Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
|
|
|
12-03-08, 10:51
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Athens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
ΕΜΕΙΣ φταίμε που δεν βγαίνουμε στον δρόμο να ξεσηκωθούμε και να τους στείλουμε από εκεί που ηρθαν τους αλβανους πιο παλιό φάρα δεν υπάρχει, και πρέπει να είναι και ο μοναδικός λαός που όταν τον φωνάζεις με την εθνικότητα του παρεξηγείτε δεν πρέπει να υπάρχει άλλος με τίποτα, είναι σαν να μας πεις κάποιος που σε ρε ΕΛΛΗΝΑ και να προσβληθείς.
Μας μπαστακοθηκαν εδώ και τους βλέπεις στον δρόμο που έχουν ένα υφακι εμείς και όχι άλλος
Που μακάρι να δινόταν στον Ελληνικό λαό η ευκαιρία να απαλαγει από εσάς και να δεις πως θα τρέχανε οι θρασύδειλοι γιατί αυτό είναι, αντρίκια ένας με ένας δεν τους κοταει.
Και το πιο λυπηρό πραγματικά ξέρετε ποιο είναι;;; Το ότι έχουν αρχίσει τα μπασταρδέματα(και αλώστε αυτός είναι ο σκοπός τους) με στεναχωρει να βλέπω Ελληνόπουλα με αλβανους.
Αλλά πώς να ξυπνήσει ο Έλληνας αφού τον κρατάνε υπνωτισμένο για να μην ξεσηκωθεί, βλέπεις ειδήσεις κάθε μέρα από ένα έγκλημα, ποιος το έκανε και καλά λένε αλλοδαπός! Μα πες την εθνικότητα γιατί δεν την λες πες την να καταλάβει ο Έλληνας τον κίνδυνο.
|
12-03-08, 11:37
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Οταν το λεω εγω οτι κανεις δεν ασχολειται δεν με ακουτε.
Οταν λεω οτι λιγοι ειναι αυτοι που ενδιαφερονται και νοιαζονται για τα εθνικα μας θεματα εχω αδικο?
Μακαρι να υπηρχε τετοιος καλος "φανατισμος" και εκει οπως σε ενα ντερμπυ Ολυμπιακου-Παναθηναικου.
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
|
12-03-08, 11:46
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Μα ακριβως αυτο ειναι το σχεδιο. Μας κοιμιζουν και μας φανατιζουν με μπούρδες όπως ομάδες, κόμματα κτλπ για να μπορούν να περνάνε υπόγεια τα σχέδια τους και να μην παίρνουμε χαμπάρι...
|
12-03-08, 12:01
|
|
|
Περιοχή:
Κορυδαλλός-Κεφαλονιά-και σχεδόν πάντα off topic
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
Καλά ρε τι σχέση έχει η Πανάθα με τα εθνικά θέματα? Και οι Τούρκοι έχουν την γαλατασαράι και την μπεσίκτας και φανατίζονται, αλλά και στα εθνικά τους θέματα είναι το ίδιο φανατισμένοι. Και εγώ πιστεύω οτι και μείς οι έλληνες έχουμε βαθιά ριζωμένη μέσα μας την εθνική μας συνείδηση και υπόσταση. Όσο για τους αλβανούς που ειπώθηκε παραπάνω, τι να λέμε. Τα είπε όλα ο DareDevil και εγώ επαυξάνω. Εγώ προσωπικά ντρέπομαι ακόμα και καλημέρα να πω σε κάποιον, μήπως με δεί κάποιος άλλος και με κοροϊδεύει. Πως να αφομοιωθεί αυτή η φάρα απο την ελληνική κοινωνία ρε παιδιά. Δεν γίνεται. Κάποια μέρα θα πάρουν γερό λοπού.
|
|
12-03-08, 13:18
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
|
|
Εσυ Σπυρο περιμενε τον Πουτιν.
Παιδια εγω προσωπικα δεν ειμαι ρατσιστης.
Ο εθνικισμος ειναι μια παρεξηγημενη εννοια.
Ειναι κακο να υποστηριζεις το συμφερον του εθνους σου???
Κακο ειναι να το υποστηριζεις με καθε μεσο και να προσπαθεις να εκδιωξεις καθε διαφορετικο.
