 2!!! ανοιγματα(την καταβαση δεν την καταλαβα δεν την σχολιαζω).Το πρωτο που φυγατε ρολαριστοι και ηρθε ισοπαλια και το δευτερο που ο Νικος λεει οτι βρεθηκε μισο αυτοκινητο μπροστα και ας ξεκινησεαπο την ακαθαρτη μερια(!!!).Αν καταλαβα καλα ο Πανος το αμφισβητει αυτο και λεει οτι ηρθε ξανα ισοπαλια.
Αρα ρε φιλε Γιαννη ως προς τι τα πανηγυρια.Το οτι στην μια απο τις 2 κοντρες ενα βαρυτερο αυτοκινητο πηρε μια ισοπαλια και μια νικη;;;;Εγω και με τις 2 ισοπαλιες βολευομαι αρκει να συμφωνησουν και τα 2 παιδια στην εκβαση.Και ξερεις γιατι βολευομαι!!Γιατι στην περιπτωση της ισοπαλιας αποδεικνυεται οτι το μαυροκαπακο ειναι καμμια 10-15 αλογα παραπανω(με καλυπτει απολυτα ο συλλογισμος του Τoyotamania).Σε περιπτωση ηττας με μισο αυτοκινητο οπως ισχυριζεται ο 2579 η διαφορα αυτη καθεται σιγουρα στα 15 αλογακια και κοιταζει ψηλοτερα.Αυτη ειναι η εκτιμηση μου συμφωνα με αυτα που διαβασα και καταλαβα απο τα λεγομενα και των δυο(υπογραμιζω και των δυο).Τωρα ειλικρινα αν δεν καταλαβα κατι,και δεν με ευννοουν τα γραφομενα(sorry Νικο και Πανο πολλα που γραφεται βγαζω δυσκολα νοημα),και το παρερμηνευασα ας με διορθωσουν τα παιδια.Παντως Γιαννη σιγουρα δεν ειναι στιγμη για πανηγυρια για τους ασημοκαπακους γιατι αποδειχτηκε(σε εμενα τουλαχιστον) οτι οντως ειναι απο 140-150 τα καλυτερα τους(με παραλληλους κ.τ.λ).
Το οτι μπορει να κερδιζουν κοντρες με μαυροκαπακους το θεωρω αυτονοητο μιας και διαφορες 10-15 αλογων,ε δεν ειναι δα και τεραστιες,δεν μπορουν να κρινουν παντα απο την μια μερια το αποτελεσμα.Κ Α Ι εδω π α ρ α δ ε χ ο μ α ι τον Πανο γιατι εχει καταφερει το μειονεκτημα αυτο να μην φαινεται στις περισσοτερες κοντρες του με μαυροκαπακα.Ειτε ειναι η βαθια γνωση που εχει αποκτησει απο το αυτοκινητο του ειτε η οδηγικη του εμπειρια τον εχουν κανει αν μη τι αλλο να μαχεται και να παιρνει ισοπαλιες(χα,χα,χα,για νικη δεν βλεπω ακομα).Εσεις οι υπολοιποι εχετε τις ιδιες ικανοτητες;;;Και Πανο δεν χρειαζεται να παραδεχτω το μοτερ σου γιατι πολυ απλα ποτε δεν το υποτιμησα.Απλως το συγκρινα με κατι καλυτερο(μαυροκαπακο).Δεχομαι οτι οι 'επεμβασεις' σου του εχουν δωσει αν μη τι αλλο αν οχι αλογα τοτε στρωτη δυναμη σε ολο το φασμα(δικαιολογια του παραλληλου),και παρολα τα προβληματα που αναφερες καταφερες να σταθεις καλα(ισαξια).Σιγουρα εχεις απο τα πιο δυνατα ασημοκαπακα(ολοι το λενε) αλλα εισαι σιγουρος οτι τα εβαλες με τα πιο δυνατα μαυροκαπακα;(εδω μπαινω εγω,χα,χα,χα).Με μικροτερο βαρος απο τον 2579,με εξαρι κιβωτιο και με ολες τις περιφερειακες επεμβασεις με επιασε ενα τρεμουλο δεν ξερω....Πλακα κανω!!!Δεν μιλαμε για μενα εξαλου sorry.
