Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 02-07-09, 18:20
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Εγώ είχα ένα starlet ep82 του 1995 από τον Σεπτ 2001, το Καλοκαίρι του 2003 έγινε GT και μηχανικά και look και στις 7 Δεκ 2007 μια μ...........νη μου το έκανε τροπέτο, έτρεχε γρήγορα και προσπαθώντας να περάσει απέναντι διαγώνια και ενώ εγώ είχα ελέγξει τον δρόμο και δεν ερχόταν κανείς με πέτυχε στην δεξιά πίσω πλευρά (πορτα με ρόδα) και με πέταξε σε παρκαρισμένο. Εγώ πήγαινα με 40 αλλά δεν την είδα για να προλάβω να κάνω κάτι. Δυστυχως ήταν από δεξιά (από στενάκι) και δεν είχε κανείς STOP (ΚΑΚΩΣ) και δεν πήρα μια! το αποτέλεσμα το starlet να στραβώσει πολύ ανάμεσα στις 2 αριστερές πόρτες, πηρε σασι, οροφή, κολόνα και άχρηστες και οι 2 δεξιές πόρτες. Επίσης παρόλο ότι ειχα buckets κατάφερε η κολόνα να μπει τόσο μέσα και να με χτυπήσει σε ένα πλευρό και έπαθα και κάταγμα και με τρέλανε 1 μήνα.

Για να μην πολυλογώ το starlet το έδινα 2500 ευρώ όλα κομπλέ (το αμάξι τσούλαγε κανονικά) και δεν το πήρε κανείς για 1-2 μήνες. Το πάμε στην αυλή φίλου και μόνος μου άρχισα να το ξηλώνω. Το μοτερ το κατεβάσαμε μαζί εμείς οι 2 και ένας ξάδερφος. Τα πούλησα ότι πούλησα έπιασα 2500 ευρώ και κράτησα συναγερμό, ηλεκτρομαγνητικές, οργανάκια, ηχοσύστημα, μοτερ, εξάτμιση κτλ και μετά ήθελα άλλο αμάξι να τα ρίξω πάνω. Ετσι κατεληξα στην corolla αφού δεν ήθελα το παλιό starlet ep82 και το ep91 είναι μικρό και δεν μου άρεσε.

Τον Φεβρουάριο 2008 πριν τα χιόνια απόκτησα την corolla και μετά άρχισα να βάζω πάνω πράγματα (ηχοσύστημα, συναγερμός, οργανάκια κτλ) και στον μηχανικό μετά για μοτερ κτλ. Ετσι δημιουργήθηκε η turborolla.

Μερικές φωτος έχει εδώ http://s180.photobucket.com/albums/x...rosGT/corolla/

και για το starlet : http://s180.photobucket.com/albums/x.../Starlet%20GT/

Αν θέλει κάποιος μπορεί να με ρωτήσει για μετατροπές, τοποθετήσεις κτλ, αν έχει απορίες δλδ. Σορρυ για το μεγάλο post αλλά ήταν big story!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-07-09, 19:29
neoklis Offline:

Δύναμη Σεβασμού: 434
neoklis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
πηγα για πλακα στην TOYOTA και απο τοτε 2002 εχω αλλαξει 2 αμαξια
corolla 1.6 pro και μετα απο ενα τρακαρισμα μια γρια απο stop (ολοι η μουρη)
πηρα corolla ts face lift
ενα μονο λογο ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ
στα 27.000 που εδωσα τοτε επαιζε μονο ταπερ γυμνο
αν και σημερα δυσκολα θα αλλαζα με τιποτα παντωσ
seat vw θα πηγενα μονο σε is 2500 - evo η s3
αν και μου αρεσει και το νεο υβριδικο τις τουοτα
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-07-09, 19:49
NikiforosGT Offline:
Moderator

παιδιά φτου να μη το ματιάξω αλλά το μοτορι μου 4E-FTE είναι μοντελο 94 πρέπει να έχει καμία 130000χλμ+ τώρα, το έχω από το 2003 (στο starlet gt αρχικά) και δεν έχει πάθει τίποτα, μόνο θερμοστάτη έχω αλλάξει και τσιμουχάκι διανομέα και αυτά μόνος μου εννοείται πάντα. Μιλάμε για αξιοπιστία ever! γιαυτό και λυπήθηκε η ψυχή μου να το σκοτώσω και πήρα την corolla να το πετάξω πάνω. Είχε και νέο δισκο-πλατο-ρουλεμαν πάνω. Βέβαια μαμά στην πίεση και χωρίς πειράγματα κτλ και ταξιδάκια κάνεις κτλ και είναι τέρας αξιοπιστίας. Toyota power forever!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-07-09, 20:05
Το avatar του χρήστη JL_e10
JL_e10 Offline:

Μοντέλο: 2001 Avensis T22
Περιοχή: Newcity of Nikaia
Δύναμη Σεβασμού: 540
JL_e10 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Αν και θα βγω λιγο εκτος τωρα, δεν σου χει μπει ποτε η ιδεα να το σκαλισεις λιγακι?? Ισως να σου δωσει το νευρο που εχασες τωρα που το χεις βαλει στην καροτσα της Ε11.
Παλιά 02-07-09, 20:18
NikiforosGT Offline:
Moderator

