Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
|
|
07-02-10, 16:30
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Νόμιμα δεν μπορεί να δηλωθεί! έχει νομο που λέει ότι δεν μπορεις να δηλώσεις πάνω από 200cc ή αύξηση πάνω από το 25% της υποδύναμης του αρχικού μοτερ κτλ, τώρα αν τα σκάσεις και δηλωθεί είναι άλλο θέμα. Είχα ρωτησει για αυτά τα θέματα στο υπουργείο όταν δήλωσα το 4E-FTE στο starlet που είχε 2Ε.
http://www.yme.gr/?getwhat=1&oid=340&id=&tid=340
δ. Είναι δυνατή η τοποθέτηση νέου κινητήρα του οποίου η πραγματική ισχύ και ο κυλινδρισμός δε μπορεί να διαφέρει παρά μόνο μέχρι 25%, σε σχέση με τα μεγέθη του αρχικού κινητήρα.
http://www.yme.gr/odigospoliti/downl...giKinitira.pdf
|
07-02-10, 20:34
|
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
Νόμιμα δεν μπορεί να δηλωθεί! έχει νομο που λέει ότι δεν μπορεις να δηλώσεις πάνω από 200cc ή αύξηση πάνω από το 25% της υποδύναμης του αρχικού μοτερ κτλ, τώρα αν τα σκάσεις και δηλωθεί είναι άλλο θέμα. Είχα ρωτησει για αυτά τα θέματα στο υπουργείο όταν δήλωσα το 4E-FTE στο starlet που είχε 2Ε.
http://www.yme.gr/?getwhat=1&oid=340&id=&tid=340
δ. Είναι δυνατή η τοποθέτηση νέου κινητήρα του οποίου η πραγματική ισχύ και ο κυλινδρισμός δε μπορεί να διαφέρει παρά μόνο μέχρι 25%, σε σχέση με τα μεγέθη του αρχικού κινητήρα.
http://www.yme.gr/odigospoliti/downl...giKinitira.pdf
|
Δηλαδή δεν μπορείς να το κάνεις νόμημα? Ξέρει κανένας απο τιμές τί παίζει?
|
07-02-10, 21:04
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Καλά και φίλος μου που ΚΑΠΟΤΕ είχε 1000αρι golf τώρα έχει 1800αρι με δηλωμένη άδεια! αν τα σκας όλα γίνονται "NOMIMA". Toν νόμο τον είδες κανονικά δεν δηλώνονται, εχω ρωτήσει κιόλας δεν μιλάω θεωρητικά. Για να φανταστείς τι παιζει αν πας στο υπουργείο με τον νόμιμο τρόπο να δηλώσεις κανονικα πχ 4E-FTE σε starlet 2E σου λένε την άδεια την παίρνεις σε 4-5 εργάσιμες. Πας έξω σε κάτι σπιτάκια με κεραμιδάκια απάνω που είναι κάτι μηχανολόγοι, σκας κανά ψιλό και την επόμενη πας και τα παίρνεις όλα ετοιμα! εγω το 2002 είχα σκάσει 260 ευρώ, μας έκαναν και έκπτωση επειδή είμασταν 2 starlet GT μαζί, κανονικά ήταν πάνω από 280 η ταρίφα. Και αυτό γιατί εκει στα κάνουν όλα σε μια μέρα, ενώ αν πας εσύ πρέπει να βγάλεις χαρτί από μηχανολόγο, χαρτόσημα, το ενα το αλλο και την παίρνεις και μετά από 4-5 μέρες! δεν γλιτωνεις όμως να πας κτεο ελληνικού για να πάρεις το χαρτι έγγρισης τύπου του καταλύτη σου για την μετατροπή αυτή. Εκει δεν σκας τίποτα, αν έχει γίνει η μετατροπή 10 λεπτα κάνεις. Αν όχι δεν ξέρω τι κάνουν...
|
08-02-10, 03:45
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ζήσης
Nα κάνω μια ερώτηση μήπως μπορείτε να μου λύσετε την απορία ρε παιδιά? Αν βάλεις ένα μοτέρ στο αυτοκίνητο πχ τον 1ZZ-FE σε f/l το οποίο φοράει 4ZZ-FE πρέπει να τον δηλώσεις σωστά? Τι κόστος έχει αυτό?Ξέρει κανένας?
