Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA T-SPORT 2002> |
|
|
|
Re: Αλλαγη Ελαστικων |
|
27-05-05, 22:32
|
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Re: Αλλαγη Ελαστικων
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από JIMS192";p="
Παράθεση:
δεν έγραφε proxes T1-R αλλά σκέτο T1-R,δίπλα στα σκέτα T1-S και παραδίπλα στα όχι σκέτα proxes 4.Δε πιστέυω να είναι άλλα αυτά?
|
ξερει κανείς?Γιατι εκρεμεί η παραγγελία... question
|
Στανταρ σε κορο'ι'ιδεψανε!!!!! (ετσι να αγχωνεσαι χωρις λογο! )
|
|
|
29-05-05, 00:11
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ξεσσαλονίκη...
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από xenos";p="
Στανταρ σε κορο'ι'ιδεψανε!!!!! (ετσι να αγχωνεσαι χωρις λογο! )
|
Γιατί ρε αρχιμίδη να μη βεβαιωθούμε?Τοσα λεφτά θα δόκουμε..να μην είμαστε σίγουροι.Ο άνθρωπος το λέει καθαρά:
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Astakos";p="
Πάντως και σε μένα και στου liquid γράφει Toyo Proxes T1-R.
|
Κατσε να μάθει και μετά τα βάζουμε...
Είρωνα... :x
|
|
|
30-05-05, 15:39
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αγ.Δημήτριος
|
|
Παράθεση:
Εμένα μου φαίνονται εξαιρετικά αθόρυβα...αλλά ρε πάνο αφού είσαι τόσο μα τόσο ευαίσθητος στους θορύβους μήπως δεν έκανες καλά που πήρες TSport; Ένα Avensis καρα-μαμά μου φέρνει πιο κοντά στις απαιτήσεις σου.
Λέω εγώ τώρα... :P
|
Τουλάχιστον το Avensis έχει ξεκάθαρο προσανατολισμό και όχι σαν το χάλι που αγόρασα, μία παρωδία σπορ αυτοκινήτου. Δε λέω, έχει κορυφαίο κινητήρα αλλά ως εκεί. Όλο το υπόλοιπο, μια χρυσή μετριότητα. Από τους τριγμούς, στην ποιότητα κατασκευής μέχρι και το set-up, που έπρεπε να φύγουν 2.000€+ για να φτιάξουν τα πράγματα...Τώρα που το λες, δεν είναι κακή ιδέα ένα Avensis με ένα kompressor kit... 8)
|
30-05-05, 16:43
|
|
|
Περιοχή:
Βούλα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ultramar";p="
Παράθεση:
Εμένα μου φαίνονται εξαιρετικά αθόρυβα...αλλά ρε πάνο αφού είσαι τόσο μα τόσο ευαίσθητος στους θορύβους μήπως δεν έκανες καλά που πήρες TSport; Ένα Avensis καρα-μαμά μου φέρνει πιο κοντά στις απαιτήσεις σου.
Λέω εγώ τώρα... :P
|
Τουλάχιστον το Avensis έχει ξεκάθαρο προσανατολισμό και όχι σαν το χάλι που αγόρασα, μία παρωδία σπορ αυτοκινήτου......................Τώρα που το λες, δεν είναι κακή ιδέα ένα Avensis με ένα kompressor kit... 8)
|
...........+ στήσιμο + φρένα!! 8)
Πάνω απ'όλα μου αρέσουν οι ξεκάθαροι προσανατολισμοί σου!!! :P
|
|
|
30-05-05, 16:50
|
|
|
Περιοχή:
Βούλα
|
|
Παράθεση:
Παράθεση:
δεν έγραφε proxes T1-R αλλά σκέτο T1-R,δίπλα στα σκέτα T1-S και παραδίπλα στα όχι σκέτα proxes 4.Δε πιστέυω να είναι άλλα αυτά?
|
ξερει κανείς?Γιατι εκρεμεί η παραγγελία... question
|
JIMS τώρα κατάλαβα τι λες...μιλάς για τον κατάλογο της Toyo κι όχι ότι είδες τι γράφει πάνω το λάστιχο.
Στο κατάλογο της Toyo αναφέρονται σαν Τ1-R (είναι η συνέχεια των T1-S), αλλά στο λάστιχο επάνω γράφουν Toyo Proxes T1-R. Οπότε μην σε προβληματίζει η ονομασία αν αυτή που είδες την είδες μέσα στον κατάλογο κι όχι επάνω στο λάστιχο. Μιλάμε για τα ίδια λάστιχα!
Τα Toyo Proxes 4 είναι άλλο μοντέλο...δεν ξέρω να σου πω εντυπώσεις από αυτά. Πάντως βάλε τα T1-R...θα με θυμηθείς!!
|
|
|
30-05-05, 17:06
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ξεσσαλονίκη...
|
|
Παράθεση:
JIMS τώρα κατάλαβα τι λες...μιλάς για τον κατάλογο της Toyo κι όχι ότι είδες τι γράφει πάνω το λάστιχο.
Στο κατάλογο της Toyo αναφέρονται σαν Τ1-R (είναι η συνέχεια των T1-S), αλλά στο λάστιχο επάνω γράφουν Toyo Proxes T1-R. Οπότε μην σε προβληματίζει η ονομασία αν αυτή που είδες την είδες μέσα στον κατάλογο κι όχι επάνω στο λάστιχο. Μιλάμε για τα ίδια λάστιχα!
