Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
29-05-07, 08:59
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από vavvas
Σημερα εκανα κοντρουλα με ενα polo απο vwclub με εξατμιση και ολα τα εξωτερικα κλασικα καλουδια (μηχανικα δεν γνωριζω).
Το αποτελεσμα ηταν στην εκκινηση τον βλεπω οτι το παταει και το παταω κι εγω (χωρις σπινιαρισματα) τερμα δευτερας τον εφτανα και το κοψαμε λογο κινησης.
Ηταν 16βαλβιδο με τα στρογγυλα φωτα φρενων. Αν ξερει καποιος ας μου πει ποσα βγαζει εγω νομιζω γυρω στα 90.
|
Προφανώς εννοείς το τελευταίο polo μετά το facelift που του έκαναν. Θα μπορόυσε να είναι 75 άλογα ή 101, με το δεύτερο μάλλον να είναι πολύ πιο πιθανό....
|
29-05-07, 09:45
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
<<Ρε Κοσμά, σε αγώνα dragster κατέβηκες; Πού τους βρήκες όλους αυτούς;>>
Δεν ειναι σε μια μέρα ολοι αυτοι.
Ειναι σχεδον από τότε που έβαλα τον κομπρέσσορα.
Δηλαδή γύρω στους 8-9 μήνες
29-05-07, 12:17
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dRiveR7
Προφανώς εννοείς το τελευταίο polo μετά το facelift που του έκαναν. Θα μπορόυσε να είναι 75 άλογα ή 101, με το δεύτερο μάλλον να είναι πολύ πιο πιθανό....
|
Το 75 αλογα δεν ηταν ειχα ανοιξει με φιλικο polo 75 αλογα+κατι ψηλα με 16αρες ζαντες και στη μεση της δευτερας το σταματησα δεν αξιζε η κοντρα.
Αν ηταν το 101 τοτε ευχαριστημενος ειμαι αλλα δεν ανεχομαι να με περναει γερμανικο 1400αρι.
|
29-05-07, 12:33
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Μαλλον εννοείς γερμανικό ατμοσφαρικό 1400άρι, γιατί το golf Gt...
|
29-05-07, 15:17
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Μαλλον εννοείς γερμανικό ατμοσφαρικό 1400άρι, γιατί το golf Gt...
|
Ναι εννοειται δεν συγκρινω ατμοσφαιρα με τουρμπο και αν ηταν το gt ουτε που θα το σκεφτομουν να ανοιξω μαζι του.
|
29-05-07, 15:35
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Ευχαρίστησε: 1
|
|
Όπως λέει και ο dRiveR7 με τα 101 θα ήταν.. Πρεπει να ειμαστε πανω κατω τα ιδια με αυτο. Είχαμε ανοιξει μια φορα με ενα τετοιο, αλλα οδηγουσε φιλος μου την corollitsa μου. Ο άλλος ειχε αυτοκολλητα VWclub φιμε, εξατμισεις κλπ. και ημασταν σε φαναρι αλλα ειχε φλας δεξια. Παταει 1-2 γκαζιες ο φιλος μου και ο τυπος σβηνει το φλας και περιμενει! Αναβει πρασινο και αρχές 2ας ήταν λίγο μπροστά αλλα σταματησαμε γιατι γκαριζα! Δεν ειχε ουτε 2000χλμ το αμαξι και το λυπομουν
|
29-05-07, 16:14
|
|
γεια σας παιδες δεν ξερω αν κοικλοφορειτε παραλιακη παντος ενα βραδυ που γυρνουσα σπιτι μου πετυχαινω εναν με ενα polo του 99 και πισο εγραφε ττ (χαχαχαχα)κανω, παμε να γελασουμε λεω με το φιλο μου.... κοιτα το γυφτο τι κολησε! δεν θα το πιστεψετε το αμαξι δεν φενοταν φτιαγμενο. με πιανει φαναρι λοιπον και ξεκιναμε.......... εγω κουφογαζιεσ τοτε με τιν ΑΕ92 βαζω πρωτη και τι εγινε.., φευγω πρωτος κοφτιαζω 1 κοφτιασζω και 2ρα και τον εβλεπα παιδια να ξεκιναει εκεινη τη στιγμη που γεμιζα 2 να με προσπερνα με 1 κοφτι και να περνει διαφορα επαθα μουν......πλακα! δεν ακουσα να καρφωνει δευτερα δεν χρειαστικε στανταρ καμια 90 επιανε στο νερο το παλικαρι φορουσε 1.8 που το χορεσε δεν ξερω και σασμαν 4αρι καλοο?????
|
29-05-07, 16:25
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από alex-g
γεια σας παιδες δεν ξερω αν κοικλοφορειτε παραλιακη παντος ενα βραδυ που γυρνουσα σπιτι μου πετυχαινω εναν με ενα polo του 99 και πισο εγραφε ττ (χαχαχαχα)κανω, παμε να γελασουμε λεω με το φιλο μου.... κοιτα το γυφτο τι κολησε! δεν θα το πιστεψετε το αμαξι δεν φενοταν φτιαγμενο. με πιανει φαναρι λοιπον και ξεκιναμε.......... εγω κουφογαζιεσ τοτε με τιν ΑΕ92 βαζω πρωτη και τι εγινε.., φευγω πρωτος κοφτιαζω 1 κοφτιασζω και 2ρα και τον εβλεπα παιδια να ξεκιναει εκεινη τη στιγμη που γεμιζα 2 να με προσπερνα με 1 κοφτι και να περνει διαφορα επαθα μουν......πλακα! δεν ακουσα να καρφωνει δευτερα δεν χρειαστικε στανταρ καμια 90 επιανε στο νερο το παλικαρι φορουσε 1.8 που το χορεσε δεν ξερω και σασμαν 4αρι καλοο?????
|
Τον ρωτησες μετα και σου ειπε οτι ειχε βαλει τον 1.8 με 4αρι σασμαν
|
29-05-07, 17:17
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από alex-g
πισο εγραφε ττ (χαχαχαχα)κανω, παμε να γελασουμε λεω με το φιλο μου.... κοιτα το γυφτο τι κολησε!
|
το ΤΤ φίλε μου δεν είναι από το audi ΤΤ αλλά σημαίνει τουρμποτσέρης team.άμα δεν έχεις φορέσει κανένα σοβαρό μοτέρ στη corolla σου απλά κάνε τον κινέζο.
|
29-05-07, 22:17
|
|
ειπε οτι ηταν 5κυλινδρος δεν το ειδα αλα καταλαβα πολλα εγω ειχα το κλασικο 1.3 12v με προγραμμα τελικο παραλιλο εγεφαλο τοχο βαλει στο foto album
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17812109 seconds (78,38% PHP - 21,62% MySQL) with 35 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:32. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|