Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA T-SPORT 2002> |
|
|
27-12-08, 13:29
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθηνα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Χρονια πολλα σε ολους! Προτεινω για ακομα μια φορα τις κρυογεννημενες nitrac που φοραω εδω και 20000 χλμ και ειναι σαν να τις εβαλα προχθες. Προσφατα αλλαξα και τις πισω με απλες zimmermann, γιατι οι nitrac ειναι κομματακι ακριβες για πισω, και τα παιδια στο συνεργειο δεν μπορουσαν να πιστεψουν οτι οι μπροστα εχουν καποια χλμ στην πλατη τους και δεν ειναι του κουτιου. Οσο για τη σχεση χρησης/φθορας, τους γινεται η ιδια χρηση που εβγαλε τις μαμα δισκοπλακες απο τα 30000 χλμ off.
29-01-09, 16:25
|
|
|
|
|
εχω μια απορια κ θελω να μου την λυσει καποιος..
το βαρος του αυτοκινητου βοηθαει στο φρεναρηζμα η οχι?
δηλαδη..εχουμε 2 αυτοκινητα ιδια αλλα στο ενα εχουμε προσθεσει 100 κιλα βαρος πχ,πιο θα φρεναρει καλητερα?
|
29-01-09, 16:35
|
|
|
|
Περιοχή:
Πέυκη
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mpesikos
εχω μια απορια κ θελω να μου την λυσει καποιος..
το βαρος του αυτοκινητου βοηθαει στο φρεναρηζμα η οχι?
δηλαδη..εχουμε 2 αυτοκινητα ιδια αλλα στο ενα εχουμε προσθεσει 100 κιλα βαρος πχ,πιο θα φρεναρει καλητερα?
|
θα στο θεσω αλλιως!! οταν εισαι μονος στο αμαξι φρεναρεις καλυτερα ή οταν εχεις 4 ατομα μεσα???
29-01-09, 16:39
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Το θεμα δεν ειναι να εχεις παραπανω βαρος αλλα να ειναι μοιρασμένο σωστά.
πχ Αν εχω παραπανω βαρος και ειναι ολο μπροστα, τοτε σε δυνατό φρενάρισμα θα φυγει ο κώλος...
|
29-01-09, 17:09
|
|
Moderator
|
|
|
|
Σιγουρα η σωστη κατανομη των μαζων βοηθαει στο φρεναρισμα,αλλα οσο μεγαλυτερο βαρος εχει ενα αμαξι τοσο πιο δυσκολα φρεναρει,αρα στο αμαξι που θα προσθεσουμε βαρος θα φρεναρει χειροτερα...
|
29-01-09, 20:12
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Με παραπάνω βάρος φρενάρουμε κ στρίβουμε χειρότερα...αδράνεια η αιτία...
|
30-01-09, 16:33
|
|
|
|
|
ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις..Ειχα μια συζητηση με εναν φιλο κ γιαυτο ρωτησα!
|
|
|
|
17-03-09, 05:49
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Χαλκίδα
Ευχαρίστησε: 1
|
|
Ρε παιδιά θέλω τη γνώμη σας σε ένα θέμα.Αλλαξα τακάκια και δίσκους πριν κανα 8μηνο.Έβαλα brembo Με ferodo premium τακάκι.Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το φρενάρισμα (βεβαια άλλαξα και υγρά και εκεί οφείλεται η μεγαλύτερη διαφορά) αλλά έχω ένα πρόβλημα.Μετά από 15000 το ένα τακάκι έχει τερματίσει και τα άλλα είναι στη μέση.Τι μπορεί να φταιει γι αυτό?Παίζει ρόλο το γεγονός ότι πρέπει να κάνω ευθυγράμμιση αλλά το καθυστερώ για να αλλάξω ανάρτηση και κάτι τσιμούχες πρώτα?Η κάτι μπορεί να παίζει με τις δαγκάνες?Δηλαδή αν βάλω και σωληνάκια τώρα θα αλλάζω τακάκια κάθε 8000 χιλιόμετρα?Επίσης πίσω που τα άλλαξα την προηγούμενη εβδομάδα ήταν το ένα χάλια(είχε λιώσει και το σίδερο σχεδόν ) το ζευγάρι του είχε λίγο και η άλλη μεριά ήταν σχεδόν στη μέση.