Ευχαριστώ πολύ!!!!!!
|
Φυσικά και δεν το δηλώνεις..Κάνε υπερκυβισμό στο δικό σου ή αν βάλεις 1ΖΖ μοτέρ απλά βγάζεις το χαρτάκι στο πλάι με τον κωδικό..Τα μοτέρ εμφανισιακά είναι ίδια...Σιγά μην κάτσει κανείς αν δεν δει το χαρτάκι να ψάξει κάπου αλλού για κωδικό του μοτέρ..
|
08-02-10, 09:58
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παντως ο κωδικός ειναι χτυπημένος στα δεξιά του μοτερ. Δεν ξερω αν κοιτανε μονο το χαρτακι μιας και το χαρτακι μπορει να λερωθει, να ξεκολησει, να σκιστεί κτλπ...
|
08-02-10, 12:34
|
|
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pilotos7
Φυσικά και δεν το δηλώνεις..Κάνε υπερκυβισμό στο δικό σου ή αν βάλεις 1ΖΖ μοτέρ απλά βγάζεις το χαρτάκι στο πλάι με τον κωδικό..Τα μοτέρ εμφανισιακά είναι ίδια...Σιγά μην κάτσει κανείς αν δεν δει το χαρτάκι να ψάξει κάπου αλλού για κωδικό του μοτέρ..
|
Μια φορα σε κτεο θα πεσεις ομως σε παραξενο και θα ψαξει τον κωδικο και θα τρεχεις μετα και δεν θα φτανεις.
08-02-10, 16:04
|
|
|
|
|
|
Αν ο αριθμός είναι ΜΟΝΟ χτυπημένος όπως κοιτάς το μοτέρ δεξιά(σήμφωνα με το βιβλιαράκι της ΤΟΥΟΤΑ) τότε ίσως να μην το δεί κανείς ποτέ!!!!!!!!!!! Εγώ όσο κ αν έψαξα να το βρώ δεν το βρήκα γιατί είναι κάτω απο τον σωλήνα του φίλτρου αέρος αν δεν κάνω λάθος κ έχει κ αλλλα πράγματα!!!!! Φυσικά δεν ξέρω θα ρωτήσω κ θα μάθω αν υπάρχει κ αλλού χτυπημένω το νούμερο!!!!!! Ο μηχανικός μου, μου λέει να βάλουμε τον 1ZZ-FE επάνω κ να μην ανοίξουμε τον 4ZZ-FE!!!!!! Όχι οτι υπάρχει κάποιο πρόβλημα απλά είναι "έτοιμος ο 1ZZ-FE" δηλαδή τί εννοώ: έχει μπεκ,πεταλούδα,πολλαπλή,πιστόνια.................. .....κλπ κ να του κάνουμε μερικές ρυθμήσεις μόνο!!!!!! Αλλά δεν έχουμε φτάσει μέχρι εκείνη την στιγμή απλά θέλω να μάθω!!!!
Συγνώμη που βγήκα λίγο off topic!!!!!!!!
08-02-10, 17:06
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘήνα
|
|
Για να επανέλθουμε στο αρχικό θέμα
ΟΙ turbaτοι πόσο καίτε σε πόλη,μεικτό,εθνική και με τι είδους οδήγηση;
Κάποιο παιδί (ο wastegate νομίζω) που είπε ότι θα φτιάξει ένα οδηγό για turbισμα για κάποιο συγκεκριμένο μοτέρα είναι πολή καλή ιδέα. Αν μπορεί να γίνει και με φωτογραφίες μέσα θα πρέπει να γίνει sticky
|
08-02-10, 17:39
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Μολις τελειωσω με την εξεταστικη θα το κανω..
Φωτο πρεπει να μου στειλουν τα παιδια απο τα μοτερ τους αν θελουν αλλιως θα κοιταξω να βρω απο το νετ..
Ειχα κανει και παλιοτερα ενα θεμα αλλα μιλουσε γενικα..
Μιχαλη που πηγε ρε συ παλι δεν μπορω να το βρω!Ενα σε μορφη pdf που βρηκα δεν μου το ανοιγει , να το ξαναανεβασω ή μονο σε μενα δεν ανοιγει?
08-02-10, 17:39
|
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από 4ZZ-FE
Για να επανέλθουμε στο αρχικό θέμα
ΟΙ turbaτοι πόσο καίτε σε πόλη,μεικτό,εθνική και με τι είδους οδήγηση;
Κάποιο παιδί (ο wastegate νομίζω) που είπε ότι θα φτιάξει ένα οδηγό για turbισμα για κάποιο συγκεκριμένο μοτέρα είναι πολή καλή ιδέα. Αν μπορεί να γίνει και με φωτογραφίες μέσα θα πρέπει να γίνει sticky
|
Ναι για πείτε ρε παιδιά για δούμε τί παίζει????!!!!!!
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17914510 seconds (82,86% PHP - 17,14% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:54. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|