Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 403
Βρε παιδιά μην τον αγχώνετε θα ποστάρει και αυτός με την σειρά του.
Λοιπον μήπως είναι ώρα σιγά σιγά να προγραμματίζουμε την επόμενη συνάντηση μας αρκετός καιρός πέρασε, γύρισα και γω και είναι ωρα να κανονίσουμε καφεδάκι και πάλι Τι λέτε?
Τρεις εναλλακτικές εχουμε μιας και το Σαβατοκύριακο δεν μπορούμε λόγω Πάσχα. Μια είναι την Τρίτη το απόγευμα, μία την Πέμπτη το απόγευμα, και τελευταία μετά το Πάσχα. Πότε βολεύει?
Δύναμη Σεβασμού: 213
η την τριτη η την πεμπτη μπορω εγω μετα φευγω με αδεια.μετα το πασχα αν το αφησουμε θα παει μεσα μαϊου τοτε υπολογιζω να γυρισω.
κ θα το δεις αλλαγμενω το auris....
Δύναμη Σεβασμού: 229
Λοιπον Στελιο για την συναντηση εμενα με βολευει κ Τριτη κ Πεμπτη.Αν κ εχω αδεια ειμαι Κω.Δεν θα φυγω επανω καθολου.Οποτε κανονισετε ενημερωστε με οκ?Εσυ Σακη τι θα βαλεις στο Αουρις?Φιμε θα του ξηγηθεις?
Με τον Γιωργο εχει μιλήσει κανείς ποια μέρα τον Βολεύει? Γιατί προς Τριτη ή Πέμπτη υπολογίζω να βρισκόμαστε γιατί μετά το Πάσχα οντως πάει πολύ. Περιμένω να κανονίσω και να στείλω και τα sms!