Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MixalisG6
Έχω το corolla g6 1.300 240.000 χιλιόμετρα έβαλα καινούργια παραφλου και παρατηρήσα ότι από το ψυγείο παν στο δοχείο με αποτέλεσμα να γεμίζει και να τρέχουν κατο.... ανοίγω την ταπα του ψυγείου φαινετε γεμάτο!!!! Sosss
|
Καλημερα, μαλλον εισαι και στην ομαδα στο fb που τα λέγαμε.
Με την ταπα την εχω παθει και εγω. Μια φορα εφυγαν ολα απο κατω εμεινε το πανω, οταν πηρα νεα εφτιαξε, μετα απο χρονια τωρα πηρα μια απο ebay με θερμομετρο πανω και ολα φευγουν στο δοχειο μετα δεν παιζει η αναρροφηση και αφηνει το ψυγειο χαμηλα, την εβαλα στην βιβλιοθηκη για μπιμπελο....
Οπως μου ειπες ομως αλλαξες ταπα με γνησια μαλιστα και παλι τα νερα πανε στο δοχειο και χυνονται αλλα μετα δεν λειπουν απο το ψυγειο.
Εγω θα ελεγα οτι βαζεις ψηλα την σταθμη στο δοχειο.
Η οτι φταιει η αντλια νερου που δεν εχει αλλαχτει ποτε και θα προτεινα να αλλαχτει εστω προληπτικα ακομα και αν δεν φταιει αυτη.
Εμενα μου ετυχε αντλία νερου AISIN JAPAN 4 χρονων δλδ κατω απο 40000χλμ να μην εχει κανενα φτερο και να γυριζει ο αξονας μονος του!!!!
Η θεμοκρασια αφου δεν μεταβαλλεται δε νομιζω να φταιει ο θερμοστατης αλλα αν δεν εχει αλλαχτει θα προτεινα και αυτον και παντα με νεο λαστιχο γιατι μπορει αλλιως να χανει.
Επισης η ακιδα παντα πανω 12 η ωρα που λεμε για την εξαερωση και πρεπει να γινει σωστη εξαερωση στο κυκλωμα.
Οταν αλλαξες παραφλου εκανες διαδικασια εξαερωσης? ειδικα αν ειχες κλειστο και τον διακοπτη καλοριφερ απο μεσα τοτε σιγουρα μενει αερας στο κυκλωμα.
Στο δοχειο μεσα υπαρχουν κατακαθια σαν λασπη? το εχεις καθαρισει?