Καλημέρα.
Δεν κουραστήκατε ακόμα να με βάζετε να σας λέω τα ίδια και τα ίδια βρε παλικάρια?
Δεν σας είπα ότι η SEAT είναι η κορυφαία εταιρεία του πλανήτη!
Ημαρτον! Δεν λέω τέτοια ανέκδοτα!
Απλά, όπως εσείς λέτε "ρε μεγάλε το δικό μου corolla είναι άψογο", έτσι και εγώ σας λέω ότι "το δικό μου leon ΟΧΙ SEAT είναι άψογο".
Εντάξει μέχρι εδώ?
Και εγώ στα 7 χρόνια απου την κράτησα την πρόσεξα όλα τα χρόνια πάρα πολύ καλά γιατί είχα και ένα άλλο ιχ να κινούμαι.
Γκαράζ, κουκούλαόχι λακούβες, όχι ζόρια....μέχρι και καθάρισμα από δαχτυλιές!
Ούτε είπα ποτέ ότι θα με πετάξει από τον δρόμο.
Είτε με 10 χλπ είτε με 180 (ναι τόσα έπιασε κάποτε).
Από μηχανή και μόνο, μόνο λάδια service.
Αλλά είπαμε, ένα αυτοκίνητο δεν είναι μόνο μηχανή. Είναι πλαστικά, ηλεκτρικά κλπ κλπ.
Ο τύπος που το πήρε, παρόλο που το εξέτασε με δικούς του ανθρώπους σε ράμπα, μετά από λίγο καιρό έλεγε ότι την πάτησε.
Και μιλάμε για ΑΤΡΑΚΑΡΙΣΤΟ ε?
Λοιπόν, δεν είναι λογικό σε ευθεία χωρίς λακούβες και σαμαράκια να ακούς μέσα τριγμούς.
Επίσης, πριν 2 χρόνια η SEAT έδινε 4 χρόνια εγγύηση χωρίς πρόσθετο κόστος. Μετά Από τον 3/2007 περίπου μπήκε το 2+2.
2 Βασικά χρόνια + 2 με 650 ευρώ.
Τέλος, γνωρίζω και αποδέχομαι ότι όλες οι εταιρείες έχουν πατάτες αυτοκίνητα και αστέρια αυτοκίνητα.
Μην λέμε ότι η τάδε εταιρεία πριν 50 χρόνια ήταν καλή ή κακή γιατί τότε
θα σας πω για το Citroen DS τον βάτραχο που ακόμα καμία εταιρεία δεν
το έφτασε ποτέ αυτό το θρυλικό αυτοκίνητο.
ΥΓ Η απόφαση σε λίγο.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
Πάλι καλά φίλε μου, γιατί φοβάμαι ότι θα σου χρειαστεί αρκετές φορές... (χιούμορ, μην αρπαχτείς...)
Εκείνο που δεν καταλαβαίνω είναι το εξής: Γιατί επειδή τρίζει λίγο το ταμπλό σε κάποια Corolla από το Ε12 και μετά, αυτομάτως παρουσιάζεις όλα τα μοντέλα της ΤΟΥΟΤΑ ότι είναι για τα σκουπίδια; Δεν μπορώ να καταλάβω αυτή την ισοπέδωση... Όλα τα καινούργια αυτοκίνητα έχουν τέτοιου είδους προβλήματα λόγω της υποχρεωτικής χρήσης ανακυκλωμένων υλικών. Αυτό έπρεπε να το ξέρεις, εφόσον δούλευες σε αυτοκινητοβιομηχανία... Σαφώς και τα γερμανικά μοντέλα έχουν πιο προσεγμένη ποιότητα κατασκευής, εκεί δίνουν έμφαση. Εάν εσύ δίνεις προτεραιότητα σε αυτόν τον τομέα και δεν σε ενοχλεί εάν καίει λίγο λαδάκι ο κινητήρας, εάν δεν κλείνει το παράθυρο κάποια στιγμή ή δεν ξέρω τί άλλο, τότε δεν ξέρω τι άλλο να πω...
|
Στην συγκεκριμένη corolla αλλάξαμε διακόπτες παραθύρου 3 φορές και τπυς έχω όλους ενθύμιο.
Αν μπορούσα να σας ανεβάσω μια προς μία τις εντολές επισκευής των συνεργείων που έχω ενθύμιο θα λέγατε άλλα μετά.