Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι!

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 04-12-07, 16:03
spyros_45 Offline:

Περιοχή: Κορυδαλλός-Κεφαλονιά-και σχεδόν πάντα off topic
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 4 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 387
spyros_45 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Και γω μπαίνω και τα βλέπω. Οι τύποι είναι παράλογοι, εκτός απο μερικούς που πράγματι είχαν κάποια προβλήματα με την τηλεφωνία. Λέω παράλογοι γιατί έχουν κάτι τρελές απαιτήσεις. Φυσικά και δεν μπαίνω στον κόπο ούτε ένα ποστάρισμα να κάνω εκεί. έχουν συντάξει ακόμα και φύλλο διαμαρτυρίας με υπογραφές απο όλους. Ο καθένας βέβαια το κοντό του και το μακρύ του γράφει. Το μοναδικό πρόβλημα που σιγά σιγά απ ότι βλέπω εξαλείφεται είναι η πτώση της ταχύτητας ιντερνετ το απόγευμα.
Παλιά 04-12-07, 16:13
Nikr Offline:
Πορωμένο Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 287
Nikr έχει φοβερή αύρα Nikr έχει φοβερή αύρα Nikr έχει φοβερή αύρα
Σπύρο 45, όταν περιμένεις από 50 μέρες και πάνω για να σου ενεργοποιήσουν ένα τέτοιο πακέτο, δεν είναι παράλογο να διαμαρτύρεσαι.
Κάνει ένας φίλος αιτηση στη vivodi πριν κάνα 6 μηνο, και αφού περίμενε 2,5 μήνες (μιλάμε για περιοχή κεντρική) του είπαν ότι με το τηλέφωνο που θα βάλει δε θα μπορεί να δουλέψει ο συναγερμός του σπιτιου...
Κάνει ένας άλλος φίλος αιτηση στη 4net για 2play και ήταν 5 μηνες στην αναμονη..φυσικά το ακύρωσε..
μια φίλη που δουλευει εκει, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες, δεν μπόρεσε να μας εξυπηρετήσει.
Εγώ όταν καλώ την ΤΥ στην HOL, περνάνε 40-50 λεπτά για να το σηκώσουν... και τον τελευταιο καιρό συχνά η ip χάνεται...
Στο ίδιο καζάνι βράζουν όλοι τους...
Τελικά είναι θέμα τύχης να έχεις μια καλή συνδεση....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-12-07, 16:21
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1244
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
που μπορω να ρωτησω σε τι αποσταση ειναι το κεντρο απο το σπιτι μου? θα παιζει ρολο τελικα?
Παλιά 04-12-07, 16:30
Το avatar του χρήστη T180
T180 Offline:
Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 227
T180 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL Εμφάνιση μηνυμάτων
που μπορω να ρωτησω σε τι αποσταση ειναι το κεντρο απο το σπιτι μου? θα παιζει ρολο τελικα?
θα μπεις στο web interface του router σου, και θα δεις το downstream line attenuation που εχεις σε db.

Διαιρεσε αυτο το νουμερο με το 13,81 και θα βρεις την αποσταση σου απο το κεντρο σε χιλιομετρα.

http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=21205
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-12-07, 16:35
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1244
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
τωρα σωθηκες...
Παλιά 04-12-07, 18:48
spyros_45 Offline:

Περιοχή: Κορυδαλλός-Κεφαλονιά-και σχεδόν πάντα off topic
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 4 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 387
spyros_45 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Nikr2007 συμφωνώ μαζί σου, βλέποντας το καθαρά απο την πλευρά του καταναλωτή. Επείδή έχω μάθει να αντιμετωπίζω τα πράγματα και απο την πλευρά αυτού που κατηγορώ, πρέπει να σκεφτούμε οτι αυτήν την στιγμή υπάρχουν 6 περίπου εταιρείες οι οποίες κοιτάζουν να μοιραστούν την πίτα. Μια πίτα η οποία έχει πολυ συγκεκριμένα κομμάτια και σύμφωνα με τους υπολογισμούς τους, θα έχουν τελικά και ένα πολυ συγκεκριμένο κέρδος. Βάση αυτού προγραμματίζουν ή μάλλον διαχειρίζονται το έμψυχο δυναμικό τους. Δεν είναι τυχαία όλα αυτά ρε παιδιά. Και όπως έχουν πει και κάποιοι στο adslgr.com ..... "δεν τα βρίσκεις εύκολα όλα αυτά με 35 Ευρώ!". Με αυτήν την σκέψη λοιπόν και γω λέω οτι είμαι ευχαριστημένος.
Παλιά 21-12-07, 15:12
Nikr Offline:
Πορωμένο Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 287
Nikr έχει φοβερή αύρα Nikr έχει φοβερή αύρα Nikr έχει φοβερή αύρα
Επαναφέρω αυτο το θέμα γιατί αυτές τις μέρες άρχισε πάλι πόλεμος με τις τιμές

