Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
|
|
09-12-08, 11:18
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Βασικά υπάρχει και ο φόβος του τι μπορει να συμβει. Εγω σου λεω κατεβαίνω για να δείξω την διαμαρτυρία μου. Αν ερθουν πάλι οι ανεγκέφαλοι και μου σκάσουν καμιά μολότωφ στο κεφάλι ή αν έρθουν οι μπάτσοι και με περάσουν για ανεγκέφαλο και μου κατεβάσουν τα μουτρα με κανενα γκλοπ τί γινεται?
Εχω και τον μπέμπη τωρα... δεν με παίρνει να παίρνω τετοια ρίσκα... (Γιατι εκει εχουμε καταντησει... Ειναι ρισκο πλεον να κατεβεις στο κεντρο για να διαμαρτυρηθείς ήρεμα...)
|
09-12-08, 11:23
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Μιχαλακη το ξερω ρε φιλε και ειναι ενας λογος που σε δικαιολογω ρε φιλε.
Βασιλη τι δειχνεις στην πρωτη φωτο?
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
|
09-12-08, 11:30
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Οι κινησεις του δεν ειναι αποφυγεις...
|
|
09-12-08, 11:37
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από diafanh-psyxh
δεν χρειάζετε να δώσει εντολή να κάνει ντου (να έρθουν σώμα με σώμα).υπάρχουν και οι πλαστικές σφαίρες (που είναι μέτρο καταστολής)αλλά μετά θα πουνε έβγαλαν τα όπλα τους και μας πυροβολούσαν.
Ελλαδάρα το μεγαλείο σου.μπράβο μας και πάλι μπράβο μας.είμαστε άξιοι της τύχης μας
|
Παράθεση:
θέλεις να διαμαρτυρηθείς βρες τον τρόπο.πήγαινε στην πορεία,ψήφισε αυτό που πρέπει (εκεί θα πάρουν και κάποιοι το μήνυμα).με το να καίνε και να λεηλατούν την περιουσία του κοσμάκη τι θα πετύχουν?
|
γιάννη όπως βλέπεις είχα πει και πιο πριν τη γνώμη μου έμμεσα
Παράθεση:
όλοι εξυπηρετούν συμφέροντα.ο καθένας για το δικό του λόγο.μην ξεχνάτε ότι ειμαστε στην Ελλάδα.
εγώ προσωπικά εδώ και αρκετά χρόνια έχω σταματήσει να ακούω αυτό που θέλουν "αυτοι" να ακούσω γενικά
|
Παράθεση:
οι αναρχικοί τα σπάνε?αμ δε.τότε ποιοι είναι αυτοί που κλέβουν από σουπερμαρκετ πράγματα και τα μοιράζουν στο κοσμάκη.λέτε να είναι οι ίδιοι?μπα δεν νομίζω γιατί δεν είδα να γίνετε καμια πορία ή να καίνε την αθήνα επειδή κάποιοι συμπολίτες μας πεινάνε και δεν έχουν να δώσουν στα παιδιά τους ένα σωστό πιάτο φαγητό.
ξαφνικά ξύπνησαν οι αναρχικοι και τα σπάνε ε?
εδώ φαίνετε ο αναρχικός από τους γνωστούς αγνώστους αλλά όλοι εμείς κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου και δεν βλέπουμε τίποτα.οι ίδιοι τους λένε γνωστούς αγνώστους.γνωστοί γιατί ξέρουν που θα τους βρουν για να τους πουνε κάντε τα λίμπα και άγνωστοι γιατί ποτέ δεν έχουν συληφθεί.
και όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα ειλικρινά λυπάμε που ένα παιδί πλήρωσε την νύφη άδικα και πιστεύω πως λόγο της έκτασης του θέματος ο φονιας θα τη πληρώσει ακριβά,αλλά τουλάχιστον να σταματίσει αυτό το σκηνικό γιατί μόνο να αμαυρώσει τη μνήμη του αδικοχαμένου Αλέξη μπορεί.
αυτά τα ολίγα από έμένα
|
Παράθεση:
α ρε Ελλαδίτσα μόνη σου βγάζεις τα μάτια σου όπως δήλωσε και ο θεοδοράκης αν δεν κάνω λάθος.