οχι ποτέ! δεν με τραβάει καθόλου αυτή η ιδέα, επειδή το αμάξι το χρησιμοποιώ κάθε κάθε μέρα για πηγαινελα στην δουλειά μου και για κανά ταξιδάκι, θέλω μέγιστη αξιοπιστία και μη καίει του σκασμού. Οπότε δεν το πειράζω. Μια χαρα πάει, επιτάχυνση έχασα αλλά γενικά πάει πολύ καλά. Φαντάσου πέρσυ το Καλοκαίρι μόνο Χίο που πηγα έκανε 1000χλμ μια χαρά και μάλιστα δεν έκαψε και πολύ, άνετες διαδρομές χωρις πολλά φανάρια, και αρκετα στροφιλίκια για να γουστάρουμε :Ppp για φέτος παίζει να πάει και Νάξο:Pppp to 2004 είχε πάει το Starlet GT με το ίδιο μοτερ και εκανε 700χλμ όπου πήγαινε το αμάξι πήγα.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-07-09, 00:08
Το avatar του χρήστη Μαρία
Μαρία Offline:
Moderator

Μοντέλο: Auris 1,4 diesel 5d
Δύναμη Σεβασμού: 370
Μαρία θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος Μαρία θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Εγώ αφού πρώτα έμαθα να οδηγώ σε ενα seicento της κακιάς ώρας χιλιοτρακαρισμένο(που μετα από γνωστο το έμαθα)...ο μπαμπάκας μου είπε να μου κάνει ένα δώρο για το πτυχίο και την άδεια ασκησης μου.Ο ίδιος είχε ένα αβενσις ..αθάνατο,το οποίο δυστυχως πουλησα περσυ.Μετα από έρευνα αγορας κατεληξα στην κορολλα μου.Ηθελα τον Ιαπωνα μου.Δυστυχως μεσα σε 4 μηνες απεβιωσε λογω τροχαίου.(ολικη καταστροφη).Με την επιταγη της ασφαλιστικης πηγα και πηρα πάλι το ίδιο!Την μπουμπού μου,σε αλλο χρωματακι βεβαια και πιο πλουσια εξοπλισμενη.Αυτη με εσωσε...της το οφειλω αλλωστε.Απο το 2005 αχωριστες

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Μαρία : 03-07-09 στις 13:05.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-07-09, 00:35
JL_e10 Offline:

Μπουμπου ακουμε αλλα μπουμπου δεν βλεπουμε 2 χρονια τωρα. Ποτε θα μας την συστησεις?
Παλιά 03-07-09, 13:04
Το avatar του χρήστη Μαρία
Μαρία Offline:
Moderator

Μοντέλο: Auris 1,4 diesel 5d
Δύναμη Σεβασμού: 370
Μαρία θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος Μαρία θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Μάλλον εσύ δεν έρχεσαι τακτικά σε συναντήσεις καλό μου παιδί!!!Μέχρι και σε video στο youtube είναι...από την εκδρομή στην Λειβαδιά.
Παλιά 03-07-09, 13:32
JL_e10 Offline:

Η αληθεια παντα ποναει....
Παλιά 03-07-09, 14:16
PeterIoannou Offline:

Μοντέλο: Avensis ZZT223
Περιοχή: Ambelogardens
Δύναμη Σεβασμού: 416
PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος
Wink

Με τη δική μου Βολιώτισσα TS γνωρίστηκα τον Μάρτιο του 2007, όταν ο "πρώην" της την αποχωριζόταν για τα γκάζια ενός Focus SΤ.
Αποτελούσε το δώρο που αποφάσισα να κάνω στον εαυτό μου μετά από 7 συνεχόμενα χρόνια παραμονής και εργασίας στο εξωτερικό, σε πραγματικά πολύ δύσκολες συνθήκες.
Η "σχέση" εξελίχθηκε πολύ γρήγορα σε θυελλώδη, με αποτέλεσμα τη βελτίωση της TS σε σχεδόν όλα τα σημεία στα οποία υστερούσε...
Δυστυχώς, όμως, κάποιο ημίκαφρο ανθρωπόμορφο ον, αποφάσισε να την τραυματίσει σε βαθμό που η ασφαλιστική εταιρεία έκρινε πως είχε καταστραφεί πλήρως.
Μετά από αναμονή σχεδόν τεσσάρων μηνών (στα μέσα Μαΐου), βρέθηκε η αντικαταστάτριά της η οποία ακολουθεί ήδη τα βήματα της προκατόχου της.
Όπως ακριβώς, όμως, συμβαίνει στη ζωή, έτσι και με τη νέα TS μου, η έντονη, η δυνατή σχέση υπάρχει και πάλι, ενίοτε πιο ραφιναρισμένη, άλλοτε πάλι, πιο ... ατίθαση!
Πάνος.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Γιατι ετσι απλα ΠΑΟΚ και corolla 86αρι metritis_ae86 TOYOTA COROLLA AE86 21 28-12-11 20:45
ποτε ειναι η νεα συναντηση..? spirosr21 ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 4 05-03-09 15:24
ελαιοψυκτος Η/Υ PC, εχετε δει ποτε? SavvasKE35 OFF TOPIC 9 18-04-07 20:38
Ποια corolla προτιμάμε και γιατι? Jims192 ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 53 28-11-06 18:36
Ποτε Θα Τα Πουμε? vagelisteo ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 6 04-11-04 01:33

Page generated in 0,17500496 seconds (82,08% PHP - 17,92% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:06.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com