Για όποιον θέλει μόνο ιντερνετ χωρίς τηλεφωνίες και τηλεοράσεις, ο ΟΤΕ ξεκίνησε με πολύ χαμηλές τιμές για το conn-x και ακολούθησε η altec με ακόμα χαμηλότερες.
Εγω μιας και είχα γραμμη από τον ΟΤΕ, το γυρισα σε conn-x με 16,5 το μηνα για 1024/256.... και ανα πάσα στιγμη με ένα τηλεφωνημα στο 134 μπορώ να αναβαθμίσω μέχρι 24000/1024 με αυξηση της τιμής εννοειται.
Αυτό που θέλω να τονίσω ήταν η εξυπηρέτηση τόσο από το 134 όσο και από την ΤΥ της οτενετ που ήταν πραγματικά άμμεση (4-5 λεπτά αναμονή)
Έτσι μετά από 7 χρόνια "γάμου" αποχωρίστηκα την Hol....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-12-07, 16:46
Το avatar του χρήστη tsaftsouf20V
tsaftsouf20V Offline:

Μοντέλο: ΑΕ86 Levin
Περιοχή: Βολος
Δύναμη Σεβασμού: 335
tsaftsouf20V θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παιδια διαβαζω το τοπικ απο την γενεση του. Με ενδιαφερει πολυ κ το παρακολουθω γιατι σε 1-2 μηνες μετακομιζω στο δικο μου σπιτι! Τωρα εχω connex 768 κ απεριοριστα τηλ. Στον ΟΤΕ πληρωνω μαζι με τα παγια 115-120ε το διμηνο. Δλδ 37ε ADSL το 2μηνο(18.5ε/μηνα) ,50ε παγια(25ε/μηνα) κ 30ε απεριοριστα τηλ(15ε/μηνα).Αν καποιος εχει τα ιδια με μενα ας μου πει αν τα λεω σωστα η οχι. Εγω ετσι τα βγαζω. Κ ρωταω τωρα εγω προκειμενου να συμπιεσω τα εξοδα. Τι ειναι καλυτερο να κανω? Να ξαναβαλω ΟΤΕ με connex μονο κ να πληρωνω 50ε παγια + 37ε ADSL κ να μην βαλω απεριοριστα τηλ. η να βαλω Tellas-HOL-4NET στο δικο τους δυκτιο με internet μονο χωρις τηλ. κ να κανω ολα τα τηλ μεσο κινητου μιας κ το εχω ηδη με 4 ωρες δωρεαν χρονο ομιλιας! Ρωταω αν αξιζει δλδ να βαλω αλλη εταιρια εκτος ΟΤΕ αλλα μονο για internet!! Θα εχω παλι ολα τα γνωστα προβληματα που ακουω?? Κ για να παρετε μια εικονα του Βολου θα σας πω τα εξης: Ο ΟΤΕ εχει φτασει μεχρι 8mbps. Σε λιγο καιρο (κανα μηνα) τελοιωνουν κ τα εργα υποδομης με οπτικες ινες σε ολο τον Βολο. Η tellas ηδη εχει ξεκινησει κ κανει συνδεσεις εντος δυκτιου τις! Κ συνοψιζω: Θελω μονο internet αλλα χωρις προβληματα. Θα το εχω χωρις τηλ. η το ιδιο θα ειναι ειτε το βαλω ειτε οχι?
Παλιά 21-12-07, 21:27
Το avatar του χρήστη electro
electro Offline:

Μοντέλο: Corolla E12 SOL, 2003
Δύναμη Σεβασμού: 407
electro θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Κοιτα φιλε μου , επειδη απ οτι ειδα σε κανα 2 μηνο θα μετακομισεις και επειδη καθημερινα αλλαζουν τα τιμολογια των εταιριων , θα ηταν καλυτερα γνωμη μου να το δεις οταν θα ερθει ο καιρος. Τελος να σου πω απο τωρα οτι απο αν πας μονο για ιντερνετ τοτε θα ηταν καλο να πας σε κατι σιγουρο. Δηλαδη θα πας μεσω γραμμη ΑΡΥΣ και να βαλεις οτι παροχο θελεις. Επισης να ξερεις οτι ο ΟΤΕ θα παρεχει ταχυτητες μεχρι 24 MBPS με 29,90.

http://www.corollaclub.com/forums/showthread.php?t=20389

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-12-07, 23:53
Το avatar του χρήστη tsaftsouf20V
tsaftsouf20V Offline:

Μοντέλο: ΑΕ86 Levin
Περιοχή: Βολος
Δύναμη Σεβασμού: 335
tsaftsouf20V θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από electro Εμφάνιση μηνυμάτων
Κοιτα φιλε μου , επειδη απ οτι ειδα σε κανα 2 μηνο θα μετακομισεις και επειδη καθημερινα αλλαζουν τα τιμολογια των εταιριων , θα ηταν καλυτερα γνωμη μου να το δεις οταν θα ερθει ο καιρος. Τελος να σου πω απο τωρα οτι απο αν πας μονο για ιντερνετ τοτε θα ηταν καλο να πας σε κατι σιγουρο. Δηλαδη θα πας μεσω γραμμη ΑΡΥΣ και να βαλεις οτι παροχο θελεις. Επισης να ξερεις οτι ο ΟΤΕ θα παρεχει ταχυτητες μεχρι 24 MBPS με 29,90.
Τι ειναι γραμμη ΑΡΥΣ? Δεν ειμαι κ ο ποιο μπασμενος στα κολπα!

Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
Που θέλετε να σας πάμε;

Page generated in 0,16941690 seconds (81,79% PHP - 18,21% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:12.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com