Αυτο για να μην παρεξηγηθει αυτο που λετε για τους Αλβανους.
Εγω προσωπικα δεν εχω κατι κακο με τους οικονομικους μεταναστες.
Οικονομικους μεταναστες ομως που σεβονται το χερι που τους ταιζει και δεν πειραζουν κανενα.
Δεν εχω τιποτε με τους πακιστανους που ποι κακομοιριδες προσπαθουν πουλωντας μπανανες στα φαναρια να βγαλουν το μεροκαματο τους.
Δεν εχω τιποτε με τους μαυρους που δεν εχω δει εναν με χειροπεδες στα δελτια ειδησεων.
Εχω με οσους εχουν τσαμπουκα και θελουν να μας πηδηξουν και αυτοι ξερετε πολυ καλα ποιοι ειναι.
Δεν λεω αυτοι ειναι που χτιζουν την Αθηνα και μαζευουν ελιες και πορτοκαλια γιατι οι Ελληνες ξαφνικα εγιναν πολυ υπερηφανοι και δεν καταδεχονται την δουλεια του πατερα τους.
Αυτους τους ανθρωπους οντως δεν τους θελουμε γιατι δεν περιοριζονται στην εργασια αλλα και σε πολλα πραγματα ακομη.
Και μην μου πει κανεις για τους ελληνες μεταναστες οτι και ασυτοι ηταν μαφια κλπ κλπ γιατι εκεινοι ηταν το 5% των μεταναστων ενω με τους συγκεκριμενους Αβανο Πολωνο Ρουμανους συμβαινει το αντιθετο.
Διοικητικό μέλος
|
|
|
|
12-03-08, 13:20
|
|
|
|
Περιοχή:
KOZANH
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Λοιπόν παιδία όταν οι λαοί που Προαναφέρατε Αλβανοί, Τούρκοι γεννιούνται με τον φανατισμό και φανατίζονται σε όλοι τους τι ζωή ,πώς να μην έχουν φανατισμό για τα εθνικά θέματα αφού όλα τα όσα μαθαίνουν γράφονται εναντίον των Ελλήνων, τους φανατίζουν για το εθνικό αυτό θέματα ίδια και με τους Αλβανούς που δεν ξέρω αν στην χώρα τους κατεβήκανε από τα δέντρα .Ο Έλληνας είναι μαθημένος αλλιώς δεν τον φανατίζουν τα βιβλία του ούτε η Ιστορία γράφεται με τρόπο που να προκαλεί τους γείτονες .Είναι όμως και θέμα θρησκείας εμείς είμαστε Χριστιανοί Ορθόδοξοι ενώ αυτοί Μουσουλμάνοι Φανατισμένοι στον αλάχ τους φανατίζει η θρησκεία τους τα ίδια και με τους Αλβανούς ίδια θρησκεία ίδιες βλέψεις για την Ελλάδα .Αν γίνει πόλεμος του λες τον Αλβανό που ζει στην Ελλάδα και εργάζεται ποιόν θα υποστηρίξεις α την Αλβανία και Την Τουρκία. Αυτοί θέλουν διώξιμο από δω. Αν γίνει τίποτα θα μας κάψουν θα πρέπει πρώτα από μέσα να κοιτάμε να προφυλαχθούμε και μετά από έξω…
|
12-03-08, 13:52
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
|
|
Ολα αυτα ειναι αναποφευκτα αλλα ας μην φερουμε και τον ξεσηκωμο.
Δεν χρειαζεται να τους καψουμε στην πυρρα, ας απελλαθουν.
Χαιρομαι που υπαρχουν ακομη Ελληνες με ισχυρο το αισθημα της πατριδας μεσα τους.
Οπως ειπα και πιο πανω οι οικονομικοι μεταναστες και απαραιτητοι ειναι αλλα και επιβεβλημενοι πλεον απο την Ε.Ε. οποτε ευπροσδεκτοι ειναι οσοι εχουν σκοπο να δουλεχουν να βγαλουν το ψωμι τους και να ζησουν την οικογενεια τους οπως εκαναν και οι δικοι μας μεταναστες.
