Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
|
|
|
|
|
14-04-08, 20:07
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από JL_e10
Συγνωμη αν βγω off topic, αλλα δεν ηθελα να ανοιξω ξεχωριστο θεμα. Το νου σας γιατι εχει βγει νεος ιος, που καταστρεφει τον σκληρο δισκο. Οριστε και λεπτομερειες:
Η Ε.Ε. ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΗΜΕΣ. ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ
ΜΕΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ
ΜHΝYΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ 'ΙNVITE ' H ' ' ΙΝVITO ' ANEΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ, ΦΙΛΟΣ Η ' ΟΧΙ.
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΙΟΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΩΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ ΚΑΙ ΚΑΙΕΙ ΤΟΝ ΣΚΛΗΡΟ ΣΑΣ ΔΙΣΚΟ. ΑΥΤΟΣ Ο ΙΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΕΠΑΦΩΝ ΣΑΣ
ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΞΕΡΕΤΕ. ΕΤΣΙ ΑΝ ΠΑΡΕΤΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΥΝΗΜΑ,
ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΚΑΙ ΣΒΗΣΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ!!! ΕΙΝΑΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ
ΙΟΣ ΟΠΩΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ CNN KAI H MICROSOFT TO EPIBEBAΙΩΝΕΙ ΩΣ ΤΟΝ ΠΙΟ
ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΙΟ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ!! ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΧΤΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΠΟ MCAfee
ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΛΥΣΕΙΣ. ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ VITAL INFO TOY HARD DISK!
KANTE COPY KAI STEILTE TO ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ!
|
Καλό θα είναι να μπορούμε να κρίνουμε αν αυτά που μας στέλνουν έχουν βάση ή όχι. Δεν χρειάζεται να πανικοβαλόμαστε εμείς και οι φίλοι μας χωρίς λόγο!!!!!!
Το πιο απλό πράγμα που μπορεί να κάνει κάποιος είναι να μπει στο site της McAfee να δει τα latest threats.
Δεν θα βρει για κανένα τέτοιο ιό.
Μπορεί να μπει επίσης σε ιστοσελίδες άλλων εταιριών που παρέχουν antivirus προϊόντα. π.χ Symantec, Kaspersky κ.α.
|
01-05-08, 03:39
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Αυτη τη φορα το προβλημα μου ειναι σε hardware. Πριν περιπου εναμηνα αγορασα στην κοπελα μου μια καρτα γραφικων ATI με το Radeon HD2400 Pro σε θυρα AGP. Ναι μεν εφτιαξε η ποιοτητα των γραφικων, αλλα απο κυλιση μαυρα χαλια ακομα και στο The Sims! Σημερα επειτα απο αναγκαστικο format πηγα να περασω τους οδηγους, και οταν εκανε επανεκκινηση δεν εμπαινε στα Windows. Γυρναγε η οθονη σε κατασταση αναμονης, αλλα κατα τα αλλα το συστημα παγωνε. Τι στο κερατο μπορει να συμβαινει? Μου χει σπασει τα νευρα! Οι οδηγοι που δινει η εταιρια ειναι οι 8.43, αν κατεβασω μια πιο παλια εκδοση θα λυθει το προβλημα? Εχω κατεβασει το Catalyst 7.7 ετσι δοκιμαστικα.
|
01-05-08, 04:09
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
'Ιλιον
|
|
Oi ATI γενικά δεν είχαν ποτέ πολύ καλή υποστίριξη σε drivers (ευτυχώς δεν έχω μεγάλη προσωπική εμπειρία, μόνο στο laptop εχω ΑΤΙ).
1. Προσπάθησε να χρησιμοποιήσεις και τους omega drivers
2. προσπάθησε να βάλεις τους drivers σου σου έδωσαν οταν αγοράσες στην κάρτα ή κάποια πιο παλία τους έκδοση.
Πριν κάνεις τα παραπάνω καλό ειναι να βάλεις κανενα driver της προκοπής για τη μητρικη σου (μήπως και "νοιώσει" ο AGP δίαυλος και μπορέσει να συνεργαστει με την "κάρτα-παντόφλα" της ΑΤΙ.
Πάντως αν δεν σε ενδιαφέρει να παίζεις παιχνιδια στο συγκεκριμένο PC βρες καμια κάρτα με τσιπακι της nvidia (μη δώσεις πάνω απο 20-30 ευρώ) για να μην έχεις ΚΑΝΕΝΑ προβλημα συμβατότητας!!!
