Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 09-02-07, 19:49
Το avatar του χρήστη dRiveR7
dRiveR7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: 207 RC
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 409
dRiveR7 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Σωστό αυτό και πρέπει να κοπεί από όλες τις εταιρείες. Να κρατάνε μια εταιρική ταυτότητα με κάποια στοιχεία, όπως μάσκα, φώτα κάποια χαρακτηριστικά νεύρα κάποια στοιχεία τελοσπάντων και από εκεί και πέρα να έχει καινούρια πράγματα να σου δείξει το κάθε μοντέλο. Έδειξα σε κάποιον που δν ασχολείται πολύ με αυτοκίνητα το auris και μου είπε: τι μου δείχνεις το έχω δει και σε έκθεση αντιπροσωπίας το yaris. Καλά ψιλοήταν άσχετος, αλλά δίνει μία εικόνα για το τι βλέπει ο μέσος αγοραστής.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-02-07, 23:39
Το avatar του χρήστη ΣΠΥΡΟΣ ΔΟΪΚΑΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΔΟΪΚΑΣ Offline:

Μοντέλο: Corolla TS '02..είχα
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ-ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 282
ΣΠΥΡΟΣ ΔΟΪΚΑΣ είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dRiveR7 Εμφάνιση μηνυμάτων
Έδειξα σε κάποιον που δν ασχολείται πολύ με αυτοκίνητα το auris και μου είπε: τι μου δείχνεις το έχω δει και σε έκθεση αντιπροσωπίας το yaris. Καλά ψιλοήταν άσχετος, αλλά δίνει μία εικόνα για το τι βλέπει ο μέσος αγοραστής.
Την μάνα μου μου θύμισες τώρα...!!
Παλιά 10-02-07, 00:09
dRiveR7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Ακριβώς αυτό. Η μανάδες μας και οι πατεράδες είναι οι μέσοι αγοραστές και όχι εμείς που είτε λόγω κα...ς είτε λόγω γνώσεων σε σχεδιασμό και μηχανικά ψάχνουμε παραπάνω και ξέρουμε δυο πράγματα περισσότερο. Εσύ μπορεί να πεις ότι ξέρεις κάτι?, δεν τρελαίνομαι εμφανισιακά για το auris αλλά λόγω των 124 αλόγων ή του κορυφαίου στησίματος(μακάρι να ήταν αλήθεια) το προτιμώ. Ε, αυτό ο μέσος αγοραστής δε θα το πει. Θα πει τι? yaris θα πάρω? Τραβηγμένο το παράδειγμα αλλά συχνά συμβαίνει.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-02-07, 00:11
dRiveR7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Βέβαια στη συγκεκριμένη περίπτωση υπάρχει και το όνομα toyota στη μέση, που σημαίνει πολλά για τον αγοραστή. Οπότε μοιρασμένα τα πράγματα.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-02-07, 12:12
Το avatar του χρήστη ΣΠΥΡΟΣ ΔΟΪΚΑΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΔΟΪΚΑΣ Offline:

