Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
|
|
|
|
|
08-10-06, 19:14
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από 2579";p="
Rl πιστευω οτι 20ν ειναι ενα καλο μοτερ .τελος .πιστευω οτι το μοτερ που εβαλες ειναι καλο επισης.τελος. αν ειχα την επιλογη να εβαζα το 1,3τ στην καρινα αυτο θα εβαζα γιατι με λιγα χρηματα σχετικα εχεις ενα πολυ δυνατο και αξιοπιστο μοτερ.τωρα φοραω το 20ν που για ατμοσφαιρα εναι στα κορυφαια και ειναι πιο γρηγορο απο το 1,3τ μαμα και το ξερουν ολοι αυτο και επηδη το γραφω σας προκαλη.
ενταξη και εμενα με περναει το S2000 με το να μου πει καποιος οτι μου τα ριχνει με προκαλη αφου με περναει τη να κανουμε τωρα να τον βρησω?
τελος παντον ο καθενας νομιζω εχει το πρωσοπικο του στυλ και ειναι σεβαστο αρκει να μην προσβαλη με χαρακτιρισμους κανενα ιδιος οταν δεν εχει γνωριστη πρωσωπικα καλο ειναι να προσεχουμε...
οσο για αυτο που εγραψες "οταν μιλας για 20ν ξεφευγεις λιγο..εως πολυ..... Φιλικα Rl "να δεις οταν ανοιγω με το 20ν ποσο ξεφεβγω
|
Αν μιλαγες ετσι καθε φορα που κουβεντιαζαμε ενα πραγμα θα ησουν ο καλυτερος...
οσο για την αξιοπιστια του 1,3Τ ενταξει μην ορκιζεσαι κιολας... εξαρταται απο αυτον που το ειχε και τι γαμ... του ειχε ριξει παντως αν τα κανεις επισκευη στην αρχη δεν θα εχει κανενα προβλημα
Re: Που Ειναι Ο Αντικοφτης??? Οεο!! |
|
09-10-06, 03:12
|
|
Re: Που Ειναι Ο Αντικοφτης??? Οεο!!
2579 οταν γραφεις οτι πιο γρηγορο ΕΩΣ 2000 το 1997 ειναι μεσα σε αυτο.Οπως λεμε χ<3 οταν το χ ειναι 2,9999999999 ισχυει η ανισοτητα.Πρεπει να το επαναδιατυπωσεις .Τεσπα παντως θελω να δω πως παει με τα καινουρια λαστιχα αν κ ο μαρμελ σου εφευγε στο τελος κ οχι στην αρχη..Παντα τελευταια 20 μετρα περναγε μπροστα.Θα μου πεις εκεινος εχει εγκεφαλο..
|
|
|
09-10-06, 11:24
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Το αεροδυναμικο κεφαλι φταιει γιαυτο περναει στα τελευταια μετρα...
|
10-10-06, 01:06
|
|
|
10-10-06, 18:43
|
|
|
|
Περιοχή:
πισω απο 315,69 ιππους
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Rl καναμε 4 κοντρες αν θυμαμε καλα στις 2 των περασα στην πρωτη και στην 3τη ,την1τη καθαρα την τριτη δεν κουποσε η 2ρα του πανου .στην 2ρη με περασε και στην 4τη στη 2ρη καθαρα οπως εγω την πρωτη και στην 4τη ξεκηνισε πιο γρηγορα το ομολογισε κατιδιαν οταν φτασαμε στο κατω μερος και μετα εφυγα.τεσπα.αυτη την στιγμη και μεχρι τον κοφτη τελικης (για να ειμαστε και στο θεμα του τοπικ)δεν μου φευγη 20ν και ας εχω καρινα
ο λογος εχω και καινουρια λαστιχα και μικροτερης διαμετρου
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...
