Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 38
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
Καλησπερα, μιας και μιλαμε για δισκο πλατο εμενα παλι θελει μαζι με επισκευη σασμαν, χανει βαλβολες απο το μπριζιρεκι και πρεπει να τις εφτυσε πανω στον συμπλεκτη γιατι πατιναρω αμα εχω την πιεση τερμα, εχω μειωσει τερμα κατω την πιεση να μην πατιναρει, οσο ζορι και να του ριξω δεν πατιναρει με τιποτα τωρα και βαζω στο σασμαν στεγανοποιητικο υγρο μοσκομυριζει ομορφα σαν τις βαλβολες...
Την προηγουμενη φορα αρχισε να πατιναρει μετα απο πλυμμηρα καπου στα 6-7000χλμ ετυχε νεος συμπλεκτης και τωρα παλι καπου παρομοια πρεπει να εχει! αυτο θα πει καντεμια!
Αλλαξα την τσιμουχα στροφαλου πλευρα σασμαν και με προδωσε το μπριζιρεκ τι να πω...
Επι την ευκαιρια οταν θα ειναι λεω να βρω και κανα διχαλο απο 4A μοτερ γιατι εχω απο 4Ε αλλα το βολαν μου ειναι απο 4A και ειναι ποιο μεγαλο σε διαμετρο απο τα 4Ε, ετσι οταν παιρνω σετ συμπλεκτη το ρουλεμαν δεν κανει γιατι η πλευρα που παταει στο διχαλο ειναι ποιο φαρδια και πρεπει να αγοραζω το αλλο ρουλεμαν σκετο.
Ενω αμα αλλαξω το διχαλο θα βαζω του σετ το ρουλεμαν.
Made in china εγινε? θα ξεραθω επιτοπου...εμενα ηταν japan power. Παντως η τσιμουχα στροφαλου της Toyota γνησια δυστυχως made in china ηταν.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1032
καλημερα, ναι ολα ηταν made in japan καποτε και της toyota και της aisin αλλα δυστυχως τωρα εχουν κανει εργοστασια κινα και αλλου και ετσι δεν ειναι παντα. Μου εχουν τυχει και made in spain ανταλλακτικα και made in France σε τακακια φρενων πισω.