Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

TOYOTA COROLLA T-SPORT 2002>

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 03-07-06, 20:45
george4agelu Offline:

Περιοχή: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 284
george4agelu είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tranks";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Λοιπον στο θεμα μας τωρα.σημερα πηγα με το φιλαρακι μου που εχει την OCTAVIA GT στο λουτρακι,στο δρομο παιζαμε συνεχια εχω να πως το octavia ειναι δυνατο αλλα το ts ειναι καλυτερο,δεν τα ανοιξαμε απο σταση, αλλα παντα ρολαριστα μια φορα τα δινουμε με τριτη και πηγενανε μαζι αλλα μολις βαζω τεταρτη και ειδικα στις 7800-8200 το ts ανοιγε καλυτερα μετα πεσαμε στα φρενα.το κερασακι στην τουρτα ηταν οταν πηγεναμε με 80 και μου λεει να ανοιξουμε με δευτερα μηλαμε μετραγε καροτσες, το ts οταν μπει στο lift δεν παιζεται.στο ts εχω βαλει το τελικο της remus και τη φιλτροχοανη της blitz κατι ψιλα βοηθανε και αυτα.αλλη φορα θα τα ανοιξουμε και απο σταση πιστευω πως αν κανω σωστη αλλαγη απο 1 σε 2 θα μετραει παλι καροτσες.
Η ts είναι γρηγορότερη, γιατί το Octavia είναι βαρύ, όμως θα προσέξεις στο 0-100 γιατί αν δεν μείνεις στο όριο στροφών θα είναι δύσκολο την μαζέψεις. Επίσης με αυτό τον καιρό δεν είναι ότι καλύτερο το turbo.
Παλιά 03-07-06, 21:41
pwpwpali Offline:
banned

Περιοχή: athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
pwpwpali είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ε ας παρει το lipton απο τον οδηγο του τς ο οδηγος του octavia να κρυοση λιγο το τουρμπακι του ετσι ειναι αλλοι τρωνε τα αγγουρια κ δροσιζοντε κ αλλοι ζοριζοντε question <για κανενα καρο δεν κανει καλο η ζεστη>
Απάντηση με παράθεση
Re: Corolla Ts 192 Hp Vs Skoda Octavia Gt 193 Hp
Παλιά 01-08-06, 15:14
vision Offline:
Νεότατος

Περιοχή: Athens
Δύναμη Σεβασμού: 232
vision είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Re: Corolla Ts 192 Hp Vs Skoda Octavia Gt 193 Hp

Αναφέρθηκε και πιο πριν αλλά σιγά σιγά ανεβάζει ποιότητα και η Skoda στα νέα μοντέλα της, που πάνε να χαρακτηριστούν ...ακριβά.
Με 26500 το νέο Octavia δεν είναι και φτηνό. Με 21000 έπαιρνες με τα ίδια σχεδόν άλογα το προηγούμενο μοντέλο με πλαστικούρες κτλ κτλ. που σημαίνει οτι έχει ανεβάσει ποιότητα σφαιρικά.
Θέμα σύγκρισης τώρα δεν τίθεται γιατί είναι τελείως διαφορετικά αυτοκίνητα.
Αν και γουστάρω τα Toyota μια και έχω, δεν μπορώ να πω πως δεν θα έπαιρνα το νέο "οικογενειακό" Octavia με τα 200ps. Το μόνο πρόβλημα είναι οτι καίει τα άντερά του.

Επίσης δεν υπάρχει περίπτωση να είναι πιο αξιόπιστο μηχανικά από ένα Toyota.
Ακόμα κι αν είναι γρηγορότερο, τι να το κάνω αν με αφήσει έστω και μια φορά στην Εθνική ή οπουδήποτε αλλού και να με βλέπουν όλοι να με κοροιδεύουν (πράγμα που κάνω πολλές φορές τώρα, όταν βλέπω διάφορα τελευταία μοντέλα άλλων εταιριών με ανοιχτή μηχανή και δεξιά...).

Τι να το κάνω όταν πιω και λίγο τσάι από ένα Skoda και μετά ο κάτοχός του πάει γραμμή για αλλαγή μπουζί, φλάτζες και ηλεκτρικά?
Προέχει η αξιοπιστία παρά τα πολλά άλογα.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-09-07, 04:28
menace Offline:
Μικρό Μέλος