Τα Toyo Proxes 4 είναι άλλο μοντέλο...δεν ξέρω να σου πω εντυπώσεις από αυτά. Πάντως βάλε τα T1-R...θα με θυμηθείς!!
|
Nαι ρε συ,για τον κατάλογο μιλούσα..Ωραία.1000 thanks..Τα proxes 4 δεν με ενδιαφέρουν..Μετα βίας φτάνουν τα φραγκα για τα t1-r.Ελπίζω να σε θυμηθω γιατί ο μόνος πόρος εντυπώσεων πηγάζει απο εσάς(..κυριως απο εσένα)Μεχρι πρότεινως ήμουν φανατικός continentalάκιας..Οσο για το θόρυβο που εντοπίζει οultramar έστω οτι υπάρχει..εε..εντάξει.Μη τα θέλουμε και όλα δικά μας..Προτιμώ χίλιες φορές να ακούγεται και να κρατάει παρά το αντίθετο..Ευχαριστώ πολυ.Πάω να τα παραγγείλω!
|
|
|
30-05-05, 19:21
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Ρε παίδες συγγνώμη δηλαδή (μπορεί να σκανδαλίσω ορισμένους) αλλά μήπως τα θέλουμε όλα δικά μας? Δηλαδή πραγματικά, αν κάτι νομίζω ότι ΔΕΝ είναι η TS είναι "η χρυσή μετριότητα"... Ίσως η ένδειξη T-Sport να προσανατόλισε κάποιους ότι το αυτοκίνητο είναι μια καθαρόαιμη αγωνιστική κατασκευή (σίγουρα βέβαια δεν είναι). Και εγώ ρωτάω: Με 23500-25500€ και αυτόν τον εξοπλισμό (ηλιοροφή, VSC, ABS, full A/C, 6άρι σασμάν)? Τότε γιατί η Celica να έχει σχεδόν 10 k€ παραπάνω με τον ίδιο κινητήρα?
Εγώ πιστέυω ότι η Corolla TS είναι το πιο γρήγορο Η/Β με τους καλύτερους χώρους και άνεση (σε έκδοση μαμά) στην κατηγορία και σε πολύ καλή τιμή. Με τα ίδια λεφτά κάποιος παίρνει το Α3 1.6 η το Golf 1.6 (και τον ίδιο εξοπλισμό). Το Leon είναι επίσης καλή επιλογή αλλά ποιο αργό, με εξωφρενικά μικρούς χώρους πίσω (ύψος) και πολύ σκληρή ανάρτηση.
Πραγματικά, το μόνο μειονέκτημα που αναγνωρίζω για τον χαρακτήρα της TS είναι ο θόρυβος από τον κινητήρα στα 130-140 χαω.
|
30-05-05, 21:15
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Θα συμφωνησω με ολα οσα λεει ο φιλος leon74.
|
30-05-05, 21:26
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ξεσσαλονίκη...
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από leon74";p="
Εγώ πιστέυω ότι η Corolla TS είναι το πιο γρήγορο Η/Β με τους καλύτερους χώρους και άνεση (σε έκδοση μαμά) στην κατηγορία και σε πολύ καλή τιμή. Με τα ίδια λεφτά κάποιος παίρνει το Α3 1.6 η το Golf 1.6 (και τον ίδιο εξοπλισμό). Το Leon είναι επίσης καλή επιλογή αλλά ποιο αργό, με εξωφρενικά μικρούς χώρους πίσω (ύψος) και πολύ σκληρή ανάρτηση.
Πραγματικά, το μόνο μειονέκτημα που αναγνωρίζω για τον χαρακτήρα της TS είναι ο θόρυβος από τον κινητήρα στα 130-140 χαω.
|
Aν και off topic, θα συμφωνήσω και να συμπληρώσω στα μειόν και το κάπως ασαφες τιμόνι!Ultramar γιατι τέτοια απογοήτευση?
Οn topic και πάλι.Τα λάστιχα τα παρήγγειλα έρχονται Τετάρτη.Εκ πρώτης έβαλα να δώ πως θα κάθεται το 205 γιατί τώρα φορούσα 225 και μου φάνηκε καμματάκι μικρό!Βέβαια
αυτό που έβαλα ήταν ένα p zero nero το οποίο μπαλόνιαζε παλύ απο το πλάι και έδειχνε κάπως ...Οπότε νεότερα απο πέμπτη και μετα και καλύτερα απο δευτέρα για να κάνει και τα στρωσοχιλιομετράκια του......
|
30-05-05, 23:16
|
|
|
Περιοχή:
Βούλα
|
|
Εμένα το μόνο που μου την έσπασε στην αρχή ήταν το ύψος του αυτοκινήτου και κατά συνέπεια το χάλι κράτημα του! Κατά τ'άλλα δεν με νοιάζει ούτε το πόσο θορυβώδες είναι (πλέον είναι πάρα πολύ με όλα αυτά που του έχω κάνει) ούτε αν τρίζει που και που (ok...δεν λέω μου την σπάει)! Άλλωστε αν ήθελα κοιμητήριο δεν θα αγόραζα αμάξι αλλά θα την άραζα στο Άγιο Όρος!!
@ JIMS192:
Φίλε τα λάστιχα δεν είναι καθόλου θορυβώδη! 100%!
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17617202 seconds (81,52% PHP - 18,48% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:30. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|