Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ FORUM |
|
|
28-09-09, 19:31
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Μιλάμε ο Βαγγέλης πάνω στη μηχανή ΤΑ ΣΠΑΕΙ !!!!
To αλάνι το ίδιο!!!!
Σου πάει αγόρι μου!!! Πάρε μια!!!
|
28-09-09, 21:28
|
|
Moderator
|
|
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Ενα μεγάλο μπράβο είναι το ελάχιστο που μπορούμε να δώσουμε σε όλους και όλες όσοι βοήθησαν και συνέβαλαν ωστε και σε αυτη την έκθεση να δώσουμε και φέτος δυναμικά το παρόν! Μπράβο και συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά!
|
28-09-09, 21:56
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
|
|
Μπράβο παιδιά σε όλους σας. Και σε αυτούς που παραβρέθηκαν αλλά κυρίως σε αυτούς που οργάνωσαν και υποστήριξαν με την συνεχή παρουσία τους την συμμετοχή μας στην έκθεση. Μακάρι να μπορούσα να ήμουν και εγώ μαζί σας. Ελπίζω την επόμενη φορά να είμαι εκεί...
Επίσης έμαθα ότι και η παρουσία του παραρτήματος της Πάτρας ήταν αρκετά δυναμική. Ένα μεγάλο μπράβο στα τοπικά μέλη μας που πήγαν στο περίπτερό μας και μας εκπροσώπησαν με τον καλυτερο τρόπο.
|
|
29-09-09, 02:06
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΕΛΛΑΔΑ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ranger
να πω και εγώ με τη σειρά μου τις εντυπώσεις μου από το Athens Motorshow live.
πρώτα απ όλα είχα πολύ καιρό να πάω γιατί τις προηγούμενες χρονία ήταν μέσα στην εξεταστική, συνεπως δεν έχω πρόσφατο μέτρο σύγκρισης. μου άρεσε πάρα πολύ η έκθεση αν και θα ήθελα να έχει περισσότερους βελτιωτές (όπως είχαν τα auto exelixis). πάντως και τα περίπτερα των επίσημων εταιριών μας έδωσαν τη δυνατότητα να δούμε νεα μοντέλα ή να πλησιάσουμε αυτοκίνητα που τα βλέπουμε μόνο σε περιοδικά...
το κομμάτι που αφορούσε τα club ήταν αρκετά ωραία και γενικά τα παιδία στα περίπτερα ήταν πρόθυμα να συζητήσουν μαζί τους για τα αμάξια τους (παρότι κυκλοφορούσα με το μπλουζάκι του corollaclub δε με αντιμετώπισαν εχθρικα ).
αντίστοιχη βέβαια ήταν και η συμπεριφορά των παιδιών στο δικό μας περίπτερο και τους αξίζουν συγχαρητήρια για το χρόνο που διέθεσαν και τις δυσκολίες που χρειάστηκε να αντιμετωπίσουν.
nefeli, Fani, Σπύρο, Σπύρο, Gianni_G6, Ntino και δημήτρη πραγματικά η συμβολή σας ήταν καθοριστική και σας ευχαριστούμε!!! sorry αν ξεχασα κανενα!!!
επίσης χάρηκα πολύ που μου δόθηκε η ευκαιρία να βρώ κάποια μέλη που είχα καιρό να δω (mike_G, rms) αλλά και να γνωρίσω κάποιους άλλους (sotoskap, tserkene, agapiou, dimitrisvvti) και πάλι συγνώμη αν ξέχασα κανέναν...
πάλι έγραψα πολλά.... να είμαστε καλά και να είμαστε και του χρόνου!!!!
|
εμενα ξεχασες....χαχα!!!
|
|
29-09-09, 04:58
|
|
Administrator
|
|
|
|
Θα πω κι εγω με τη σειρα μου ενα τεραστιο μπραβο στα παιδια που ετρεξαν για να εχουμε αυτο το περιπτερο! Σας ευχαριστουμε πολυ για ολα! Το περιπτερο ηταν τελειο και τα αυτοκινητα ακομα καλυτερα!
Ειδα πρωτη φορα την Corolla του Κυριακου απο κοντα και χαζεψα.. Κυριακο, οτι και να πω ειναι λιγο..συγκινηθηκα που την ειδα..μπηκα και εκατσα 2 λεπτα μεσα.. και τι δε μου θυμιζει αυτο το αυτοκινητο..
Εντωμεταξυ Ολος ο κοσμος την χαζευε πραγματικα σχεδον ολοι οσοι περναγαν την εβγαζαν μια φωτο, αλλοι ελεγαν "οχι ρε φιλε κοιτα πως την εχει" ή "κοιτα αυτο ειχα παλια που σου ελεγα..". Γενικα ολοι κατι ειχαν κατι καλο να πουνε.. Φτου φτου μη στο ματιασουν.