Aς μιλησουμε τοτε για αλλον μαυροκαπακο.Τον 2579.Φιλε Νικο και απο τα λεγομενα του Πανου εδειξες γνωστης του αυτοκινητου σου και με καλες,αν οχι καλυτερες εκκινησεις.Σιγουρα εχεις δυνατο μοτερ,ακουστηκες κοντρακιας(αν σου λειπανε και οι υπερβολες θα ησουν καλυτερος).Καταληξτε τι εγινε και στην κοντρα που λες οτι ησουν μπροστα για να εχουμε και μια ξεκαθαρη εικονα της δυναμης σου.
Υ.Γ1 Τον 2579 τον σχολιασα γιατι μου το ζητησε με p.m και οχι απο κριτικη θεση.
Υ.γ2 Γιατι ρε Πανο δεν εβαλες 100αρα βενζινη δεν το καταλαβα!!!(τι εννοεις ρυθμισμενος ετσι Και σιγουρα εισαι ελαφρυτερος μην γραφεις για ψηφιακες μετρησεις κ.α.
|
|
|
11-01-06, 09:20
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
πιστευω στο συνολο οτι παραδεχομαστε και οι 2 οτι το αποτελεσμα(στο συνολο) ηταν ισοπαλο. (30 φορες εχω πει οτι ο μαυρος ειναι δυνατοτερος και ειδικα στα χαρτια)το λεω αυτο γιατι 40 ανοιγματα να καναμε το ιδιο αποτελεσμα θα ειχαμε. ειναι οδηγικο το θεμα εκκινησης ποιος θα κανει το μπαμ. αν ξεκιναμε με 10χιλιομετρα την ωρα παντα θα ειναι ιδιο το αποτελεσμα. μιλαω για το συνολο. θα συμφωνησω με το νικο οτι πεταχτηκε αρκετα μπροστα στο δευτερο ανοιγμα και εκοψε για να ξαναξεκινησουμε(κανενας δεν εχει τιποτα να κρυψει). τεσπα ξερουμε με το νικο τις δυνατοτητες μας και μια ευθεια απο 0 εως την τελικη μας θα τα κρινει ολα. δεν ειναι ολα τα νοιγματα απο σταση ομως. διορθωνεται αλωστε αυτο με τετραδα ζαντολαστιχα που με περιμενουν να παω και να τα βαλω.(αμεσο μελλον)
και μερικοι που ειχατε λυσαξει με το 6αρι σασμαν να στε σιγουροι οτι αν ο νικος ειχε 6αρι πιστευω οτι τα πραγματα θα ηταν χειροτερα για αυτον απλα επειδη το 6αρι δεν εχει διαρκεια.(γνωμη μου παντα)
δημητρη δεν σου ζητησα εγω να πανυγηρισεις.
