Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pavlosTS
Τώρα κατάφερα να μπώ στο φόρουμ μετά από μια βδομάδα. Όχι ότι η γνώμη μου έχει κάποια ιδιαίτερη αξία, αλλά θα ήθελα να θίξω κάποια από τα σημεία που διάβασα.
Διάβασα ότι για να με περάσει ένα golf gti 4 (που μπορεί να πέζει από 150 εως αρκετά πάνω από 200 αλόγα) θα πρέπει να μην ξέρω να ανοίγω και να μην ξέρω να εκμεταλλεύομαι τον κινητήρα του αυτοκινήτου μου. Επίσης ότι δεν είμαι ο τύπος του κοντράκια (είμαι ο πρώτος που αποποιούμαι αυτόν τον τίτλο) αλλά με τον τρόπο που αναφέρθηκε είναι σαν να μου λέτε "μεγάλε αφού δεν ξέρεις μην ανοίγεις και μας ρεζιλεύεις"! Επίσης ότι κακώς πήρα TS αφού δεν το σκίζω συνέχεια και ότι με το 1600 θα βολευόμουν μια χαρά.
Θα ήθελα να πω ότι είναι άδικο να κρίνετε τους άλλους για τον τρόπο με τον οποίο χειρίζονται τις καταστάσεις. Έκανα αιματηρές οικονομίες 2.5 χρόνια για να αγοράσω ένα γρήγορο άμαξι και δεν έχω σκοπό να το χαζοσπάω για να ικανοποιήσω τί? Την ματαιοδοξία μου ότι το αμάξι μου είναι γρηγορότερο από του άλλου; Εντάξει εσείς μπορεί να πιστεύετε ότι κάθε αμάξι που γράφει ΤΟΥΟΤΑ είναι αθάνατο και όλα τα άλλα χαλάνε. Εγώ δεν τρέφω αυταπάτες.
Κάθε μέρα μου κολλάει στο δρόμο από ibiza 101 άλογα μέχρι ότι θες. Δηλαδή θα πρέπει να το σπάω όλη μέρα; Τότε θα έπρεπε να είναι 1η-2α κόφτες όλη την ώρα. Για να αποδείξω τι; Η μήπως θα πρέπει να πηγαίνω κολλημένος πίσω από τα golf gti με 2α και 6500 στροφές μέχρι να αποφασίσει να πατήσει; Η μήπως θα πρέπει να κάνω κατεβάσματα στις 7000 στροφές για να μην περάσει ο δίπλα. Λοιπόν αυτό παρότι μπορώ να το κάνω, δεν το κάνω και δεν ξέρω αν αυτό συνεπάγεται ότι πρέπει να κάθομαι σπίτι και να πηγαίνω με ταξί...
Τέλος θα ήθελα να πω ότι διακρίνω έναν έντονο οπαδισμό. Δεν είναι καλό να προσπαθούμε να μειώσουμε το αμάξι του άλλου ο οποίος για κάποιο λόγο το πήρε. Μην γράφετε ότι όλα τα τουρμπο σπάνε, ότι δεν μπορεί να πάει για ώρα με 200 κλπ. Βγάζουνε και οι άλλες εταιρίες καλά αμάξια, δεν είναι μόνο η ΤΟΥΟΤΑ...
|
Παυλαρα καλησπερα.
Ειμαι κι εγω κατοχος TS. Συμφωνω σχετικα με τις οικονομιες τις οποιες εκανες για να αποκτησεις το αμαξι που ηθελες. Ομως θα πρεπει να ξερεις οτι αυτος (οπως εγω) που σπαει καθημερινα 1ες-2ες, που κανει αλλαγες απο 4η-2α για να βρεθει στο λιφτ και που περιμενει στις 6.000 για να "χτυπησει" τον μπροστινο του, δεν τα κανει απαραιτητα για να αποδειξει κατι οπως εσυ το εθεσες. Ισως απλα προκειται για μια προσωπικη ευχαριστηση που του δινεται εκεινη τη στιγμη. Προσωπικα ποτε δεν αποδεικνυω τπτ σε κανεναν. Χαιρομαι το αμαξι μου στο επακρον με τον τροπο που εγω εχω επιλεξει. Γι αυτο και πηρα την TS αλλωστε. Αρα δεν προκειται απαραιτητα περι καποιας αποδειξεως προς τον αλλον οδηγο ή προς το αλλο αμαξι, εκτος κι αν οι συνθηκες το απαιτουν και καταλαβαινεται ολοι τι εννοω.
Επισης κανεις δεν υποστηριζει οτι τα μοναδικα αμαξια στον κοσμο ειναι τα toyota. Απλα μας αρεσει να τονιζουμε και να υπερηφανευομαστε για την υπεροχη της αγαπημενης μας αυτοκινητοβιομηχανιας σε καποιους συγκεκριμενους τομεις, οπως η αξιοπιστια για παραδειγμα. Αυτο δεν καθιστα καθε vag τουρμπο αυτοκινητο αναξιοπιστο...αλλα σιγουρο το καθιστα πιο ευαλωτο σε ζημιες σε σχεση με ενα toyota, και αρα ισως κατα κατι πιο αναξιοπιστο απο την αγαπημενη μας εταιρεια. και ειδικα οταν εχουμε τοσα τρανα παραδειγματα αναξιοπιστιας αναφορικα με τα γερμανικα τουρμπο κυριως, καλως θεωρω κανουμε και τα μνημονευουμε. φυσικα και καμμια φορα η υπερβολικη αγαπη καταληγει σε παθος και οπαδισμο, χωρις ομως αυτο να παιρνει ιδιαιτερα υπερβολικες διαστασεις.
Τελος, ολοι εμεις χαιρομαστε να βλεπουμε πραγματικα καλα αμαξια να βγαινουν στην παραγωγη και απο αλλες καταξιωμενες εταιρειες για να εντεινεται ο ανταγωνισμος και να μην νιωθουμε μεγαλη μοναξια στην κορυφη!
Φιλικοτατα,
Κωνσταντινος