Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
 |
 |
|
 |

04-03-20, 23:18
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
βολος
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Και πολύ καλά κάνεις και παραθέτεις τις σκέψεις σου ,γι'αυτό είμαστε όλοι εδώ.....δεν είμαστε μάστορες ,δεν είμαστε παντογνώστες.....
Στο δια ταύτα τώρα ,πέρα της αγοράς του τροπετου ,η της κομπλέ βελτίωσης ,υπάρχει και η εργασία ,αλλά και τα αναλώσιμα....δηλαδή φίλτρα,ιμάντες,μπουζί,αντλια νερού,λάδια ,βαλβολινες,παραφλου που ΟΛΑ αυτά ΠΡΕΠΕΙ να μπουν new και κατά το δυνατόν καλής ποιότητας.....
Άρα το κόστος πάντα υπερβαίνει μιας απλής αγοράς.....
Υπαρχουν επίσης και τα aftermarket αξεσουάρ....
Π.χ. ψυγείο λαδιού,μεγαλυτερο intercooler ,σωληνώσεις ,εξατμίσεις ,αλλά και όργανα εποπτείας.....
Τέλος να μη ξεχάσουμε ,ανάρτηση,φρένα αλλά και ζαντολαστιχα....
Άρα συνοψίζοντας χωρίς να θέλω ούτε να σε αποτρέψω αλλά και ούτε να σε απογοητεύσω ,απλά ΟΛΑ αυτά που προανέφερα πρέπει να τα υπολογίσεις......
Επειδή έχω φτιάξει αμαξι,έχω ένα καλό 14αρι punto gt 8βαλβιδο ,τα έχω περάσει, γιαυτο και στα αναφέρω....
Ότι καλύτερο εύχομαι.....
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.
Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.
Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη... 
|
|
 |
|
 |

04-03-20, 23:54
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθηνα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giannis gt
Και πολύ καλά κάνεις και παραθέτεις τις σκέψεις σου ,γι'αυτό είμαστε όλοι εδώ.....δεν είμαστε μάστορες ,δεν είμαστε παντογνώστες.....
Στο δια ταύτα τώρα ,πέρα της αγοράς του τροπετου ,η της κομπλέ βελτίωσης ,υπάρχει και η εργασία ,αλλά και τα αναλώσιμα....δηλαδή φίλτρα,ιμάντες,μπουζί,αντλια νερού,λάδια ,βαλβολινες,παραφλου που ΟΛΑ αυτά ΠΡΕΠΕΙ να μπουν new και κατά το δυνατόν καλής ποιότητας.....
Άρα το κόστος πάντα υπερβαίνει μιας απλής αγοράς.....
Υπαρχουν επίσης και τα aftermarket αξεσουάρ....
Π.χ. ψυγείο λαδιού,μεγαλυτερο intercooler ,σωληνώσεις ,εξατμίσεις ,αλλά και όργανα εποπτείας.....
Τέλος να μη ξεχάσουμε ,ανάρτηση,φρένα αλλά και ζαντολαστιχα....
Άρα συνοψίζοντας χωρίς να θέλω ούτε να σε αποτρέψω αλλά και ούτε να σε απογοητεύσω ,απλά ΟΛΑ αυτά που προανέφερα πρέπει να τα υπολογίσεις......
Επειδή έχω φτιάξει αμαξι,έχω ένα καλό 14αρι punto gt 8βαλβιδο ,τα έχω περάσει, γιαυτο και στα αναφέρω....
Ότι καλύτερο εύχομαι.....
|
Πολυ χρησιμα ολα αυτα Γιαννη!
Να πω πως δεν ψαχνω μια ΦΘΗΝΗ λυση για να κανω γρηγορο και πιο διασκεδαστικο το αυτοκινητο μου αλλα μια Value for money λυση!!
Θελω να το ψαξω και αλλο το θεμα για να δω που θα καταληξω τελικα, δεν βιαζομαι, δεν θελω βιαστικες δουλειες του ποδαριου σιγουρα, θελω κατι που θα με κανει να περασω ευχαριστα οσο το κρατησω γιατι το συγκεκριμενο αυτοκινητο εχει και συναισθηματικη αξια για μενα, γιαυτο αλλωστε δεν θα πουλησω τον 4a-fe που εχει τωρα αλλα θα τον φυλαξω.
Επειτα ειναι και το αλλο...απο την μια θελω τσαφ τσουφ με τουρμπινες και απο την αλλη θελω κοφτες στις 8,5Κ rpm. Ουτε αυτο δεν εχω αποφασισει ακομα !!
Σε ευχαριστω για τις πληροφοριες. Καλη συνεχεια και καλο σου βραδυ!
Εννοειται οτι αμα εχεις να προσθεσεις το οτιδηποτε μου λες καθε πληροφορια καλοδεχουμενη!!!
|