Μοντέλο: Corolla TS '02..είχα
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ-ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 282
ΣΠΥΡΟΣ ΔΟΪΚΑΣ είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dRiveR7 Εμφάνιση μηνυμάτων
Ακριβώς αυτό. Η μανάδες μας και οι πατεράδες είναι οι μέσοι αγοραστές και όχι εμείς που είτε λόγω κα...ς είτε λόγω γνώσεων σε σχεδιασμό και μηχανικά ψάχνουμε παραπάνω και ξέρουμε δυο πράγματα περισσότερο. Εσύ μπορεί να πεις ότι ξέρεις κάτι?, δεν τρελαίνομαι εμφανισιακά για το auris αλλά λόγω των 124 αλόγων ή του κορυφαίου στησίματος(μακάρι να ήταν αλήθεια) το προτιμώ. Ε, αυτό ο μέσος αγοραστής δε θα το πει. Θα πει τι? yaris θα πάρω? Τραβηγμένο το παράδειγμα αλλά συχνά συμβαίνει.
Ακριβώς αυτό ήθελα να τονίσω κι εγώ,ότι η πλειοψηφία των αγοραστών (και οδηγών) βλέπει περισσότερο το αυτοκίνητο ως μέσο που τον εξυπηρετεί στην καθημερινότητά του.Κάποιοι,σαν εμάς, ίσως να είναι λίγο περισσότερο "τρελαμένοι" με το θέμα και ασχολούνται,έχουν πιο βαθιές γνώσεις ή τουλάχιστον προσπαθούν. Γι'αυτό και έφερα ως παράδειγμα την μάνα μου, η οποία όχι μόνο θα μπερδέψει το Yaris με το Auris, αλλά μην σου πω και με κανά Golf... Θα μου πεις, όταν δεν σε ενδιαφέρει κάτι και δεν ασχολείσαι ίσως να παραξενέψεις αυτούς που ασχολούνται, με την άγνοιά σου.Π.χ. εγώ ουδέποτε ασχολήθηκα με το ποδόσφαιρο και έχω μαύρα μεσάνυχτα στο θέμα.Ως εκ τούτου,δεν μπορώ να συμμετάσχω σε μια συζήτηση φίλων μου σχετικά με κάποιο ματς,ούτε να παίξω "στοίχημα". Έτσι πιστεύω είναι και ο μέσος οδηγός,δεν θα ψάξει τι σημαίνει "ημιάκαμπτος" ή "πολλαπλών συνδέσμων", ούτε τα + και τα - της μιας & της άλλης διάταξης.
Το Auris είναι άσχημο εξωτερικά(σε φωτό τουλάχιστον) αλλά αυτό δεν θα εμποδίσει κάποιον να το πάρει αφού έχει άλλες αρετές ως ΤΟΥΟΤΑ που είναι.Όσοι τις αναζητούν θα το προτιμήσουν σε σχέση με κάτι πιο γρήγορο ή πιο ακριβές σε οδική συμπεριφορά.Άλλωστε σε σχέση με την Ε12,είναι κλάσεις ανώτερο σύμφωνα με τον Ειδικό Τύπο. Είμαι της άποψης πως η ΤΟΥΟΤΑ θα πρέπει να βγάλει ένα γρήγορο Auris ώστε να συναγωνίζεται τα νέα hot hatches,αλλά όχι ατμοσφαιρικό πλέον.Αν δείτε το νέο Type-R στο EVO Φεβρουαρίου θα καταλάβετε γιατί. Επίσης θα πρέπει να βγάλει ένα αμιγώς σπορ μοντέλο,αντικαταστάτη της Celica,αλλά αυτό είναι άλλο θέμα συζήτησης.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΣΠΥΡΟΣ ΔΟΪΚΑΣ : 10-02-07 στις 12:27.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-02-07, 14:03
Το avatar του χρήστη Gorillas
Gorillas Offline:
Administrator

Μοντέλο: E12 1,8 3d Sol
Περιοχή: Κοκ. Μύλος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 522
Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός
Υπάρχουν και κάποιοι που θα παραβλέπανε το εξωτερικό και θα το παίρνανε γιατί είναι απίσκευτα όμορφο στην μέσα πλευρά. Πάντως πρέπει να βγάλει μια γρήγορη έκδοση με την καλή πίσω ανάρτηση και κατά την γνώμη μου δίλιτρο ατμοσφαιρικό να διαφοροποιηθεί από τους υπόλοιπους. Πάντως κάπου είχα διαβάσει για compressor και 250 άλογα. Δεν θυμάμαι τώρα το link.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-02-07, 14:24
dRiveR7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΣΠΥΡΟΣ ΔΟΪΚΑΣ Εμφάνιση μηνυμάτων
Ακριβώς αυτό ήθελα να τονίσω κι εγώ,ότι η πλειοψηφία των αγοραστών (και οδηγών) βλέπει περισσότερο το αυτοκίνητο ως μέσο που τον εξυπηρετεί στην καθημερινότητά του.Κάποιοι,σαν εμάς, ίσως να είναι λίγο περισσότερο "τρελαμένοι" με το θέμα και ασχολούνται,έχουν πιο βαθιές γνώσεις ή τουλάχιστον προσπαθούν. Γι'αυτό και έφερα ως παράδειγμα την μάνα μου, η οποία όχι μόνο θα μπερδέψει το Yaris με το Auris, αλλά μην σου πω και με κανά Golf... Θα μου πεις, όταν δεν σε ενδιαφέρει κάτι και δεν ασχολείσαι ίσως να παραξενέψεις αυτούς που ασχολούνται, με την άγνοιά σου.Π.χ. εγώ ουδέποτε ασχολήθηκα με το ποδόσφαιρο και έχω μαύρα μεσάνυχτα στο θέμα.Ως εκ τούτου,δεν μπορώ να συμμετάσχω σε μια συζήτηση φίλων μου σχετικά με κάποιο ματς,ούτε να παίξω "στοίχημα". Έτσι πιστεύω είναι και ο μέσος οδηγός,δεν θα ψάξει τι σημαίνει "ημιάκαμπτος" ή "πολλαπλών συνδέσμων", ούτε τα + και τα - της μιας & της άλλης διάταξης.
Το Auris είναι άσχημο εξωτερικά(σε φωτό τουλάχιστον) αλλά αυτό δεν θα εμποδίσει κάποιον να το πάρει αφού έχει άλλες αρετές ως ΤΟΥΟΤΑ που είναι.Όσοι τις αναζητούν θα το προτιμήσουν σε σχέση με κάτι πιο γρήγορο ή πιο ακριβές σε οδική συμπεριφορά.Άλλωστε σε σχέση με την Ε12,είναι κλάσεις ανώτερο σύμφωνα με τον Ειδικό Τύπο. Είμαι της άποψης πως η ΤΟΥΟΤΑ θα πρέπει να βγάλει ένα γρήγορο Auris ώστε να συναγωνίζεται τα νέα hot hatches,αλλά όχι ατμοσφαιρικό πλέον.Αν δείτε το νέο Type-R στο EVO Φεβρουαρίου θα καταλάβετε γιατί. Επίσης θα πρέπει να βγάλει ένα αμιγώς σπορ μοντέλο,αντικαταστάτη της Celica,αλλά αυτό είναι άλλο θέμα συζήτησης.
Μα εγώ ποτέ δεν είπα πως δε θα πουλήσει το auris. Και σίγουρα θα είναι καλύτερο σε συμπεριφορά πό την Ε12. Αν δεις το μήνυμά μου είπα πως είναι το όνομα toyota στη μέση. Απλά είναι πολλοί αυτοί που θα προτιμήσουν ένα όμορφο ξεχωριστό αυτοκίνητο από κάποιο λιγότερο όμορφο και αξιόπιστο. Είναι πολλοί που προτιμούν να μένουν στο δρόμο από βλάβη κάθε μήνα αλλά να απολαμβάνουν - σύμφωνα με αυτούς - τη φινέτσα και τον ανώτερο σχεδιασμό, την απόλυτη σπορ αίσθηση και την σπορ κουλτούρα της αυτοκίνησης ( ονόματα δε λέμε... ). Για σκεφτείτε ένα hatchback αυτοκίνητο με σχεδίαση alfa romeo, αξιοπιστία toyota, οδική συμπεριφορά bmw ποιότητα mercedes και επιδόσεις tfsi. Και μη μου πείτε πως δεν μπορεί να το κάνει η toyota! Τα παραδείγματα είναι τυχαία, έτσι?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-02-07, 14:41
Gorillas Offline:
Administrator

Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός
Oτι μπορεί, μπορεί. Το κόστος όμως το σκέφτηκες; Άμα σου βγάλει το auris και το κοστολογίσει 35.000€ θα το πάρεις; Δύσκολο.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-02-07, 19:02
dRiveR7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Gorillas Εμφάνιση μηνυμάτων
Oτι μπορεί, μπορεί. Το κόστος όμως το σκέφτηκες; Άμα σου βγάλει το auris και το κοστολογίσει 35.000€ θα το πάρεις; Δύσκολο.
Φυσικά θα το πάρω αν έχει τα χαρακτηριστικά που είπα και αφού ο ανταγωνισμός κοστίζει 30000-35000. Ένα τέτοιο αυτοκίνητο θα είναι το κορυφαίο στην κατηγορία, οπότε θα δικαιολογείται και η υψηλή τιμή. Τώρα όλα αυτά για το γρήγορο μοντέλο της γκάμας. Θα έχει και άλλους κυβισμούς και άλλους εξοπλισμούς με μικρότερα κόστη για όλα τα βαλάντια. Αυτή είναι η ταπείνή μου άποψη. Όμως, ίσως να μιλάμε σε λάθος βάση, αφού η toyota προσπαθεί να βγάλει μοντέλα κοινώς αποδεκτά σε όλους τους τομείς που συνδυαζόμενα με την αξιοπιστία να γίνουν best seller.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-02-07, 19:31
Gorillas Offline:
Administrator

Aκριβώς γι'αυτό που λές δεν βγάζει τίποτα καλύτερο.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
AURIS 1.6 Dual VVTi 2008 by Fanis Fanis www.LpgPower.gr 18 18-09-15 12:30
βοήθεια για smart key corolla 2008 notiosanatolikos Θελω βοηθεια 0 10-08-09 16:03
Summer 2008 at Crete with my Corolla tigraki PHOTOS 6 22-08-08 01:55
2008 ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ COROLLA MONO ΣΕ ΣΕΝΤΑΝ!!!! kostasgasparis ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 31 21-04-08 17:50
corolla 2008 2.0 d4-d diesel panakyr Ειμαι νεος 12 17-03-08 14:59

Page generated in 0,17411304 seconds (82,12% PHP - 17,88% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:10.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com