Τωρα ολοι οι λοιποι δεν νομιζω να διαφωνει κανεις ΔΕΝ μας χρειαζονται.
Ας αφησουμε την Ελληνικη εγκληματικοτητα στους Ελληνες εγκληματιες.
Διοικητικό μέλος
|
|
|
|
12-03-08, 13:57
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Λοιπόν Παίδες, προκειμένου ακριβώς να μην βγαίνουνε συμπεράσματα λανθασμένα, επειδή ακριβώς ο γραπτός λόγος είναι παρεξηγήσιμος, θα παρακαλέσω να κρατήσετε ενα επίπεδο κόσμιο. Οσο και αν το θέμα που συζητάτε -και το οποίο έχει ξεφύγει προ πολλού απο τα πλαίσια της Μακεδονίας μόνο- είναι φλέγον, καλά θα κάνετε όλοι να δείξετε αυτοσυγκράτηση στα λεγόμενά σας.
Είμαστε ένα φόρουμ που το διαβάζει πολύς κόσμος, και δεν μπορούμε να βγάζουμε προς τα έξω λάθος μηνύματα!
Οποια πόστ ξεφεύγουνε απο την καλώς εννοούμενη συζήτηση θα διαγράφονται. Θα παρακαλέσω λοιπόν να μην μας φέρετε σε τόσο δύσκολη θέση, γιατί είναι ένα θέμα που πραγματικά είναι καλό να ακούγονται απόψεις, αλλά και γενικός είναι αρκετά ενδιαφέρον. Ομως μέσα σε κάποια πλαίσια. Νομίζω ότι ο καθένας μπορεί να καταλάβει πια είναι αυτά τα πλαίσια!
Ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση.
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|
12-03-08, 14:36
|
|
|
Περιοχή:
Κορυδαλλός-Κεφαλονιά-και σχεδόν πάντα off topic
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
Κυριάκο κάτσε εσύ να υπερασπιστείς τα εθνικά σου συμφέροντα με το δίκανο που πηγαίνεις για μπεκάτσες στη Χίο και άσε με εμένα να πιστεύω οτι θέλω, όπου θέλω και όποιον θέλω!
|
|
13-03-08, 10:28
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΕΛΛΑΔΑ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ma-corolla
Λοιπόν παιδία όταν οι λαοί που Προαναφέρατε Αλβανοί, Τούρκοι γεννιούνται με τον φανατισμό και φανατίζονται σε όλοι τους τι ζωή ,πώς να μην έχουν φανατισμό για τα εθνικά θέματα αφού όλα τα όσα μαθαίνουν γράφονται εναντίον των Ελλήνων, τους φανατίζουν για το εθνικό αυτό θέματα ίδια και με τους Αλβανούς που δεν ξέρω αν στην χώρα τους κατεβήκανε από τα δέντρα .Ο Έλληνας είναι μαθημένος αλλιώς δεν τον φανατίζουν τα βιβλία του ούτε η Ιστορία γράφεται με τρόπο που να προκαλεί τους γείτονες .Είναι όμως και θέμα θρησκείας εμείς είμαστε Χριστιανοί Ορθόδοξοι ενώ αυτοί Μουσουλμάνοι Φανατισμένοι στον αλάχ τους φανατίζει η θρησκεία τους τα ίδια και με τους Αλβανούς ίδια θρησκεία ίδιες βλέψεις για την Ελλάδα .Αν γίνει πόλεμος του λες τον Αλβανό που ζει στην Ελλάδα και εργάζεται ποιόν θα υποστηρίξεις α την Αλβανία και Την Τουρκία. Αυτοί θέλουν διώξιμο από δω. Αν γίνει τίποτα θα μας κάψουν θα πρέπει πρώτα από μέσα να κοιτάμε να προφυλαχθούμε και μετά από έξω…
|
Παντως δεν ειναι καλο αυτο...εδω με το βιβλιο τις ιστοριας που το απεσυραν εγινε ολοκληρη φασαρια.Ολοι ηταν εναντια του παλιου και θελανε το καινουριο που δεν ελεγε τοσα σημαντικα γεγονοτα.
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17719102 seconds (83,11% PHP - 16,89% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:28. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|