Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

TOYOTA COROLLA T-SPORT 2002>

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Re: Corolla TS Vs Type-r
Παλιά 02-06-05, 13:47
Το avatar του χρήστη Ultramar
Ultramar Offline:
Μέλος

Περιοχή: Αγ.Δημήτριος
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 259
Ultramar είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Είμαι της άποψης οτι ένα σωστό στήσιμο μπορεί να αντικαταστήσει τα ηλεκτρονικά βοηθήματα ελέγχου. Η απουσία τους βέβαια απαιτεί έμπειρο οδηγό γιατί τα οδηγικά λάθη και οι όποιες άλλες παράμετροι επηρεάζουν τη συμπεριφορά του οχήματος είναι μόνο στα χέρια (και πόδια ) του οδηγού να διορθωθούν. Όμως η αυτοκίνηση έχει πάρει πλέον το δρόμο της και τα βοηθήματα είναι και θα είναι standard με τάση να αυξάνονται ολοένα και περισσότερο.

Από πότε το "στρίβειν" έχει οποιαδήποτε σχέση με αρραβώνες και τέτοια άσχετα;
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-06-05, 15:11
Το avatar του χρήστη leon74
leon74 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 281
leon74 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ultramar";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Είμαι της άποψης οτι ένα σωστό στήσιμο μπορεί να αντικαταστήσει τα ηλεκτρονικά βοηθήματα ελέγχου. Η απουσία τους βέβαια απαιτεί έμπειρο οδηγό γιατί τα οδηγικά λάθη και οι όποιες άλλες παράμετροι επηρεάζουν τη συμπεριφορά του οχήματος είναι μόνο στα χέρια (και πόδια ) του οδηγού να διορθωθούν. Όμως η αυτοκίνηση έχει πάρει πλέον το δρόμο της και τα βοηθήματα είναι και θα είναι standard με τάση να αυξάνονται ολοένα και περισσότερο.
Γνώμη μου: Και ναι και όχι. Δηλαδή η F1: κορυφαίο στήσιμο, κορυφαίοι οδηγοί, αλλά το traction control είναι όλα τα λεφτά...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-06-05, 23:12
Το avatar του χρήστη Jims192
Jims192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E12 TS
Περιοχή: Ξεσσαλονίκη...
Δύναμη Σεβασμού: 330
Jims192 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Χρηστος";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
επειδη οδηγησα και εγω ταπερ φιλου και TS
Καλά για το τάπερ το ξέραμε..Ts πότε οδήγησες ρε?Μηπως εννοείς συν-οδήγησα? Δεν στο δίνω,δεν στο δίνω! (κατσε να βάλουμε λάστιχα και κάτι θα γίνει...Ετσι για να μην κλαίς!)
Παράθεση:
εχω να πω οτι το ταπερ υπερεχει λογω κιβωτιου εχουν κανει τρομερη δουλεια στο κιβωτιο
Συμφωνώ!Και επαυξάνω.(υπερέχει και κατα 200 κυβικά και κατα 8 ίπους θεωρητικά γιατι πραγματικά είναι παραπάνω και κατα καποια κιλά ροπής)Και εγώ που συν-οδήγησα τάπερ,πρόσεξα οτι ούτε που κοιτούσε στροφόμετρο.Αλλαζε μπαμ-μπάμ γύρω στις 7500 και πάντα ήταν μέσα στο v-tec!Στο δικό μου πάντως αμα ξεχαστείς και αλλάξεις 8000-8100 και όχι ακριβώς πριν τον κόφτη(αλλαγή απο 1η-2η και 2η-3η)πέφτει 6000 και λίγο πιο κάτω και κρεμάει :x
Παράθεση:
το αν εχει μπλοκε παιζει γιατι η επισημη αντιπροσωπεια της honda λεει οτι δεν εχει!
Γι΄άυτό αναρωτιόνται και όλα τα περιοδικά!
Παράθεση:
παντως απο αλλαγη σε δευτερα δεν σπιναριζε καθολου και εβγαζε την δυναμη κατευθειαν στο δρομο,ενω το ts ακριβως το αντιθετο!!!
