εγω ολο αυτο το διαστημα που δεν ειχα internet μου ετυχαν 3 κοντριτσες μια με το s3 το τελευταιο ..,α.ο τερμα αριστερα ψιλοκινηση τον βλεπω 2-3 αμαξια μπροστα ,κανω 2 σφηνες και παω απο πισω του,με το που με παιρνει χαμπαρι ειμασταν στα 140-150 κανει να πατησει και με κερναει 4-5 καροτσες ,κοβει μολις τον φτανω ξαναπαταει παλι 5 καροτσες,παω διπλα του,του κανω νοημα
"παει καλα ..."και παω να φυγω,οποτε μαλλον νομιζε οτι τον ειρωνευτηκα,κατευαζει παραθυρο κ μου λεει ..το δικο σου τι ειναι ρε μεγαλε ?με υφακι .1300 2 σταδιο του λεω 115-120 αλογακια στραβωσε την φατσα και εφυγε .παντως το καινουριο ειναι κλασεις ανωτερο απο το παλιο s3 με το παλιο μου εφευγε καλα οταν εβαζα 5 αυτο μου φευγει απο παντου.
παλι αττικη παλι βραδυ παλι τερμα αριστερα χωρις κινηση και παω καλα οποτε σκαει απο πισω ενας μαγκας με καμμια 200 και παιζει φωτα απο μακρυα κανω δεξια και ερχεται και κολλαει απο πισω ,δεν χανω χρονο και κατεβαζω,εχουμε πεσει στα 120 και εχω τριτη τον αφηνω περναει(mercedes slk 200)δικαβαλος αυτος μονος εγω,ανοιξαμε μεχρι τα 200 και τον πηγαινα προφυλακτηρα με το που βαζω 5 κανει δεξια (ευτηχως γιατι απο εκει και μετα με ειχε)και περναω οποτε σημειωσατε corolla-slk :1-0
και 3 και καλυτερη κοντριτσα ε.ο αθην-κορινθ....
μεσημερακι κατεβαινω προς παχη περναω τα διοδια και παω χαλαρα οσπου με περνανε στην ανηφορα αμεσα μετα τα διοδια ενα vectra και ενα 206,κλασσικα κατεβαζω τους κοβουν λιγο πιο κατω και παω απο πισω τους,αδειος δρομος μπροστα και αρχιζουμε να ανοιγουμε,μετα τα 180 το
vectra τον μπουλο κανει δεξια και μενω εγω με το 206 rc 2000cc 150 hp
εαν δεν κανω λαθος στα ιδια κιλα περιπου και τα δυο αυτοκινητα (στα ιδια κιλα και οι οδηγοι )οσο ανοιγαμε πηγαιναμε μαζι χωρις τασεις να ανοιγει καποιος απο τους δυο,επεισης σημειωνω οτι δεν <<εκλεβα αερα>>
γιατι ημουν διπλα του.
αυτα και εν αναμονη για τα καλυτερα
|