05-03-20, 18:36
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΒΟΛΟΣ
|
|
καλησπερα φιλε skidrow αν θελεις κατι σε ποιο φθηνο και χωρις να τρεχεις να δηλωσεις μοτερ κτλπ και σε εργοστασιακη μορφη ειναι το 20v το ασημι και μετα πας σε 20v μαυρο ποιο ακριβο και επειδη εχεις και 4α μοτερ μπαινει κουτι μεσα απο κει και περα θες καλο ηλεκτρολογο και μηχανικο, αν εισαι αθηνα μπορεις να μιλησεις με τον φανη που ειναι και ο προεδρος του κλαμπ να σε κατατοπισει,οτι αλλη πληροφορια θες εδω ειμαστε,
επισης το σασμαν απο το μοτερ που εχεις τωρα ειναι πολυ μακρυ, ειναι καλο αν τουρμπισεις το 20v ειναι ιδανικο ,αλλα για ατμοσφαιρα δεν κανει.
|
 |

05-03-20, 22:34
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθηνα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Χρηστος
καλησπερα φιλε skidrow αν θελεις κατι σε ποιο φθηνο και χωρις να τρεχεις να δηλωσεις μοτερ κτλπ και σε εργοστασιακη μορφη ειναι το 20v το ασημι και μετα πας σε 20v μαυρο ποιο ακριβο και επειδη εχεις και 4α μοτερ μπαινει κουτι μεσα απο κει και περα θες καλο ηλεκτρολογο και μηχανικο, αν εισαι αθηνα μπορεις να μιλησεις με τον φανη που ειναι και ο προεδρος του κλαμπ να σε κατατοπισει,οτι αλλη πληροφορια θες εδω ειμαστε,
επισης το σασμαν απο το μοτερ που εχεις τωρα ειναι πολυ μακρυ, ειναι καλο αν τουρμπισεις το 20v ειναι ιδανικο ,αλλα για ατμοσφαιρα δεν κανει.
|
Χρηστο ευχαριστω !
Η αληθεια ειναι πως ο 20v ειναι η ιδανικοτερη λυση, για τους λογους που προανεφερες. Οπως ειπα ψαχνω το value for money γιατι αμα ειναι ο 2zz να μου παει τα διπλα λεφτα..ε δεν συμφερει....ωστοσο ακομα ψαχνομαι για διαβαζω οπως καταλαβαινεις.
Με τον Φανη θα μιλησω καποια στιγμη μιας και μενω πολυ κοντα απο το συνεργειο του.
Μοτερ-σασμαν του 4a-fe θα τα κρατησω οπως ειπα οποτε στη περιπτωση που στο μελλον τρελαθω ακομα παραπανω θα υπαρχει.
Ευχαριστω για τις πληροφοριες και παλι Χρησταρα. 
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
Θέμα |
Δημιουργός |
Forum |
Απαντήσεις |
Τελευταίο Μήνυμα |
φωτα |
jason |
TOYOTA COROLLA 111(G6) |
34 |
23-06-23 19:38 |
φωτα ομιχλης |
basilakiscorolla |
TOYOTA COROLLA E 12 |
25 |
04-10-14 09:39 |
Φωτα |
george diver |
TOYOTA COROLLA E*101 |
30 |
13-07-09 17:35 |
Τα φωτα σας |
miller |
TOYOTA COROLLA E 12 |
10 |
15-09-07 18:42 |
Τα φωτα σας...... |
Hlektrologos |
SUPPORT |
8 |
17-04-07 14:34 |
Page generated in 0,13320208 seconds (77,82% PHP - 22,18% MySQL) with 30 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:01. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|