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
|
01-05-08, 10:13
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κόρινθος
Ευχαρίστησε: 5
|
|
Η επαναφορα συστηματος δεν πιανει?
Παντα παιρνουμε ενα γκοστ.
Και γω ΑΤΙ εχω (οχι την συγκεκριμενη) αλλα δεν εχω αντιμετωπισει καποιο προβλημα. (εκτος το οτι μου καηκε τις ημερες του περσινου καυσωνα και μου εδωσαν μια πιο καινουργια)
|
01-05-08, 11:35
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Μα ισα ισα απο επαναφορα συστηματος δεν ανοιγε πια κι εκανα το format. Φιλε ranger τους οδηγους αυτους που μπορω να τους βρω? Μολις κατεβασα τους 8.2, γιατι ετσι εκανε κι ο πατερας μου στο media pc στο σαλονι. Ελπιζω να πετυχει.
Υ.Γ: ευτυχως που εχω κολλησει στην Nvidia. Αν ηταν δικο μου μηχανημα, σιγουρα θα το χα σπασει!!!
|
01-05-08, 12:33
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
'Ιλιον
|
|
drivers Omega
http://www.omegadrivers.net/archive.php
όπως βλέπεις έχει παλιές εκδόσεις, εγώ ποντάρω στον Radeon Omega Drivers 3.8.413 (Catalyst 7.9.1)
θεωρώ αρκετά σημαντικό να κάνεις ενα search στο google και να βρείς drivers για την motherboard σου. θα βοηθήσει πάρα πολυ την προσπάθεια σου να σετάρεις την κάρτα γραφικών...
υστερόγραφο:
κάρτα που βγάζει μΑΤΙ
δεν βγάζει ούτε γινΑΤΙ
για κάθε ενα πελΑΤΙ
nvidia γαμATI
|
01-05-08, 12:52
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Στον τοίχο έχεις την πλΑΤΙ
κι αν θες να κάνεις κΑΤΙ
την ΑΤΙ άντε φΑΤΙ
χωρίς να κάνεις κρΑΤΙ...
|
01-05-08, 15:42
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Επίσης υπάρχει περίπτωση μόλις φόρτωσες του drivers να ρυθμίστηκε η συχνότητα έξω από τα όρια που υποστηρίζει η οθόνη.
Προσπάθησε να μπεις σε λειτουργία safe mode στα windows να αλλάξεις τις ρυθμίσεις από εκει.
|
|
|
|
18-05-08, 19:31
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
'Ιλιον
|
|
κοίτα φίλε, η θερμοκράσια στους επεξεργαστές είναι μεγάλο πρόβλημα. Να τον πάρεις στα χέρια δεν παιζει, οι συγχρονοι επεξεργαστές σβήνουν ή κολλάνε για να μην καούν απο την αύξηση της θερμοκρασίας. Βέβαια για να έχεις απροβλημάτιστη λειτουργία καλό ειναι να βάλεις μια aftermarket ψύκτρα.
Μην μπεις στο τριπάκι να πάρεις κάποια με παθητική ψύξη (δλδ χωρίς ανεμιστήρα). Κερδίζεις στο θόρυβο, αλλα είναι λίγο απάτη η ψύξη που παρέχουν. στα 30-40 ευρώ υπάρχουν αρκετές προτάσεις απο πολλούς κατασκευαστές για ψύκτρες, δεν υπάρχουν πολλα πραγματα που πρέπει να τσεκάρεις, πάρε κάποια που να σου γεμίζει το μάτι. Προσεξε να μην κάνει πολύ θόρυβο ο ανεμιστήρας της, σε πόσες στροφές γυρνάει και τέτοια...
Εγώ θα σου επιστήσω την προσοχή στο εξής. Αν σε ενδιαφέρει να μην έχεις προβλήματα θερμότητας θα πρέπει με ανεπιστήρες να ψύξεις και το case. Υπάρχει περίπτωση να έχεις καλο ανεμιστήρα στον επεξεργαστή, αλλα η ζέστη να παραμένει εγκλοβισμένη μεσα στο case και να ζεσταινεται ο επεξεργαστης λόγω θερμού περιβάλλοντος...
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,18044209 seconds (81,91% PHP - 18,09% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:57. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|