|
12-10-06, 01:35
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΒΟΛΟΣ
|
|
Παράθεση:
Rl καναμε 4 κοντρες αν θυμαμε καλα στις 2 των περασα στην πρωτη και στην 3τη ,την1τη καθαρα την τριτη δεν κουποσε η 2ρα του πανου .στην 2ρη με περασε και στην 4τη στη 2ρη καθαρα οπως εγω την πρωτη και στην 4τη ξεκηνισε πιο γρηγορα το ομολογισε κατιδιαν οταν φτασαμε στο κατω μερος και μετα εφυγα.τεσπα.αυτη την στιγμη και μεχρι τον κοφτη τελικης (για να ειμαστε και στο θεμα του τοπικ)δεν μου φευγη 20ν και ας εχω καρινα
ο λογος εχω και καινουρια λαστιχα και μικροτερης διαμετρου
|
μην εισαι και τοσο σιγουρος στα βορεια τα 20v ειναι πιο γρηγορα νομιζω shoothim νικο τωρα που εβαλες καινουργια λαστιχα πιστευω να εισαι πιο ανταγωνιστικος....αλλα ξεχασα εβαλε και ο μιτσος σημερα τα toyo T1R....σε περιμενουμε να γινει χαμος
16-10-06, 20:36
|
|
|
|
Περιοχή:
πισω απο 315,69 ιππους
|
|
Χρηστο ο jims ειναι πισω ειναι δεσμευση και ως τον κοφτη τελικης του 20ν τα 200 κοντερισια .
αν ξαναχασω θα παραδεχτω δημοσιος οτι το TS ειναι πιο γρηγορο απο το δικο μου 20ν και θα αλλαξω και τις υπογραφες....
ηρθα πανω στις εκλογες οπως ξερεις αλλα...
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...
|
|
|
17-10-06, 01:01
|
|
2579 ελα να μου αποδειξεις ποσο γρηγορο ειναι το τετραπεταλουδο οποτε και οποια στιγμη θες με -50 και με +50 βαθμους εξω 400μ 600μ οτι 8ες απο σταση απο ρεμπριζ απο οτι θες. τι εχει να μας πει το τετραπεταλουδο με οσα ανοιξα το ηπιαν με μαμα τορμπινα που ηταν σκισμενη εκαιγε λαδι του σκοτωμο (αθηνα-χαλκιδα 1λτ λαδι) στο 0.6 πιεση με ιντερκουλερ κατω μονο και ετρωγαν τα μαυρα 1 αμαξι τα ασημι αστο. οποτε 8ες σε περιμενω να δουμε. Κ αν νομιζεις οτι δεν ειναι αξιοπιστα κανεις μεγαλο λα8ος απλα θελουν να τα περιποιησε και οχι να τα αφηνεις. Κανε τις αλλαγες και τα σερβις που χρειαζονται και μιλαμε. Γιατι πολλα ακουω γιαυτα τα τετραπεταλουδα το ενα το αλλο κτλ. Κ δεν νομιζω να ειναι η πιο φτηνη λυση το τουρμπο για να το βαλεις γιατι σε ολο το κοστος που εχει για να βαλεις το τετραπεταλουδο το τουρμπο εχει επιπλεον λεφτα για σωληνωσεις για ιντερκουλερ και για downpipe.Οποιος επιλεγει τουρμπο ξερει τι επιλεγει.
|
17-10-06, 01:16
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΒΟΛΟΣ
|
|
Παράθεση:
Χρηστο ο jims ειναι πισω ειναι δεσμευση και ως τον κοφτη τελικης του 20ν τα 200 κοντερισια .
αν ξαναχασω θα παραδεχτω δημοσιος οτι το TS ειναι πιο γρηγορο απο το δικο μου 20ν και θα αλλαξω και τις υπογραφες....
ηρθα πανω στις εκλογες οπως ξερεις αλλα...
|
σορυ ρε νικο ανωτερα βια τα εμαθες σου τα ειπε ο ηρακλης......κριμα και σε περιμενε και ο τσαφ-τσουφ να τα δοκιμασετε shoothim ...... την επομενη φορα να το κανονισουμε πιο σωστα να ανεβουν και μερικα τουρπο να δουμε επιτελους τι γινεται.... ρε παιδες θα βγαλουμε καμια φορα ακρη........
|
17-10-06, 01:39
|
|
οποτε 8ελετε να τα δοκιμασουμε και καλο 8α ειναι να ειναι και κανα φτιαγμενο τετραπεταλουδο να τα δοκιμασουμε με τα καινουργια πραγματα. εγω και τα αλλα τουρμπο σας περιμενουμε!!!!
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16268897 seconds (81,55% PHP - 18,45% MySQL) with 34 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:53. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|