Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
|
|
|
AGX μετατροπή σε Coilovers ? |
|
15-02-09, 11:15
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
AGX μετατροπή σε Coilovers ?
|
15-02-09, 12:00
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Και με αυτό τι θα κερδίσεις? Πάλι τα AGX θα χαμηλώσουν κ θα κοπανάνε, θα πηγαίνει το αμάξι σα βάρκα κλπ. Αν το θέλεις για να "παίζεις" από 0 έως -3 πόντους, ok κάπου το καταλαβαίνω (αν κ δεν αξίζει για -3 μόνο - βάλε καλύτερα μια 4αδα ελατήρια χαμηλώματος -3 καινούρια).
Τα agx πάντως δε θα μετατραπούν σε κατάλληλα για χαμήλωμα με αυτό το κιτ, οπότε δν κερδίζεις κάτι..
|
15-02-09, 15:30
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
αργυρούπολη
|
|
κοιτα αν καταφερεις το κατω μερος που πιανει τα ακρα να το κανεις να περιστρεφεται μπορεις να ρυτημιζεις το υψος ασχετα απο το ελατηριο κ το αμορτισερ.αλλα θελει πατεντα.πρεπει να κανεις κολλησεις,κ οταν θελει αλλαγη το agx τι κανεις?χανα απο την αρχη?για μενα πηγαινε κατευθειαν σε coilover.
|
15-02-09, 15:42
|
|
Moderator
|
|
|
|
Και μενα πολυ μπερδεμα για το τιποτα μου ακουγεται...καλυτερα να πας κατευθειαν σε coilover να ξεμπερδευεις
15-02-09, 16:10
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
|
15-02-09, 16:23
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Ρε Νικιφόρε άστο όπως είναι και μάζεψε λεφτά να του πετάξεις μια coilover πάνω μετά να ξεμπερδεύεις
|
15-02-09, 16:43
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Μάλλον έχετε δίκιο δεν λέει να ρίχνω λεφτά. Οι τιμές για coilovers που κυμαίνονται? για D2 μόνο ξέρω που μου είπαν 1350 ευρώ τοποθετημένη, δεν θυμάμαι πως λέγεται η εταιρία είναι Καλλιθέα, και αν χαλάσει κάποιο αμορτισερ, 100 ευρώ και πέρνεις μπουκάλα και την αλλάζεις.
|
15-02-09, 18:58
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ελευσινα
|
|
εκτος του οτι δεν ξερω αν αξιζει αυτη η πατεντα δεν ξερουμε κατα ποσο αξιοπιστη ειναι....
δεν μπορουμε να "παιζουμε" με τις αναρτησεις...
|
15-02-09, 23:36
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
το έχω σκεφτεί και αυτό, ειδικά κάποιοι που τους κόβουν τα μαμίσια πιατέλα που έχουν, και κολάνε τις προσθήκες αυτές δε νομίζω ότι είναι και τόσο αξιόπιστο αυτό.
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! ήδη προχτές τα έβαλα τα AGX στην σκάλα 3 και ήδη είδα μεγάλη διαφορά στην απόδοση τους και ακόμα δεν έχω δοκιμάσει την 4η σκάλα! εξάλου στις οδηγίες λένε να μην καταφεύγουμε σε προσθήκες κτλ στα ελατήρια γιατί δεν θα δουλεύουν σωστά κτλ. Την επόμενη σε coilovers λοιπόν!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 16-02-09 στις 20:26.
|
17-02-09, 17:51
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη-Ευοσμος
|
|
Νικηφορε και εδω εχει ατομο που φτιαχνει την μαμα ή οποιαδηποτε εχεις σε ρυθμιζομενη υψους με φυσιγγια απο bilstein!Αλλα ρε φιλε στην πατεντα ποιος εγγυαται?Εγω εχω δει φορεμενη και δουλευει καλα,αλλα η πατεντα,πατεντα!Και εγω ειδες σε αλλο ποστ,το ψαξιμο που ριχνω για coilover και νομιζα στην αρχη οτι τα πραγματα ειναι απλα!Εψαξα για D2 δεν την δουλευει κανενας!K-SPORT πρεπει να γινει μια ψιλοπατεντουλα αλλα αν γινει κατι αναλαμβανει?οχι!Για HOT BITS με παραγγελια σε 1,5-2 μηνες και αν προκυψει επισκευη ασε καλυτερα!TEIN τιμη στον Θεο!Και ετσι καταληξα στην KW που απο την αρχη την απεριψα,και κατεληξα σε αυτην γιατι εχει καλη τιμη,σερβις ή οτι χρειαστω Θεσ/νικη,ετοιμοπαραδοτη και χωρις πατεντα και ας με χαλαει που δεν εχει ρυθμιση σκληροτητας!Αυριο μεθαυριο παω να την περασω!
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17298198 seconds (83,14% PHP - 16,86% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:53. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|