Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
07-02-07, 15:09
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Athens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Υπάρχει και κατάστημα στην Νίκαια που το δίνει 65€ Κανονική τιμή, θυμάσαι Αντρέα που το συζητούσαμε.
|
07-02-07, 15:39
|
Νεότατος
|
|
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
Φίλε Kosbar, οι τιμές που παίζουν στην αγορά συνήθως είναι γύρω στα 80 ευρώ. Η τιμή των 56 ευρώ ήταν μια προσφορά του συνεργαζόμενου καταστήματος του παραρτήματος της Πάτρας TRIM Βασιλείου για τα μέλη του Club. Δες σχετικά εδώ: Συνεργαζόμενα Καταστήματα Πάτρας - Ομαδικές Αγορές
|
Ok σε ευχαριστώ μάλλον παω και εγώ να το βάλλω μαζί και τα μπουζί που έβαλες και εσύ μάλλον κάτι καλύτερο θα γίνει.Μου μένει το τελικό για πρώτο στάδιο ε?
|
07-02-07, 15:45
|
Νεότατος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από DD
Υπάρχει και κατάστημα στην Νίκαια που το δίνει 65€ Κανονική τιμή, θυμάσαι Αντρέα που το συζητούσαμε.
|
Ξερεις στοιχεία τηλ-διευθ?
|
07-02-07, 15:48
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kosbar
Ok σε ευχαριστώ μάλλον παω και εγώ να το βάλλω μαζί και τα μπουζί που έβαλες και εσύ μάλλον κάτι καλύτερο θα γίνει.Μου μένει το τελικό για πρώτο στάδιο ε?
|
Από τα λίγα που γνωρίζω για το πρώτο στάδιο θέλεις και πρόγραμμα, δεν είμαι σίγουρος. Αλλά τουλάχιστον το φίλτρο και το τελικό της εξάτμισης είναι οι πρώτες "ελαφριές" μετατροπές που μπορούμε να κάνουμε στο αμάξι μας.
Επίσης, χωρίς να ξέρω από που είσαι, ρίξε και μία ματιά για αυτό που λέει και ο DD...
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από DD
|
16-02-07, 18:39
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Athens
|
|
Έχω 12000χιλ στο αμάξι μου και ήταν η δεύτερη φορά που καθάρισα το φίλτρο μου μετά από 5000χιλ και έβγαλε πολύ μαυρίλα!!
Σας συνιστώ παιδιά να μην το αφήνεται για παραπάνω από 5000χιλ ακαθάριστο εάν θέλετε να έχετε πάντα την maximum καθαρή αναπνοή αέρα του corolla σας.
|
16-02-07, 21:47
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Zωγράφου
|
|
ακόμα δεν έχω πάρει καθαριστικό.
ξέρει κανεις ποσο στοιχίζει?
|
16-02-07, 23:56
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Εξωτική Έδεσσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 5 φορές σε 5 μηνύματα
|
|
Αν αναφέρεσαι για καθαριστικό φίλτρων της ΚΝ κοστίζει περίπου στα 20Ε που πήρα εγώ....19.90 για την ακρίβεια.....
HONDA VFR 800Vtec ABS '05
|
18-02-07, 22:25
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Athens
|
|
Εγώ τα πήρα 18€ από το ίδιο μαγαζί που πήρα και το φίλτρο στην Νίκαια!
|
31-05-07, 19:46
|
banned
|
|
Περιοχή:
Στο καθισμα με ζωνη,ΠΑΝΤΑ!
Ευχαρίστησε: 2
|
|
Ισως επρεπε να ανοιξω νεο θεμα..
Λοιπον την τριτη το πρωι ξεκιναω με το αυτοκινητο και απο τα πρωτα μετρα κατι δεν πηγαινε καλα..
οχι κατι ..η corolla απλα δεν πηγαινε..
βενζινη δεν επαιζε να επεσα σε νερο γεμιζω 1 μηνα απο αεροδρομιο καθως δουλευω εκει πλεον(!!)..
αυτο που παρατηρουσα ηταν σαν να ειμαι μια ταχυτητα πανω χωρις ομως κομπιασματα στην επιταχυνση.
Πηγα στην πρωτη toyota και τους το ειπα..και μετα απο ηλεκτρονικη εξεταση κατι επαιζε στο AirFlow!
Την προηγουμενη εβδομαδα ειχα καθαρισει το φιλτρο ΚΝ και ειχα ριξει πολυ λαδι και στην απο πανω πλευρα με αποτελεσμα να δημιουργηθει στρωμα λαδιου στον αισθητηρα..
Τον καθαρισαν και εφυγα ολα οκ με 8ευρο!!
Παιζει να εχει προβλημα και η πεταλουδα μου?
Μπορω να την καθαρισω μονος μου?
|
31-05-07, 19:53
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Εγώ Κώστα το καθαρίζω τακτικά το airflow meter (φοράω και φιλτροχωάνη ΚΝ...) γιατί όλο και πιάνει σκονίτσα κτλπ.
Απλά το βγάζω και με ένα μαλακό μαντιλάκι χαιδέυω απαλά αυτό το ματζαφλάρι που είναι σα "σπιρτό" (εκεί συνήθως κάθεται όλη η σκόνη). Δεν είχα πρόβλημα μέχρι στιγμής απλά θέλει μεγάλη προσοχή γιατί είναι πολύ ευαίσθητο σημείο.
Όσο για την πεταλούδα... για να καθαριστεί σωστά νομίζω πρέπει να βγει, κάτι που δεν συνηστώ... Αλλιώς ξεκούμπωσε τον μαυρο σωλήνα και με ένα πανί καθάρισε ό,τι μπορείς από το στόμιο της.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17350292 seconds (81,99% PHP - 18,01% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:09. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|