Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 21-11-10, 19:57
Το avatar του χρήστη jason
jason Offline:
Moderator

Μοντέλο: suzuki swift sport
Περιοχή: αργυρούπολη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 489
jason είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από jason Εμφάνιση μηνυμάτων
ουτε εγω εχω καποιο προβλημα σε κρυα εκκινηση,βασικα δεν εχω κανενα προβλημα με το σαζμαν και εχει φαει αρκετο ξυλο.εχω το 5αρι.μονο οταν ειχα αλλαξει βαλβολινες για 2-3 μερες δεν μπαιναν με την ιδια ευκολια αλλα μετα ολα καλα.
τι το γρουσουζεψα???δεν μπαινει καμια ταχυτητα και το αμαξι δεν προχωραει,μαλλον ψοφησε το διαφορικο,παμε για αλλαγη σασμαν και δισκο πλατο που ηθελε ετσι κι αλλιως.σασμαν λεω να βαλω απο το turbo για να απλωσει λιγο και να μειωθει η καταναλωση στα ταξιδια.πιστευω να μην ψοφησει τελειως.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-11-10, 20:45
Το avatar του χρήστη PANOS SPEED
PANOS SPEED Offline:

Μοντέλο: corolla e11
Περιοχή: ΣΕΠΟΛΙΑ
Δύναμη Σεβασμού: 278
PANOS SPEED είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ωωωχχχ..πικρα..με το καλο μολις βαλεις στειλε και ποσο πηγε το μαλλι να ξερουμε και μεις!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-11-10, 21:58
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Jason ΜΗΝ βαλεις του 4E-FTE!!!! είναι πολυ μακρυ το μοτερ σου θα είναι ψοφιμι!!!! μου το έχουν πει μηχανικοί, δεν κάνει αυτό το σασμαν για ατμοσφαιρικό μοτερ! είναι πολυ μακρύ και θέλει turbo για να ανοίγει καλά! δεν θα έχεις καθόλου καλή επιτάχυνση και δεν θα τραβάει καθόλου! να είχες 14αρες τουλάχιστον, αλλά με 16αρες θα είναι δράμα!!! αν θες να μειωθεί η κατανάλωση και να είναι καλύτερο στα ταξίδια βάλε της G6!!! η καλύτερη επιλογή για ατμοσφαιρικό μοτερ! ασε περαστικα! όταν μου εσπασε το σασμαν εμενα στο starlet gt με το 4E-FTE επάνω (είχα το μαμα του σταρλετ σασμαν) και έβαλα μετά του gt, όλα μαζι πήγαν 650 ευρώ χατιρική τιμή ε? άλλαξα και επιλογέα και ντίζες όμως γιατί για να μη μεινω στον δρόμο (δεν είχα οδική) έφαγε κάτι κλοτσιες και μπηκε 2αρα! έκανα 10χλμ με 2αρα!!!! χαχααχαχαχχαχαχα ουτε να παρκάρω μετά δεν μπορουσα εκεί! LOL!
Ξέχασα να πω εκτός ντίζες, επιλογέας και σασμαν φυσικά, αλλάχτηκε και δίσκος-πλατο-ρουλεμαν-βολαν, μάλιστα ο δίσκος ήταν χάλια! πατίναρα πριν αλλά με το turbo δεν το ειχα πολυκαταλάβει αν και κάτι είχα ψιλιαστεί!

Jason καταλάθος σου απάντησα στο άλλο θέμα! http://www.corollaclub.com/forums/sh...034#post400034

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 21-11-10 στις 22:48.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-11-10, 22:35
NikiforosGT Offline:
Moderator

και μερικές φωτος

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-11-10, 22:12
jason Offline:
Moderator

λοιπον το εβαλα το τουρμποσασμαν,εγινε αλλο αμαξι.1η 60 2η 95 3η 130+ 4η150+++(δεν ξερω ποσο ακομα)

η 5 στις 3000 στροφες εχει 113 χιλιομετρα,στις 3500 130περιπου.