κρίμας το ελληνικόν δεμόνιον που λέμε
|
Παράθεση:
εδώ ρε παιδιά έριξαν μολώτοφ σε φροντιστήριο στο κέντρο της αθήνας και δεν άφηναν την πυροσβεστική να πλησιάσει.τα παιδιά που αναγκάστηκαν να ανέβουν στην ταράτσα έπρεπε αν έμεναν εκεί για τον α,β λόγο εκεί και καίγονταν ζωντανά, μετά ήθελα να δω τι θα γινόταν .
|
τελικά στην ουσία επαληθεύομαι?ας ξυπνήσουμε λοιπόν
|
09-12-08, 15:04
|
|
|
|
Περιοχή:
athenz city
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kst_tms
Όλοι κατακρίνουν τον αστυνομικό(και καλά κάνουν), αλλά κανείς τους αναρχικούς!!! Ωραίοι είμαστε! Όσο για το παιδάκι δεν ήταν κ αγγελούδι όπως το παρουσιάζουν στην τηλεόραση! Είναι αυτή αμφίεση για έξοδο Σάββατο βράδυ και απο παιδί εύπορης οικογένειας;; (Προσέξτε και το φουλάρι!)
|
δηλαδη Κωστα απο την εμφανιση κρινεις εσυ καποιον??? η μηπως αυτη η εμφανιση σε κανει να λες οτι ηταν κωλοπαιδο?
09-12-08, 15:11
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Περιστέρι
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από firebone
δηλαδη Κωστα απο την εμφανιση κρινεις εσυ καποιον??? η μηπως αυτη η εμφανιση σε κανει να λες οτι ηταν κωλοπαιδο?
|
Δεν κρίνω από την εμφάνιση, απλά δεν πιστεύω οτι ήταν εκεί για γιορτή! Και η εικόνα όταν την είδα απλά μου επιβεβαίωσε αυτό μπου πίστευα, άσχετα αν μετά, όπως είπε ο Nyo, είναι κάποιος άλλος! Σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν δικαιολογώ τον αστυνομικό, απλά λέω οτι το παιδί, για μένα, δεν ήταν σε γιορτή!!!
κ αν ακούς δυνατά Χατζηγιάννη
Απορωωωωωωωώ...........
http://www.e-metakomisi.gr
|
09-12-08, 15:34
|
|
|
|
Περιοχή:
athenz city
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kst_tms
Δεν κρίνω από την εμφάνιση, απλά δεν πιστεύω οτι ήταν εκεί για γιορτή! Και η εικόνα όταν την είδα απλά μου επιβεβαίωσε αυτό μπου πίστευα, άσχετα αν μετά, όπως είπε ο Nyo, είναι κάποιος άλλος! Σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν δικαιολογώ τον αστυνομικό, απλά λέω οτι το παιδί, για μένα, δεν ήταν σε γιορτή!!!
|
αρα ηταν εκει για φασαριες και καλα επαθε..
09-12-08, 15:40
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Περιστέρι
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από firebone
αρα ηταν εκει για φασαριες και καλα επαθε..
|
Δεν λέω οτι καλά έπαθε..προς Θεού!!! Απλά και σ' αυτή την περίπτωση ισχύει το "πράξη => συνέπεια"....κάνενας αστυνομικός όσο ψυχάκιας και να είναι (γιατί ψυχολογικά είχε αυτός) δεν κατεβαίνει κάτω να το παίξει τσαμπουκαλής, χωρίς να έχεις προκαλέσει πιο πριν!!
κ αν ακούς δυνατά Χατζηγιάννη
Απορωωωωωωωώ...........
http://www.e-metakomisi.gr
|
09-12-08, 16:02
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
kst αν ισχυει αυτο που λες (περι ψυχολογικων του ειδικου φρουρου) τοτε την απαλλαγη απο αοποιαδηποτε οινη την εχει σιγουρη. Α, ξεχασα να σας πω οτι οι δυο ειδικοι δρουροι εχουν για την υπερασπιση τους τον γνωστο σε ολους μας Αλεξη Κουγια. Τα σχολια και τα συμπερσματα δικα σας....
|
09-12-08, 16:09
|
|
Administrator
|
|
|
|
Αυτος δεν ειχε διαγραφει απο τον δικηγορικο συλλογο?
Ηθελε να βγει παλι στο προσκηνιο...
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,18616605 seconds (83,53% PHP - 16,47% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:15. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|