Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
 |
|

09-05-09, 23:47
|
 |
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Π.ΦΑΛΗΡΟ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
πολυ καλο μου ακουγεται....!!!! που μπορω να να βρω το touch up paint kit??? ξερετε τιμουλα??? βασικα καποιος μακακας μου εκανε μια γρατσουνια με κλειδια στη πορτα και θελω να την καλυψω...ειναι αρκετα μεγαλη σε μακρος...θελω να την καλυψω δεν ξερω τι να κανω.

10-05-09, 01:25
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από theo7872
πολυ καλο μου ακουγεται....!!!! που μπορω να να βρω το touch up paint kit??? ξερετε τιμουλα??? βασικα καποιος μακακας μου εκανε μια γρατσουνια με κλειδια στη πορτα και θελω να την καλυψω...ειναι αρκετα μεγαλη σε μακρος...θελω να την καλυψω δεν ξερω τι να κανω.
|
Τί τα γράφω τί δεν τα γράφω το ίδιο και το αυτό είναι μου φαίνεται....
|

10-05-09, 15:46
|
 |
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Π.ΦΑΛΗΡΟ
|
|
sorry φιλε μου τωρα ειδα το post, που ειχες αναφερθει, εχει απολυτο δικιο. μου κανει λιγο περιεργο ρε συ να πας στην αντιπροσωπια και να ζητησει touch up paint με 6€.... ειναι για γρατσουνιες με μακρο δηλαδη μεγαλες γραμμες (δεν ξερω πως να το πω αλλιως) η τοπικα στιγματα κυκλικα δηλαδη καποιους σημεια που εχου ξεφαψει απο πετραδακια κτλ.???

10-05-09, 16:44
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Ειναι ακριβως ενα πινελακι σαν το μανό των γυναικών. Οπότε καλυπτεις ό,τι επιφάνεια θελεις δλδ είτε μακριά γρατζουνιά είτε τοπικό σημαδάκι απο πετραδάκι.
|

15-05-09, 01:58
|
 |
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Π.ΦΑΛΗΡΟ
|
|
παιδες πηγα σημερα στην αντιπροσωπια και πηρα το touch up paint το εβαλα στη γρατζουνια αλλα δεν ειδα κανενα αποτελεσμα ....χειροτερα μου φενεται πως εγινε και το ξαναβγαλα με του βρεγμενο ντουκοχαρτο και μετα του περασα και ενα χερι 3μ για να φενεται οπως πριν η χαρακια....πεταμενα λεφτα ειναι θεωρω...

15-05-09, 12:23
|
 |
Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ-ΧΑΪΔΑΡΙ
|
|
βαζεισ με το πινελεκι το χρωμα το αφηνεις να στεγνωσει καλα κανα 12ωρο και μετα περνασ το βερνικι. οταν στεγνωσει και το βερνικι περνας τοπικα χοντρη αλοιφη που εχει κατι ρινισματα και στρωνει ομιομορφα το αρχικο βερνικι και μετα απο την χοντρη αλοιφη περνασ μια λεπτη που ειναι για τις μικρες γρατζουνιες. σου περνει πολυ χρονο αλλα εχει αποτελεσμα! σε εμενα δεν φενεται τιποτα!!!!!!!!!
|

19-05-09, 00:01
|
 |
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Π.ΦΑΛΗΡΟ
|
|
Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου Πανο....θα το δοκιμασω ξανα μηπως δω αποτελεσμα. Λες να το τριψω με 3Μ την ψιλη δεν εχω αλλη αλοιφη θα κανει πιστευω ....
|
 |

29-01-10, 16:03
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Καλησπέρα! σήμερα ένας λάλακας παπούς θυμήθηκε ξαφνικά να στρίψει και έπεσε πάνω μου! ευτυχώς για μένα τον είδα ίσα ίσα και πρόλαβα και τον απόφυγα λίγο όμως δεν κατάφερα να την γλιτώσω παρά με μερικά γδαρσίματα μόνο λίγο στην πόρτα οδηγού κάτω από το χερούλι και σε όλο το μήκος του πίσω αριστερού πλευρού. Επίσης μου ξεκόλλησε το φρυδάκι πάνω από τον θόλο. Νομίζω αυτό κολλάει με φλατζόκολλα γιατί εχω ξανακολλήσει. Δεν πήρα τα στοιχεία του λόγω βιασύνης και επειδή μου φάνηκε καλός και έχω το τηλ μου μόνο για να δω αν αξίζει η επισκευή σε φανοποιό (θα μου κάνει δήλωση αν χρειαστεί είπε). Δεν προλαβαίνω πριν την Δευτέρα να πάω να το δει δικός μου, και λίγο που το καθάρισα φαίνεται να καθαρίζει. Επίσης δεν θα ήθελα να μείνω χωρίς αμάξι μερικές μέρες, και μην ξεχνάμε το δικό μου έχει αρκετά μπαλώματα δεν κοιτάω να είναι και μοντελάκι! Τι μου προτείνετε να κάνω? το γδάρσιμο εχει γίνει από πλαστικό (άβαφτο) προφυλακτήρα δεν έχει φύγει το χρώμα μου εντελώς και δεν έχουμε λακούβες-βαθουλώματα, ή τσαλάκωμα. Με την πρώτη ευκαιρία θα ανεβάσω φωτος.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 29-01-10 στις 16:23.
|

29-01-10, 17:54
|
 |
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Rhodos Island!
|
|
Νικηφόρε, επειδή έχει τύχει και σε εμένα, υπάρχουν στο εμπόριο κάτι Remover ( σαν καθαρή βενζίνη είναι), που κάνουν πολύ καλή δουλειά.
Αυτό σε περίπτωση που έχει αφήσει ο άβαφος προφυλακτήρας μάυρες γραμμές.

29-01-10, 19:40
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
βασικά έκανα λάθος, ήταν λευκός και μου άφησε επάνω στο ασημί χρώμα μου κάπως ασπρίλες αλλά σαν γδαρσίματα, όμως δεν έχει χαραχτεί το χρώμα δλδ είναι εντελώς επιφανειακά δεν έχουν βάθος. Αυτό που λες στα χρώματα αυτοκινήτων το βρίσκω ?
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
Θέμα |
Δημιουργός |
Forum |
Απαντήσεις |
Τελευταίο Μήνυμα |
Γδάρσιμο μπογιάς |
mpriskot |
SUPPORT |
11 |
18-01-12 13:10 |
Page generated in 0,22897196 seconds (81,16% PHP - 18,84% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:03. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|