Με το καλό όταν θα βάλουμε λαστιχάκια θα πάρεις το φιλαράκι σου με το τάπερ να τ΄ανοίξουμε να δούμε πραγματικά πόσο ποιο καλά φευγει!Δεν είπα-προς θεού-οτι θα τον πάρω,αλλα έτσι να δούμε...είναι 1 αυτοκίνητο μπροστα,2...5...10..Πόσα?
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από syele";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
To τάπερ...
Υστερεί όμως σε άνεση, θόρυβο, απτή ποιότητα εσωτερικού, ταξίδι. Όλα αυτά είναι αρκετά για μένα ως λόγος απόρριψης. Εαν ήμουν 20 χρονών όμως μάλλον αυτό θα έπερνα
Γιατί ρε συ οι 20χρονοι δεν θέλουν ανέσεις?Δεν αρέσκονται στο άνετο και ήσυχο ταξίδι?Δεν τους νοιάζει η απτή ποιότητα?Η μήπως τους περισευουν 6-7000 χιλιάρικα παραπάνω?Εμένα πάντως όλα αυτά με ενδιαφέρουν...
Εν κατακλείδι πιστεύω πάντως οτι κοινό αυτό των αυτοκινήτων σταματάει στις διαστάσεις τους και στον τρόπο λειτουργίας του κινητήρα...Κατα τα άλλα είναι δύο εκ διαμέτρου αντιθέτου προσανατολισμού αυτοκίνητα.Το τάπερ είναι καθαρά για σκληροπυρινικούς λάτρεις της απόλυτης σπόρ οδήγησης(εντάξει δεν είναι και f1 τα αμάξια)(χωρίς να σημαίνει πως όλοι όσοι τα έχουν είναι χεράδες).Οι περισσότεροι εξ'αυτών 3 χρόνια μετά ψάχνουν για κάτι ποιο άνετο,ήσυχο κλπ.Πόσο να αντέξει αυτη η ρημάδα η μέση και αυτα τα καταβουισμένα τύμπανα?Πόσο?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-06-05, 00:39
GeoTeo Offline:
Μικρό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 246
GeoTeo είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παιδια πιστευω πως αν το TS υπηρχε ετοιμοπαραδοτο και ειχε διαφημιστει αναλογα θα ειχε σπασει ρεκορ πωλησεων.αλλα αυτη ειναι η μαγεια ολης της σειρας TS....Λιγοι και καλοι .Αλλα ας κυκλοφορησει η compressor TS και τοτε τα λεμε...
Οσο για το καλο στησιμο που λεει ο φιλος πιο πανω οτι μπορει να αντικαταστησει τα ηλεκτρονικα βοηθηματα,απο προσωπικη εμπειρια δηλωνω κατηγορηματικα οχι...Τα ηλεκτρονικα βοηθηματα ειναι φτιαγμενα για να συμπληρωνουν τα λαθη του οδηγου και τις κακες εκτιμησεις που γινονται ευκολα στα οδοστρωματα που κυκλοφορουμε.Το yaris τουμπανο το εχω κανει απο στησιμο...αλλα σε δρομους που δεν ξερω καλα ή σε βρεγμενο δεν νιωθω ασφαλης για πολλα πολλα.Αντιθετα το Ts και το εχω δυο βδομαδες περιπου νιωθω ασφαλεστατος σε αυτες τις συνθηκες
χαρη στα ηλεκτρικα βοηθηματα που κανουν συχνα την εμφανιση τους και με κρατουν στο δρομο.
Αλλωστε δεν ειναι τυχαιο πως ολα τα αγωνιστικα(σχεδον) ειναι full απο βοηθηματα
Παλιά 03-06-05, 00:47
Jims192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GeoTeo";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
το Ts και το εχω δυο βδομαδες περιπου νιωθω ασφαλεστατος σε αυτες τις συνθηκες
χαρη στα ηλεκτρικα βοηθηματα που κανουν συχνα την εμφανιση τους και με κρατουν στο δρομο.
Μιλάς για το αντισπίν ε?Η' και για το συστημα ευστάθειας?Γιατί εγώ σε 3 μήνες μια φορά και με τα χίλια ζόρια κατάφερα να το ενεργοποιησω!Λες να έχω και άλλα περιθώρια?Λες να το πάω σαν κότα?Για να το ψάξω λίγο...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-06-05, 01:51
liquidCTS Offline:

Δύναμη Σεβασμού: 0
liquidCTS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ε αν δεν έχεις επεργοποιήσει το αντισπίν ποτέ μάλλον πας σαν κότα.. το ίδιο και για το VSC.... είναι άλλωστε πολύ απλό να το κάνεις.. μπαίνεις σε μια στροφή και στο apex πατάς παραπάνω γκάζι και κόβεις απότομα το τιμόνι... το VSC θα αρχίσει να κουδουνίζει...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-06-05, 10:12
Jims192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Για το vsc λέω.Το αντισπίν μου το έχω ξαναγράψει,πως ειδικά με τα λαστιχα που έχω τώρα δουλέυει υπερωριες...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-06-05, 11:39
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 846
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από JIMS192";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GeoTeo";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
το Ts και το εχω δυο βδομαδες περιπου νιωθω ασφαλεστατος σε αυτες τις συνθηκες
Μιλάς για το αντισπίν ε?Η' και για το συστημα ευστάθειας?Γιατί εγώ σε 3 μήνες μια φορά και με τα χίλια ζόρια κατάφερα να το ενεργοποιησω!Λες να έχω και άλλα περιθώρια?Λες να το πάω σαν κότα?Για να το ψάξω λίγο...
Ελα στη Σινδο να σε "μετρησω"!!!

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-06-05, 19:44
Anonymous Offline:

Δύναμη Σεβασμού: 0
Anonymous είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Στο δικό μου πάντως αμα ξεχαστείς και αλλάξεις 8000-8100 και όχι ακριβώς πριν τον κόφτη(αλλαγή απο 1η-2η και 2η-3η)πέφτει 6000 και λίγο πιο κάτω και κρεμάει :x
Φταιει το χερι, οχι το αμαξι!

Παράθεση:
Με το καλό όταν θα βάλουμε λαστιχάκια θα πάρεις το φιλαράκι σου με το τάπερ να τ΄ανοίξουμε να δούμε πραγματικά πόσο ποιο καλά φευγει!Δεν είπα-προς θεού-οτι θα τον πάρω,αλλα έτσι να δούμε...είναι 1 αυτοκίνητο μπροστα,2...5...10..Πόσα?
Να δουμε.........
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από liquidCTS";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Ε αν δεν έχεις επεργοποιήσει το αντισπίν ποτέ μάλλον πας σαν κότα.. το ίδιο και για το VSC.... είναι άλλωστε πολύ απλό να το κάνεις.. μπαίνεις σε μια στροφή και στο apex πατάς παραπάνω γκάζι και κόβεις απότομα το τιμόνι... το VSC θα αρχίσει να κουδουνίζει...
Δημητρακη.........
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-06-05, 20:12
Το avatar του χρήστη leon74
leon74 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 281
leon74 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

ΡΕ ΑΣΤΕΡΙΑ!!!! ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΤΕ ΡΕ ΤΟ SITE! ΓΕΜΗΣΑΜΕ ΚΟΥΤΣΟΥΛΙΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ : Γ**Ω ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΜΟΥ!
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
NikiforosGT corolla turbo EE111 Greedy RS type NikiforosGT Videos 53 02-12-10 19:44
DIY Rebuild your ebay Greddy type-s/rs bov NikiforosGT Γνωσιακή Βάση Δεδομένων 0 17-09-10 20:33
corolla ts vs civic type r trelokomio ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 33 13-02-08 00:31
t-sport / type r elpis OFF TOPIC 14 01-10-06 04:01

Page generated in 0,17578197 seconds (81,83% PHP - 18,17% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:54.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com