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Δύναμη Σεβασμού: 247
menace είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
γεια σας.συγνώμη για τα greeklish αλλά δεν έχω ελληνικά.λοιπόν...είχα ένα corolla vvt-i 2001 μοντέλο με μαυροκάπακο 1600 165 hp.το πούλησα και πήρα ένα rallye 1300 125 hp 8.300rpm κόφτη.το rallye το πήρα για λίγο 3 μήνες περίπου.(το rallye ήταν πιο γρήγορο από το toyota).μετά πήρα ένα octavia rs 180hp.διάβασα ότι λέτε για τα octavia και θα πω τα εξής.ότι έχει ο μανάβης φωνάζει!το octavia είναι μακράν καλήτερο από τα 3 γενικά!και στήσιμο,κ μοτέρ,κ πάτημα στον δρόμο.όσο για το μοτέρ της toyota...σε celica τουλάχιστον στην εθνική της ξεκόλαγα άνετα μαζί με 1 audi tt.οπότε μην συγκρίνεται turbo με ατμόσφαιρα.πολύ πιο δυνατό το octavia.όσο κ να μην σας αρέσει.κ εγώ το έβριζα πριν το πάρω...αλλά τώρα το βλέπω αλλιώς.από προβλήματα είναι να μην σου τύχει...εμένα δόξα το θεό είναι μια χαρά!το έχω 2 χρόνια.ηρεμίστε λοιπόν και αφήστε τις προκαταλύψεις περι toyota skoda.όλα καλά είναι.πιστεύω πως όλοι σας αν το είχατε στα χέρια σας μια βδομάδα...θα γουστάρατε (απο μέσα σας).για το octavia 5 rs??άστο το αμάξι είναι αλλού!φιλικά και πάντα με εκτίμηση στην toyota!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη diafanh-psyxh : 09-09-07 στις 13:05. Αιτία: sorry για την κάρτα αλλά οι κανόνες είναι κα&
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-09-07, 11:11
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 846
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ναι αλλα αμα πηγαιναν μαζι με κανα ταπερ κανεις δεν θα ελεγε τιποτα...
Μα και συ ραλι πηγες και πηρες μετα??
165 αλογα τα μαυροκαπακα δεν εβγαλαν ποτε στις μετατροπες οπως πιθανον να ξερεις!

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-09-07, 12:25
Το avatar του χρήστη 2579
2579 Offline:

Μοντέλο: AUDI A4 20vt
Περιοχή: πισω απο 315,69 ιππους
Δύναμη Σεβασμού: 315
2579 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
παντος σε ενα ανοιγμα με rs 1800 στην εθνικη και με φουλ το αυτ/το πηγεναμε ισα και εκει που σιγα σιγα το πλησιαζα γιρω στα 190 μπηκε ο κοφτης τελικης δεν λεω οτι θα το περναγα οπως ημουν γεματος δλδ αλλα αδειο θα του τα εριχνα σιγουρα
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-09-07, 13:42
pwpwpali Offline:
banned

Περιοχή: athina
Δύναμη Σεβασμού: 0
pwpwpali είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ναι μωρε που να πατησουν τα τουοτα κατω?δεν στριβουν...παρτε γαλλικο παρτε γερμανικο στριφτε κ σεις απο την τουοτα γιατι τετοιους αναπηρους δεν γουσταρω...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-09-07, 13:56
Το avatar του χρήστη RMS
RMS Offline:
Administrator

Μοντέλο: smart
Περιοχή: NIKAIA
Δύναμη Σεβασμού: 263
RMS έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
παιδια μην μασατε...το octavia με τα 193 το εχει παρει φιλος ,το δυναμομετρισε και του εβγαλε 155 αλογα στροφαλο!!!!.και το εχω ακουσει και απο αλλους.....εγω παντος εχω ανοιξει με octavia στην εθνικη και το εχω κερασει τσαι,αν δεν εκανε δεξια θα το ειχα περασει απο πανω....
Παλιά 09-09-07, 14:00
Το avatar του χρήστη dRiveR7
dRiveR7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: 207 RC
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Δύναμη Σεβασμού: 410
dRiveR7 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από RMS Εμφάνιση μηνυμάτων
παιδια μην μασατε...το octavia με τα 193 το εχει παρει φιλος ,το δυναμομετρισε και του εβγαλε 155 αλογα στροφαλο!!!!.και το εχω ακουσει και απο αλλους.....εγω παντος εχω ανοιξει με octavia στην εθνικη και το εχω κερασει τσαι,αν δεν εκανε δεξια θα το ειχα περασει απο πανω....
Άρα ας φυλάγονται και από 16αρια corolla οι octavia....τσαι και από εκεί....ε ρε τι θα ακούσουμε ακόμα....τα θέλετε και τα λέτε αυτά ρε σεις ή σας ξεφεύγουν??
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-09-07, 14:17
Το avatar του χρήστη RMS
RMS Offline:
Administrator

Μοντέλο: smart
Περιοχή: NIKAIA
Δύναμη Σεβασμού: 263
RMS έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dRiveR7 Εμφάνιση μηνυμάτων
Άρα ας φυλάγονται και από 16αρια corolla οι octavia....τσαι και από εκεί....ε ρε τι θα ακούσουμε ακόμα....τα θέλετε και τα λέτε αυτά ρε σεις ή σας ξεφεύγουν??
εγω παντος δεν εχω δει γερμανικο αμαξι μαμα να δινει σε δυναμομετριση οσα αλογα λεει ο κατασκευαστης......πεθαμενα μοτερ ειναι που τους βαζουν turbo για να ξυπνισουν!! εχετε δει κανενα ατμοσφαιρικο μοτερ?
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Page generated in 0,16638994 seconds (81,87% PHP - 18,13% MySQL) with 40 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:41.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com