στα 50 χιλιομετρα με 5η εχω 1200 στροφες

γενικα πολυ ευχαριστημενος, το αμαξι ανοιγει αρκετα καλα απλα τα δινει σε αλλα χιλιομετρα.ο μηχανικος μου πηρε 500 ευρω(280 το σασμαν και 220 εργασια και δισκος).
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-11-10, 22:51
giannis-tour Offline:
Μέλος

Περιοχή: Αθήνα-Ζαχάρω
Δύναμη Σεβασμού: 209
giannis-tour είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
πως και δεν εβαλες απο το 6αρι???ρεμπριζ δλδ εισαι καλυμενος??
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-11-10, 23:08
jason Offline:
Moderator

κατ'αρχας και το 6αρι κοντο ειναι,δεν εχει πολυ μακρυα 6η απλα εχει πολυ κοντες ολες τις υπολοιπες ασε που βγαζει και προβληματα.οσο για τις ρεπριζ ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.τραβαει καλα απο χαμηλα και στα δινει μεχρι πιο πολλα χιλιομετρα.πχ οταν με το 5αρι εχεις 3η και ανεβαζεις μεχρι τα 120 μετα με μολις βαλεις 4η παει κρεμαει και δεν εχει δυναμη,με αυτο το σασμαν δινει καλα μεχρι τα 140.γενικα δεν δειχνει να εχει καπου προβλημα.απλα στην πρωτη θελει ελαχιστα παραπανω γκαζι.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-11-10, 23:12
NikiforosGT Offline:
Moderator

Jason είσαι σίγουρος πως είναι το σασμαν από 4E-FTE? εμένα με το μοτερ αυτό πως βγάζει 80χλμ η 1η στις 7200rpm? και αποκλείεται να μην κατάλαβες ότι έκοψε στην επιτάχυνση! εκτός αν το μαμα σασμαν του 4E-FE δεν είναι σαν του starlet ep82 2E-E moter και εκείνο ίσως να είναι ποιο κοντό,πάντως με εκείνο το σασμαν στο 4E-FTE έβγαζα 60χλμ με την 1η στις 7200rpm! κουφά πράγματα! μάλιστα σε ανοίγματα με άλλα starlet gt με ίδια ολα τα άλλα πάντα τους έπερνα!

Υ.Γ δεν έχω δει ποσα χλμ βγάζει στον κόφτη το μαμα μοτερ 4E-FE με το μαμα σασμαν, οι δοκιμές που λεω είναι στο 4E-FTE με starlet ep82 μαμα σασμαν κοντο και του 4E-FTE που ειναι μακρυ. Κάποτε είχα ακουσει ότι εχει και ποιο κοντή έκδοση και είναι από glanza αλλά δεν ξέρω κατα πόσο αληθεύει. Για το 6αρι έχεις δικιο τουλάχιστον από το σασμαν το δικό μου η 6η του ειναι ποιο κοντή από την 5η μου! γιαυτό και δεν λέει για turbo moter!

http://www.austarletclub.com/forums/...php/t6927.html
# GT and Glanza driveshafts are thicker than ep91 and paseo driveshafts from my experience.
# The gearboxes are the same in strength, however the ratios differ.
# 4efte engines came with a C52 gearbox (GT starlet) or a C56 (Glanza). The ratios differ slightly.
# 4efe and 5efe engines cames with a C150 gearbox.
# I had a turboed 4efe and i can say the ratios in the C52 are alot better.
# there are no numbers on the gearbox. One way we distinguish them is the C52 gearboxes have an alloy casing and the C150 have a steel casing. The casing im reffering to is the small section furthers away from the block of the engine close to the selector fork. hope that helps.
C56 transaxle is not used on 4E-FE or 5E-FE. Used on 4e-fte (Glanza V), AE101 and AE111 4A-GE.
The 4E-FE and 5E-FE used C150 (5spd) ... 4E-FE also had a 4spd option, the C140 transaxle.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 22-11-10 στις 23:26.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-11-10, 23:28
jason Offline:
Moderator

ο 4efe εχει κοφτη στις 6200 εσυ ειδες 80 στις 7200.αν το πας 6000 θα δεις οτι εχεις 60 χλμ.