Πάνο (PeterIoannou) κάπου μου είπες για τα ds2500.Πόσο στοιχίζουν αυτά και από που τα παίρνεις γιατί ο δικος μου δε τα φερνει.Κάπου διάβασα ότι αυτό το τακάκι μπορεί να σου βγάλει οφφ το δίσκο πριν καν τελειώσει το τακάκι.Με τι δίσκους το φοράς?
|
17-03-09, 21:46
|
|
|
|
Περιοχή:
Κομοτηνη
|
|
Τα τακάκια σε δαγκάνες με όχι αντικριστά έμβολα σχεδόν πάντα το μέσα με το έξω τακάκι δεν είναι το ίδιο φαγωμνα.Τώρα αν η μία δαγκάνα είναι μια χαρά με μικρές διαφορές και στην άλλη μεγάλες ψάχνεις για πρόβλημα στην δαγκάνα ή στο κύκλωμα φρένων.Η ΤΟΥΟΤΑ δέχεται διαφορές μέσα έξω και δεξιά αριστερά κάτω από 20 %
|
|
|
|
18-03-09, 01:30
|
|
|
Περιοχή:
Ambelogardens
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ppschrs
...Πάνο (PeterIoannou) κάπου μου είπες για τα ds2500.Πόσο στοιχίζουν αυτά και από που τα παίρνεις γιατί ο δικος μου δε τα φερνει.Κάπου διάβασα ότι αυτό το τακάκι μπορεί να σου βγάλει οφφ το δίσκο πριν καν τελειώσει το τακάκι.Με τι δίσκους το φοράς?
|
Αν θυμάμαι καλά, μου στοίχισαν κοντά στα 150€, αλλά αξίζουν μέχρι και το τελευταίο cent της τιμής τους. Μου τα έφερε και μου τα φόρεσε ο μηχανικός στο συνεργείο μου...
Υπάρχει ένα ρητό της λαϊκής θυμοσοφίας που λέει: "όπου ακούς πολλά κεράσια, μικρό καλάθι βάστα". Αυτό ακριβώς ισχύει και για όσα έχεις ακούσει για το τακάκι αυτό. Ναι, είναι σκληρό! Ναι, τρώει το δίσκο! Ναι, πετάει σπίθες όταν τσαρουχώνεις το φρένο από τα πολλά χιλιόμετρα! (Ειδικά τη νύχτα, είναι πολύ εντυπωσιακά!!). Αλλά όχι και τρώει το δίσκο πριν τελειώσει το τακάκι! Αυτό είναι τελείως λύσσα πια! Και, φυσικά, δεν είναι δυνατό να έχεις φρενάρισμα, υλικά να τρίβονται και να μην έχεις απώλεια υλικού! Εκτός αν πας σε ηλεκτρομαγνητική πέδη, οπότε δεν έχεις τριβή... (αυτό, όμως, δεν ισχύει στα αυτοκίνητά μας).
Το δικό μου αυτοκίνητο το αγόρασα μεταχειρισμένο με 45.000km στο οδόμετρο. Φόρεσα τα DS2500 στα περίπου 60.000km. Χρειάστηκα αλλαγή στα 81.000km περίπου, με τον δίσκο να έχει κάνει μία πατούρα, αλλά όχι κάτι το εκπληκτικό. Και ξαναέβαλα τα ίδια τακάκια με την προοπτική να κάνω την επόμενη αλλαγή στα περίπου 100.000km μαζί με δίσκους πλέον. Οπότε, ακόμα και αν οι δίσκοι είχαν αλλαχθεί λίγο πριν αγοράσω το αυτοκίνητο, θεωρώ πως η αντοχή τους είναι πολύ καλή, λαμβάνοντας υπόψη και το γεγονός ότι είναι οι απλοί δίσκοι της Toyota... Και πολλά από τα φρεναρίσματα που κάνω με μεγάλες ταχύτητες γίνονται κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, ώστε να εκμεταλλευτώ την καλύτερη ισχύ πέδησης για να διατηρώ υψηλότερες μέσες ταχύτητες...
Και μην ξεχνάμε πως το αυτοκίνητο το χρησιμοποιώ και σαν μέσο διασκέδασης, προσπαθώντας να ευχαριστηθώ την οδήγηση ανά πάσα στιγμή, είτε σε ελεγχόμενο περιβάλλον, είτε σε φιδίσιους επαρχιακούς δρόμους, είτε στον αυτοκινητόδρομο...
Πάνος.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη PeterIoannou : 18-03-09 στις 01:33.
Αιτία: Προσθήκη κειμένου
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
Θέμα |
Δημιουργός |
Forum |
Απαντήσεις |
Τελευταίο Μήνυμα |
Brakes update |
Fanis |
TOYOTA COROLLA 111(G6) |
626 |
27-06-23 09:55 |
Brakes Update |
Fanis |
TOYOTA COROLLA E 12 |
439 |
06-03-21 20:23 |
Brakes Update |
Fanis |
TOYOTA COROLLA E*90 |
21 |
13-04-07 17:41 |
Brakes Update |
Fanis |
TOYOTA COROLLA AE86 |
2 |
06-10-05 12:41 |
Brakes Update |
Fanis |
TOYOTA COROLLA KE 70 |
0 |
31-12-04 15:12 |
Page generated in 0,17521811 seconds (82,36% PHP - 17,64% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:10. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|