Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από billlllll";p="
Μια ερώτηση: Στο TS η αλλαγή από 3η κόφτη σε 4η στις πόσες στροφές πέφτει...? Γιατί αυτό το 5900 που λέει ο Νεοκλής μου φαίνεται πολύ χαμηλό....
|
Oχι ρε τι 5900...Αμα είναι γρήγορη μπαίνει με ευκολία στις 6200-6300...
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από wastegate";p="
Ειναι μεγαλη πτωση στροφων αυτη δεν γινετε ευκολα θελει προσπαθεια.Θυμαμαι τα παιδια στην αρχη ελεγαν οτι βγαινει η δευτερα εκτος λιφτ ολοες οι αλλες ειναι μεσα χωρις προσπαθεια
|
Αυτό που θέλει προσπάθεια είναι απο 1η σε 2ά.Ακόμη και με το κουικ που προσπάθησα το καλύτερο που έκανα ήταν στις 6000.Συνηθως είμαι 5800-5900.Αλλά όλες οι υπόλοιπες με γρήγορες αλλαγές μπαίνουν στο λίφτ...
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL";p="
εχω και ακομα μια ερωτηση νεοκλη. ειπες οτι φορτωνες τεταρτη 180+
jims 192 ποσα βγαζει τελικη η τεταρτη σας? [...]
|
Εμένα βγάζει 185+κάπου εκει..όχι παραπάνω...
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από 2579";p="
παιδια με τα ts θα πω τωρα κατι που ειναι αληθεια και πιστευω οτι θα βοηθηση στην πεσμενη ψυχολογια σας δεν το εχω γραψη μεχρι τωρα αλλα νομιζω οτι ειναι ωρα λυπων εχω ανοιξει με celica ts μαμα και με περασε και μαλιστα πολυ χωρις πλακα τωρα μιλαω ενοητε φυσικα οτι φοραγα το 4afe 16ν
|
Σοβαρά?Σε πέρασε? Αδυνατώ να το πιστέψω...
Εν κατακλείδι λοιπόν H 1
01 20V του marmel silver top( ο θεός να την κάνει
)
ήταν
πιό γρηγορη απο την ts του neokli και οδηγό τον ίδιο κατα 1,5 καρότσα στις 22/2/06.
Πάντως δεν παίρνω υπ'οψιν μου κανένα ανοιγμα των αλλών και θυμαμαι το δικό μας στον βόλο....Αδυνατώ να πιστεψω πώς μια carina black είναι ποιό γρηγορη απο ένα ts απο την στιγμή που το 101 δεν μου ανοιγε αλλό πέρα απο την καρότσα που έφαγα με το καλημέρα...Μετα θα ανεβασω και φώτο απο τα ανοίγματα στο Βόλο...
Μπράβο 20Vαλβιδοι...και σ'ανώτερα...Θα επανέρθουμε "δημήτριοι"...