Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Χρηστος";p="
επειδη οδηγησα και εγω ταπερ φιλου και TS
|
Καλά για το τάπερ το ξέραμε..Ts πότε οδήγησες ρε?Μηπως εννοείς συν-οδήγησα? Δεν στο δίνω,δεν στο δίνω! (κατσε να βάλουμε λάστιχα και κάτι θα γίνει...Ετσι για να μην κλαίς!)
Παράθεση:
εχω να πω οτι το ταπερ υπερεχει λογω κιβωτιου εχουν κανει τρομερη δουλεια στο κιβωτιο
|
Συμφωνώ!Και επαυξάνω.(υπερέχει και κατα 200 κυβικά και κατα 8 ίπους θεωρητικά γιατι πραγματικά είναι παραπάνω και κατα καποια κιλά ροπής)Και εγώ που συν-οδήγησα τάπερ,πρόσεξα οτι ούτε που κοιτούσε στροφόμετρο.Αλλαζε μπαμ-μπάμ γύρω στις 7500 και πάντα ήταν μέσα στο v-tec!Στο δικό μου πάντως αμα ξεχαστείς και αλλάξεις 8000-8100 και όχι ακριβώς πριν τον κόφτη(αλλαγή απο 1η-2η και 2η-3η)πέφτει 6000 και λίγο πιο κάτω και κρεμάει :x
Παράθεση:
το αν εχει μπλοκε παιζει γιατι η επισημη αντιπροσωπεια της honda λεει οτι δεν εχει!
|
Γι΄άυτό αναρωτιόνται και όλα τα περιοδικά!
Παράθεση:
παντως απο αλλαγη σε δευτερα δεν σπιναριζε καθολου και εβγαζε την δυναμη κατευθειαν στο δρομο,ενω το ts ακριβως το αντιθετο!!!
|
Με το καλό όταν θα βάλουμε λαστιχάκια θα πάρεις το φιλαράκι σου με το τάπερ να τ΄ανοίξουμε να δούμε πραγματικά πόσο ποιο καλά φευγει!Δεν είπα-προς θεού-οτι θα τον πάρω,αλλα έτσι να δούμε...είναι 1 αυτοκίνητο μπροστα,2...5...10..Πόσα?
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από syele";p="
To τάπερ...
Υστερεί όμως σε άνεση, θόρυβο, απτή ποιότητα εσωτερικού, ταξίδι. Όλα αυτά είναι αρκετά για μένα ως λόγος απόρριψης. Εαν ήμουν 20 χρονών όμως μάλλον αυτό θα έπερνα
|
Γιατί ρε συ οι 20χρονοι δεν θέλουν ανέσεις?Δεν αρέσκονται στο άνετο και ήσυχο ταξίδι?Δεν τους νοιάζει η απτή ποιότητα?Η μήπως τους περισευουν 6-7000 χιλιάρικα παραπάνω?Εμένα πάντως όλα αυτά με ενδιαφέρουν...
Εν κατακλείδι πιστεύω πάντως οτι κοινό αυτό των αυτοκινήτων σταματάει στις διαστάσεις τους και στον τρόπο λειτουργίας του κινητήρα...Κατα τα άλλα είναι δύο εκ διαμέτρου αντιθέτου προσανατολισμού αυτοκίνητα.Το τάπερ είναι καθαρά για σκληροπυρινικούς λάτρεις της απόλυτης σπόρ οδήγησης(εντάξει δεν είναι και f1 τα αμάξια)(χωρίς να σημαίνει πως όλοι όσοι τα έχουν είναι χεράδες).Οι περισσότεροι εξ'αυτών 3 χρόνια μετά ψάχνουν για κάτι ποιο άνετο,ήσυχο κλπ.Πόσο να αντέξει αυτη η ρημάδα η μέση και αυτα τα καταβουισμένα τύμπανα?Πόσο?