Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mpesikos
μα καλα θα δωσεις το corolla για να παρεις ταπερ?
για πιο λογο?
υποτιθεται οτι πουλας για να παρεις κατι πιο ανωτερο απο το corolla!
αν αυτο ειναι το ταπερ..οκ!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Κάτσε, το τάπερ σίγουρα δεν είναι χειρότερο από το corolla. Επειδή οδηγώ συχνά και το τάπερ μπορώ να πω ότι μου αρέσει πολύ. Για να καταλάβεις το ταπέρ έχει έναν κινητήρα σαν την TS με τη διαφορά ότι:
1) είναι πολύ πιο γραμμικό και δεν κάνει καμιά κοιλιά ανάμεσα στις 4000-6000. Αυτο στην καθημερινή οδήγηση στο δρόμο κάνει διαφορά. Για να καταλάβεις αν ανοίξουμε με το ταπερ από 2500 στροφές πάμε μαζί μέχρι τις 4500 περίπου όπου εκεί αρχίζει να ανοίγει πολύ. Αν ανοίξουμε μέσα στο λίφτ δεν φεύγει.
2) Εχεί απίστευτο κιβώτιο και σε κλιμάκωση και σε αίσθηση!
3) Είναι πολύ καλά στημένο αν και αυτό δεν ξέρω αν μου αρέσει γιατί η αλήθεια είναι ότι κοπανάει πολύ
Η corolla υπερτερεί σε εξοπλισμό και φινίρισμα όπως επίσης ότι μέσα στο λιφτ σε πορώνει πιο πολύ από ότι το typeR μέσα στο vtec.
Βασικά αυτό που έχω καταλήξει είναι ότι οι διαφορές ταπερ με TS είναι τόσο μικρές που αγγίζουν τα όρια του υποκειμενικού, δηλαδή του τί γουστάρει κάποιος. Προσωπικά την TS δεν θα την έδινα γιατί θα βαριόμουν να μπω στη διαδικασία του να βρω ταπερ καλό. Αλλα αν ο φίλος μου δώσει το δικό του που το ξέρω τότε δεν έχω λόγο να μη το πάρω.
Άλλα όλα αυτά είναι εικασίες και βγαίνουμε και εκτός θέματος. Το θέμα είναι ότι την TS για Leon δεν την δινώ!