Πανέμορφο βεβαια και το Auris με την Απιστευτη 17αρα του καθως και η E12 του Φανη!
Λογω εξεταστικης δεν ειχα καταφερει να ερθω τα τελευταια χρονια, αλλα ευτυχως φετος βρεθηκε ευκαιρια! Γενικα η εκθεση ηταν πολυ καλη, αν και μου φανηκε λιγο μικρη. Βεβαια, ειχε μερικα αυτοκινητα που δεν προκειται να τα ξαναδεις απο κοντα στο αμεσο μελλον!!
Εκανα Test Drive το IQ σε ενα σημειο μεσα στον κλειστο χωρο της εκθεσης. Ηταν ενας σχετικα στενος χωρος, απλα για να δεις τις δυνατοτητες του αυτοκινητου. Απλα χωραει παντου παιδια και ειναι πολυ ευελικτο!
Επισης ειχα την τυχη να "οδηγησω" το Segway! Αυτο το "πατινι" με τον γυροσκοπικο μηχανισμο.. Ειναι απιστευτη αισθηση, γινεται ενα με εσενα και κανει οτι του πεις, πραγματικα ειναι δυσκολο να το περιγραψεις!
Χαρηκα πολυ που γνωρισα τα παιδια (giannis_g6, Agapiou233, Lynx, Vasilis_vvti)! Να'στε ολοι καλα!
Ωρα για μερικες φωτο ομως!
29-09-09, 11:04
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
'Ιλιον
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από vassilis_vvti
εμενα ξεχασες....χαχα!!!
|
δε σε ξέχασα Βασίλη, απλά μπερδεύτικα και έγραψα dimitrisvvti... sorry
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ranger
επίσης χάρηκα πολύ που μου δόθηκε η ευκαιρία να βρώ κάποια μέλη που είχα καιρό να δω (mike_G, rms) αλλά και να γνωρίσω κάποιους άλλους (sotoskap, tserkene, agapiou, dimitrisvvti) και πάλι συγνώμη αν ξέχασα κανέναν...
|
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
|
|
|
|
01-10-09, 16:53
|
|
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Οφείλω και εγώ να πω ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά που έφτιαξαν το πάρα πολύ όμορφο περίπτερο του club μας όλες αυτές τις μέρες. Όλοι χάζευαν την "Γηραιά Κυρία" του Κυριάκου. Μέχρι και παλιοί μηχανικοί ήρθαν και την έδειχναν στα παιδιά τους ή στους νέους συνεργάτες!! Πολύ ωραία κ η 12αρα του Fani, και το Auris του Μιχάλη με τις υπέροχες ζάντες.
Το Athens Motorshow live, δεν ήταν αυτό που περίμενα. Ήθελα περισσότερες εταιρίες βελτιώσεων και πειραγμένα αμάξια, αλλά και αυτά που είχε καλά ήταν. Του χρόνου ελπίζω καλύτερα. Πάνω απ'όλα όμως, γούσταρα την παρέα, και τα μέλη που είδα.
Χάρηκα που είδα τα παλιά μέλη όπως τους Fani, Mike_G, RMS(από πέρσυ), giannis_g6, Νεφέλη, Dinos, Spuros και φυσικά τον μεγάλο Madvinegar, τον οποίο ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τον είδα και από κοντά. Χάρηκα επίσης που γνώρισα και τους Agapiou233, sotoskap, tserkene, janakasgr.
Να'μαστε καλά και του χρόνου, πάλι δυνατά!!
τότε μην το πατήσεις!!!
|
01-10-09, 17:51
|
|
|
|
|
|
αν και καθηστεριμενα θελω να πω και εγω ενα μεγαλο μπραβο στα παιδια απο το club για την οργανωση και την διαθεση να στησουν το περιπτερο...και τα 3 αυτοκινητα ηταν καταπληκτικα...μπραβο και παλι μαγκες και του χρονου παλι δυνατα...
|
01-10-09, 19:33
|
|
|
|
Περιοχή:
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
|
|
Παιδια θα παραπονεθω!Εμενα με ξεχνατε!Ειμαι ο corollakias mixalhs αλλα τουλαχιστον με ξερετε μιχαλης με το auris!
01-10-09, 20:14
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Nikaia
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
το ομορφοπαιδο με τις λιλα βαμενες δαγκανες να λες ,, ετσι σε θυμουνται !!!
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18036604 seconds (83,65% PHP - 16,35% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:34. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|