καλησπερα! α εγω δυστυχως οσο και να αποφευγω χωματοδρομους πολλες φορες πεφτω σε αυτους...μου εχει τυχει να στραβωσω 4 ζαντες που να θελουν ολες τορνο και να τρυπησει λιγακι το ρεζερβουαρ που το κολησα με στοκο 2 συστατικων ποσα χρονια τωρα ετσι ειναι και δεν χανει...
Πχ τον Αυγουστο ειχα ανεβει στην Πεντελη στον δρομο για την σπηλια αφησα το αμαξι οπου εφτανε αλλα και παλι δρομος με χωμα και πετρες απλα μετα ηταν πολυ χειροτερα. Για την ιστορια με την ζεστη εκανα 1χλμ ποδαρατο και τα επαιξα και γυρισα πισω...
Μερικες φορες αναρωτιεμαι τι να χρειαζεται να το κανω για χωματινες διαδρομες οπως ειναι αυτα στα ραλυ! ποιο πολυ με ενδιαφερει απο ασφαλτο και ταχυτητα.
Καποτε στο Starlet GT απο σποντα φιλου με βουλκαν ειχα βαλε τα Pirelli P2500 M+S πραγματικα ηταν απο τα καλυτερα λαστιχα που ειχα δει ποτε μου και σε χωμα-λασπες-χιονια ηταν απιστευτα!!!! και σε αντοχες, για χρονια τα φορουσε μετα το micra K11 και περασα και κτεο στα 5-6 χρονια και ειπαν οτι ειναι μια χαρα!!! WTF!!!!! διασταση 185/60/14 Η.
Μαλλον τιποτα M+S θελει και η τουρμπορολλα...
και μια φωτο απο τις καλοκαιρινες μας περιπετειες, ε αμα δεν παω και σε τετοιες διαδρομες τι να ευχαριστηθω δλδ!!!! επισης για τετοιες διαδρομες νομιζω καλυτερα ποιο παχυ προφιλ πχ σε 15αρες 195/65/15 θα ηταν καλο πολυ λαθος το βημα ωστοσο και κακο σε επιδοσεις σε ασφαλτο.
|