οσο αναφορα την βενζινη ειτε 95 οκτ βαλω ειτε 200οκτ τ αμαξι το ιδιο παει. στο δυναμομετρο με το laptop ρυθμιστηκε τ αμαξι να δουλευει με 95 οκτ φυσικα λογω οικονομιας. ειχα δοκιμασει με 100ρες αλλα ηταν ιδιοι οι χρονοι
αν εχω πχ τριτη και 30χιλιομετρα και πατησω γκαζι δεν εχω καθολου πυρακια που σημαινει σωστη ρυθμιση αβανς. ενω πριν τον παραλληλο ακομα και με 100αρα ειχα πυρακια χαμηλα. ελπιζω να καταλαβαινεις δημητρη την εννοια
|
11-01-06, 10:19
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mechanicaf";p="
Αρα ρε φιλε Γιαννη ως προς τι τα πανηγυρια.Το οτι στην μια απο τις 2 κοντρες ενα βαρυτερο αυτοκινητο πηρε μια ισοπαλια και μια νικη;;;;Εγω και με τις 2 ισοπαλιες βολευομαι αρκει να συμφωνησουν και τα 2 παιδια στην εκβαση.Και ξερεις γιατι βολευομαι!!Γιατι στην περιπτωση της ισοπαλιας αποδεικνυεται οτι το μαυροκαπακο ειναι καμμια 10-15 αλογα παραπανω(με καλυπτει απολυτα ο συλλογισμος του Τoyotamania).Σε περιπτωση ηττας με μισο αυτοκινητο οπως ισχυριζεται ο 2579 η διαφορα αυτη καθεται σιγουρα στα 15 αλογακια και κοιταζει ψηλοτερα.Αυτη ειναι η εκτιμηση μου συμφωνα με αυτα που διαβασα και καταλαβα απο τα λεγομενα και των δυο(υπογραμιζω και των δυο).
|
Εχουμε και λέμε....
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL";p="
. ανοιξαμε ελαφρα δευτερες ομως εστω για λιγο οταν κατεβαιναμε (ελπιζω να το παραδεχτει ο νικος) και μου ειπε απο το pmr οτι δε μαζευομαι. αν και ειχε παρα πολυ μικρη διαρκεια το ανοιγμα. και φυσικα δεν βγαινει συμπερασμα απο κει.[....] και να επισημανω στο φιλο δημητρη που δεν παραδεχεται με τιποτα τον κινητηρα μου οτι στο δευτερο ανοιγμα που μου εφυγε πολυ λογω τρελου σπινιαρισματος μου η διαφορα που ειχε ανοιξει ο νικος καλυφτηκε(οχι ολη) στο γεμισμα της τριτης.(για τον δημητρη ηταν αυτο) παραθετω φωτο του ελαστικου μου να δειτε τα ρεζιλικια μου.
|
Ζήτησες να καλυφτεί η διαφορά......Done.
Και έτσι απλά για να την κλείσω την υπόθεση εδώ.... όπως και ο ίδιος ο νίκος έχει πει κια έχει πολύ σωστά τονίσει ο Μιχάλης, το βάρος δεν είναι λόγος τόσο βαρύνουσας σημασίας! Δλδ για εσάς οι λόγοι που συντρέχουνε είναι ανάλογα με το αποτέλεσμα? ΗΜΑΡΤΟΝ. Δλδ εάν κέρδιζε ο Νίκος, (μιας και μας τα έχετε κάνει τσουρέκια με την παντοδυναμί του μαύρου), το βάρος δεν θα έπαιζε ρόλο, τώρα που ο Πάνος τον μάζεψε (όπως ήθελες), τερματίσανε δίπλα δίπλα, (ε, μόνο νίκη απέμεινε), με ενα αυτοκίνητο που έχει όπως διατυμπανίζετε 10-15 άλογα παραπάνω, ξαφνικά εμφανίζεται η δικαιολογία του Βάρους! Ακόμα και αυτό όμως είναι αμφιλεγόμενο....
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL";p="
Γ τα κιλα. ειμαι 1165 μετρημενος προσφατα σε ψηφιακη ζυγαρια(λιγη η διαφορα μας) απλα το καρινα εχει ογκο
|
Για φαντάσου να μην τα άφηνε όλα κάτω ο Πάνος (και να μην είχε κάνει slick τα λάστοιχα), θα κλαίγατε τώρα! Ποιό είναι το ηθικό δίδαγμα? Οτι όσα και αν κάνει ενα σημένιο δίπλα σας, πάντα θα υπάρχει ενας λόγος που έγινε, και αυτός σίγουρα δεν θα είναι η δύναμή του! Και στο κάτω κάτω, με όσα έχετε πει, το μαύρο θα έπρεπε να μας έχει για ζέσταμα μόνο. Εδώ τερματίσανε μαζί, και τώρα βρήκαμε ότι "Ε, δεν κέρδισε, οπότε.....". Τελικα πείτε μας, ενα μοτέρ πιο εξελιγμένο, με 10-15 άλογα (πεταλωμένα) παραπάνω, ικανοποιείται όταν μπορεί και κρατάει δίπλα του το ασημί? Το θεωρείται επίτευγμα? ΧΑΙΡΟΜΑΙ! Γιατί προσωπικά εγώ, αφού το ασημί κάθεται δίπλα σας, πραγματικά χαίρομαι! Για 10-15 (πεταλωμένα ή μή) άλογα λιγότερα είναι καλά! Αφού ικανοποιείσται και έτσι δεν έχω πρόβλημα!