σιγουρα εχει διαφορα στις επιδοσεις αλλα δεν ειναι και τρομερη διαφορα.να πω πως φοραω απο το gt(c52).το σκ θα παω παλι χωριο θελω να δω αν θα βγαλω πανω απο 200 τελικη.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-11-10, 23:39
NikiforosGT Offline:
Moderator

Jason μιλάμε για αμάξια που φόραγαν τα σασμαν που λέω κοντο και μακρυ. Δίπλα δίπλα ανοίγματα το δικό μου έβγαζε 80χλμ και το μαμα σασμαν εβγαζε 60! δεν αλλαζει κάτι και εδω. Απλά μάλλον έχεις πάρει το σασμαν του glanza (C56) που είναι κοντύτερο. Αν είχες το ίδιο με το δικό μου δεν θα τράβαγε καθόλου καλά. Εδώ όταν στο starlet gt με το 4Ε-FTE επάνω άλλαξα σασμαν και έβαλα του gt (C52) σε σχέση με το μαμα που είχα πριν από το ατμοσφαιρικό είδα μεγάλη διαφορά στην επιτάχυνση! δλδ έκοψε αισθητα! και είχα και 185/55/14 λάστιχα! όταν είχα το κοντο με οσα starlet gt άνοιγα (που είχαν αυτο που έχω τώρα) κανείς δεν με έπιανε σε εκκινησεις! ακόμα και με ίδιες διαστάσεις ελαστικών, αλλά σε ταξίδια ήταν για κλάματα! μου εχουν πει πως υπάρχει και άλλο σασμαν (από glanza) ποιο κοντο αλλά δεν το είχα ψάξει και βλέπω πως όντως υπάρχει. Μην ξεχνάς και το άλλο, το ποσα χλμ βλεπεις τελική και κοφτη εχει σημασία τι ελαστικα έχεις! και με 45αρι προφιλ εχεις μικρο βήμα, αν βάλεις πχ 50αρι θα σου κόψει αισθητά πιστεύω και θα λέει και άλλα χλμ. ΠΧ εγώ με το κοντό σασμαν έβγαζα 200χλμ για να βαρέσει κοφτη τελικής (180χλμ πραγματικά είναι ο κόφτης), με το μακρυ σασμαν και διαστάσεις μετά που έβαλα 185/60/14 πήγαινε ο δεικτης αναποδα από κάτω και δεν βαραγε κοφτης!!!! τα συμπεράσματα δικά σου. Πάντως αν μπορείς δες αν γράφει ποιο σασμαν ειναι, αλλά μάλλον δεν θα το βρεις. Τα starlet gt/glanza έχουν διαφορές αν και φαινομενικά ειναι ιδια τα μοτερ τους, δεν ειναι μονο μια διαφορά ειναι αρκετές, μια από αυτη είναι οτι εχουν κοντυτερο σασμαν. Οπως και να εχει το θέμα ειναι οτι έκανες την δουλειά σου και με καλή τιμούλα! τώρα με το νεο δισκο δεν θα πατινάρεις και να πηγαινει μπουνιες! καλορίζικα και μην το σκισεις στα σπινιαρίσματα ε? :Pppppp
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Νέο Forum george1973 ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 0 31-08-10 12:44
Νέο forum george1973 ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 0 17-07-10 12:50
Ke 30 Forum -3- GEORGIOS_XYNOS TOYOTA COROLLA KE30 550 14-04-10 22:14
Ke 30 Forum -2- DjBac TOYOTA COROLLA KE30 1211 09-01-07 15:47
TS FORUM 2 DjBac TOYOTA COROLLA T-SPORT 372 23-05-05 11:45

Page generated in 0,28360605 seconds (79,40% PHP - 20,60% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:38.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com