Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 05-12-10, 20:21
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1033
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Δεν μας λες αλλά υποθέτω πως έχεις την στρογγυλοφάναρη με το μοτερ 4E-FE. Αν θες έχω ένα στροφόμετρο που περίσεψε από το δικό μου επειδή του έβαλα από starlet gt! έχω 4E-FTE βλέπεις και δεν έπαιζε. Το στροφόμετρο δουλέει με ηλεκτρικό-παλμικό σημά από τους διπλούς πολλαπλασιαστές στο μοτερ. Αν δεν σου δουλεύει το ποιό πιθανό είναι να έκαψε την πλακέτα (άγνωστο γιατί), αν ενδιαφέρεσε στείλε μου PM. Να ξέρεις πως σκέτο στροφόμετρο κανονικά δεν βρίσκεις πάει ολόκληρο το καντραν μαζί!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-12-10, 20:25
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 846
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ντιζα εχει ή ειναι ηλεκτρονικο?

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-12-10, 20:26
NikiforosGT Offline:
Moderator

δες και μια φωτο να καταλάβεις και τι είναι η πλακέτα του στροφόμετρου αλλά και πως βγαίνει.

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-12-10, 20:30
NikiforosGT Offline:
Moderator

σορρυ wastegate δεν είδα, στα 4E-FE της EE111 είναι με ντίζα το καντραν αλλά αυτό είναι ΜΟΝΟ για τον χιλιομετρητη και τα χλμ, το στρφόμετρο παίρνει σήμα ηλεκτρικό όπως είπα παραπάνω πριν! και μια φωτο από πίσω! οι βιδες είναι τα σημεία που ενώνονται στο κύκλωμα της πλακέτας του καντραν, εγω πχ τράβηξα καλώδια για να βάλω από το starlet gt γιατί δεν ταίριαζαν τα σημεία με τις βίδες!

και σε αυτή την φωτο το μαμα στροφόμετρο και του starlet gt (το δεξι) μαζί με το γνωστό καλό τουρμπόμετρο που λέμε!

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-12-10, 20:42
NikiforosGT Offline:
Moderator

όπως μου είπες με PM πήρες στροφόμετρο από G6 που σημαίνει 1600 δλδ 4A-FE. Αυτό το μοτερ έχει διανομέα όμως και δίνει για κάθε κύκλο μηχανής 1 σήμα, αν έχεις 4E-FE 1300δλδ που δεν μας είπες ακόμα, έχει διπλους πολλαπλασιαστές και ΟΧΙ διανομέα και δίνει για κάθε κυκλο μηχανής 2 ταυτόχρονα σήματα, που σημαίνει οτι ΔΕΝ μπορεί να παίξει το στροφόμετρο με τίποτα! ή θες πλακέτα μετατροπής ή αλλάζεις το στροφόμετρο! για τον ίδιο λογο και εμένα δεν έπαιζε! γιατί το 4E-FTE έχει διανομέα! πες μας τι μοτερ έχεις όμως για να μιλάμε σίγουρα!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-12-10, 20:54
NikiforosGT Offline:
Moderator

Αν μπορει κάποιος να μεταφερει το θέμα εδώ : http://www.corollaclub.com/forums/sh...t=14795&page=9 γιατι έχει 4Ε-FTE μοτερ και είναι ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με το δικό μου και όλα θα τα φτιάξουμε! )
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-05-11, 18:30
NikiforosGT Offline:
Moderator

Προστέθηκε ένα how to για το πως μπορεί να μπει στροφομετρο από starlet GT σε corolla EE111 με 4E-FTE βρίσκεται εδώ : http://www.corollaclub.com/forums/sh...ad.php?t=21554
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-08-11, 20:22
Το avatar του χρήστη g6_saligkaros
g6_saligkaros Offline:
Πορωμένο Μέλος

Περιοχή: Κερατσινι
Δύναμη Σεβασμού: 233
g6_saligkaros είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
παιδια στο δικο μου εβαλα ποτεσιομετο και δουλευει μια χαρα!ποτεσιομετρο 1k ohm συγκεκριμενα και εχεις κομπλε ενδειξη!!!!μην αλλαξεις κατι...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-08-11, 23:12
NikiforosGT Offline:
Moderator

Καταρχην αν ειδες ολοκληρο το θεμα ήδη εγώ και ο Jason εχουμε στροφόμετρο απο starlet GT ενσωματώσει μέσα στο μαμα καντραν και έχουμε και το μαμα turbometro που συνδεεται στον map sensor (μέσω της ECU) και δουλεύει κανονικότατα! δεν ξέρω να κάνω ηλεκτρονικές μοντίφες για να δούλευε το μαμα, αλλά όπως θα είδες και στις φωτος τα αποτελέσματα είναι ΤΕΛΕΙΑ!
Αφού ξέρεις και άλλον τροπο πες μας ακριβώς πως το συνδεεις αυτο που λες και αν εχεις και φωτος να δειξεις, γιατι δεν ξέρει μαλλον κανεις αλλος να το κανει! επισης γιατι ποτενσιομετρο και όχι απλή αντίσταση? ποιος ο λογος? τι ακριβώς ρυθμίζεις με το ποτενσιόμετρο?

Υ.Γ αυτό το είδες? http://www.corollaclub.com/forums/sh...ad.php?t=21554 δες τις τελευταίες φωτογραφίες, το δικο μου καντραν ειναι το μαύρο και το λευκό το έχει ο Jason.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-08-11, 03:59
Το avatar του χρήστη g6_saligkaros
g6_saligkaros Offline:
Πορωμένο Μέλος

Περιοχή: Κερατσινι
Δύναμη Σεβασμού: 233
g6_saligkaros είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
τα καντρανακια τα ειδα και μου αρεσαν πολυ!το θεμα μου ομως ειναι οτι δεν θα ταιριαζει με το ολο φοντο του καντραν μου,ειναι κοκκινο με μαυρο με κυψελες οπως εχουν τα 6ταχυτα κ δν θα μου αρεσει.στην πλεξουδα μεσα εκει που ειναι ο εγκεφαλος υπαρχει ενα καλωδιο του στροφομετρου νομιζω κοκκινο_μαυρη ριγα(νομιζω) εκει ενδιαμεσα μπαινει το ποτενσιομετο με μια σταθερη γειωση.δεν βαζεις αντισταση επειδη με το ποτενσιομετρο εχεις τη δυνατοτητα να καλιμπραρεις ακριβως την αποκριση του δεικτη στροφων ωστε να μην κανει ''τιναγματακια''.δουλευει ετσι στο δικο μου γιαυτο μιλησα με σιγουρια.θα φτιαξω θεμα να το παρουσιασω συντομα!
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
OBD στην Corolla EE111 NikiforosGT TOYOTA COROLLA 111(G6) 99 09-04-24 00:33
Κατανάλωση corolla EE111+4EFTE NikiforosGT TOYOTA COROLLA 111(G6) 3 02-09-12 19:32
Στροφόμετρο Starlet GT σε Corolla EE111 4E-FTE how to NikiforosGT Γνωσιακή Βάση Δεδομένων 0 22-05-11 20:31
NikiforosGT corolla turbo EE111 Greedy RS type NikiforosGT Videos 53 02-12-10 19:44
Mac Mini On Corolla EE111 !!! NikiforosGT TOYOTA COROLLA 111(G6) 9 27-07-10 07:24

Page generated in 0,17345595 seconds (80,57% PHP - 19,43% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:38.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com