Υ.Γ. Δλδ εγώ που είμαι 1080kg τί πρέπει να κάνω? Με βάση αυτά που λέτε, ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω!
Υ.Γ.2. Πείτε μας τέλικά, ενα ασημί είναι ικανό και καλό μόνο εάν περάσει το μαύρο? (που έχει 10-15 άλογα πεταλωμένα παραπάνω)?
Υ.Γ.3. Εχεις δίκιο Δημήτρη. Δεν πανηγυρίζω..... ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΩ!! Γιατί βάσει χαρτιών και στοιχείων και και και....... Το ασημί είναι ο ηθικός νικητής!!!
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|
11-01-06, 10:51
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παιδιά πιστευω πως ήταν καθαρά μια κόντρα μεταξύ του Νικου και του Πάνου και όχι μια κόντρα μεταξύ του μαυροκάπακου και του ασημοκάπακου. Είναι τόσες πολλές οι διαφορές και οι μεταβλητές που δεν μπορείς να βγάλεις με τίποτα συμπεράσματα για τους κινητήρες παρά μόνο για το πως έχει στήσει ο Νίκος ή/και ο Πάνος το αμάξι τους. Όπως λέει και ο Ηρακλής, μόνο αν φορέσεις σε ίδια αυτοκίνητα τους κινητήρες θα δεις τι τρέχει. Ένα φιλικό άνοιγμα έγινε για το χαβαλέ και όχι συγκριτικό τεστ μεταξύ κινητήρων.
Για μένα, αυτο που θα πρέπει να εκμαιεύσετε όλοι από αυτη την ιστορία είναι μην λέτε ποτέ μεγάλα λόγια γιατί ποτέ δεν ξέρετε...
|
|
|
|
11-01-06, 12:24
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar2003";p="
Παιδιά πιστευω πως ήταν καθαρά μια κόντρα μεταξύ του Νικου και του Πάνου και όχι μια κόντρα μεταξύ του μαυροκάπακου και του ασημοκάπακου. Είναι τόσες πολλές οι διαφορές και οι μεταβλητές που δεν μπορείς να βγάλεις με τίποτα συμπεράσματα για τους κινητήρες παρά μόνο για το πως έχει στήσει ο Νίκος ή/και ο Πάνος το αμάξι τους. Όπως λέει και ο Ηρακλής, μόνο αν φορέσεις σε ίδια αυτοκίνητα τους κινητήρες θα δεις τι τρέχει. Ένα φιλικό άνοιγμα έγινε για το χαβαλέ και όχι συγκριτικό τεστ μεταξύ κινητήρων.
Για μένα, αυτο που θα πρέπει να εκμαιεύσετε όλοι από αυτη την ιστορία είναι μην λέτε ποτέ μεγάλα λόγια γιατί ποτέ δεν ξέρετε...
|
Θα συμφωνήσω μαζί σου! Ειδικά για το τελευταίο που λές! Ποτέ δεν ξέρεις τι παίζει σε ενα αυτοκίνητο! Και αν θές, εγώ λέω και το άλλο, που ξέρω εγώ ότι δεν τα έχουνε πειράξει και οι 2 του κερατά και δεν λένε τπτ?
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,20043898 seconds (77,41% PHP - 22,59% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:30. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|