Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 25-03-17, 07:49
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
καλημερα, ευχαριστω για τα καλα σου λογια, δεν κανει τπτ!
και εγω τυχερος ημουν που τα ειδα στον μηχανικο μου δεν το ηξερα οτι εχει τετοια!
τον ρωτησα χτες για τα κονι και λεει αμα τα βαλω πανω με τα βοηθητικα επειδη συκωνονται ποιο ψηλα τα εμβολα θα παιζουν καλυτερα και δεν θα βαρανε οπως πριν. Εχω κανει 2000χλμ με τα πισω επισκευασμενα, κριμα να τα επισκευαζω παλι και να πεταξω 70 ευρω....
να ζεστανει ακομα λιγο ο καιρος και θα τα κανω τραμπα!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-05-17, 16:28
NikiforosGT Offline:
Moderator

καλησπέρα! επανερχομαι σε θεμα οπως ειχα υποσχεθει για ενημερωση για οσους ενδιαφερονται.
Χτες εβαλα τα πισω koni sport επισκευασμενα μονο λαδιου πλεον με τα βοηθητικα ελατηρια.
Τελικα αφου εχω παρει το καλαι το κανω πλεον αρκετα γρηγορα μονος μου και τα αντικαθιστω για πλακα, τα πισω που ειναι ευκολα, στα μπροστινα θελουν μαζεμα τα ελατηρια για να τα ξαναβαλω.

Μετα τις δοκιμες που εκανα, απλα επαθα σοκ απο τα κρατηματα, δεν καταλαβαινουν τπτ δεν υπαρχει καμια απολυτως κλιση και ας ειναι πολυ ψηλο πισω!! δεν το περιμενα ποτε αυτο οτι θα ειχε τοσο καλα κρατηματα ενω εχει υψος!!
εχουν μια αισθηση σαν στενοπιατελα οτι διαβαζουν τον δρομο μικρη ομως, σημερα εχει ζεστη δεν με ενοχλησαν.
Αν ειναι ομως χειμωνας το λαδι πηζει και μετα βαρανε απιστευτα!!! θα δουμε τοτε.
Γενικα ειναι πολυ ωραια η αισθηση που εχει το πισω μερος ομως οι βαλιδες ειναι competition αλλιως θα ηταν ποιο μαλακα.
Τωρα θα τα αφησω και θα δουμε τον χειμωνα παλι, αν εχω τα ιδια με πριν τοτε θα παω να βαλω μαμισιες βαλβιδες.
Οπως και να εχει λοιπον τα βοηθητικα τα προτεινω για μαμα παντα ελατηρια πισω αλλιως δεν μπαινουν, και με τα koni sport, στην ποιο μαλακη τους ρυθμιση.
Τοσο και με τα AGX ακομα και στην 1η σκαλα ποιο μαλακη οσο και τωρα στα κονι τα κρατηματα ειναι απιστευτα.
Αυτα.....οποιος εχει ερωτησεις ρωταει και απανταω.

Καποια γενικα συμπερασματα τα εχω γραψει στο θεμα της αναρτησης για να μην γραφω τα ιδια ειναι εδω : http://www.corollaclub.com/forums/sh...t=25400&page=5

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 04-05-17 στις 07:33. Αιτία: Προσθηκη link δοκιμων 4/5/2017
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-01-19, 14:40
NikiforosGT Offline:
Moderator

Καλησπέρα! έχω ξεχασει να ενημερωσω για κατι και δεν μου αρεσει να αφηνω μισα θεματα μην την πατησει κανεις…
Μετα από καιρο που ειχα τα koni sport με τα βοηθητικα πισω με ΜΑΜΑ ελατήρια, αφου ειχαν επισκευαστεί και μπηκαν βαλβιδες competition δεν την παλευα με τα βοηθητικα. Ηταν πολύ αποτομη η επαναφορά σε ανωμαλίες του δρομου που ΚΑΘΕ μερα ειχα ανακατωσούρες στο στομαχι!!!
πηγα και αλλαξα στα πισω τα λαδια με ποιο λεπτα αλλα παρεμειναν τα συμπτώματα. Ετσι τα εβγαλα και βρηκα την υγεια μου.

Συμπερασμα, ΔΕΝ εχουν καλη συμπεριφορά με koni sport τουλάχιστον με επισκευασμένα ποιο σκληρα, που είναι κουτσουρα.
Εχουν αποτομη συμπεριφορά και χοροπηδάει το αμαξι.
Με kyb AGX εχουν αψογη συνεργασια και μπορούμε να ρυθμίζουμε και εξωτερικα 4 σκαλες σκληρότητας.
Τα Koni πισω τερμα μαλακα τα εχω και είναι ποιο σκληρα από το αν τα ειχα τερμα σκληρα όπως ηταν μαμα.
οκ δεν καταλαβαινουν σε στροφες αλλα θελουμε και μια ανεση….

Τονιζω και παλι ότι τα βοηθητικα ελατήρια μπαινουν ΜΟΝΟ πισω δεν εχει για μπροστα και ΜΟΝΟ με μαμα υψους ελατήρια ΟΧΙ χαμηλώματος.
Απάντηση με παράθεση
απα
Παλιά 18-01-19, 17:13
keichi Offline:
Θεϊκό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 272
keichi είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
απα

Τι ειναι τα βοηθητικα που λες?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-01-19, 19:17
NikiforosGT Offline:
Moderator

Kαλησπέρα, εχω απορια γιατι δεν κοιτας το θεμα απο την αρχη? τα εχω εξηγησει αψογα και εχω σηκωσει και ποσες φωτος!
Δες ειδικα στα 3 πρωτα ποστς θα καταλαβεις και εχω και τις απαραιτητες φωτος για να καταλαβεις τι ειναι και τι κανουν, για να μην γραφω ξανα τα ιδια : http://www.corollaclub.com/forums/sh...ad.php?t=25400
Συντομα που θα χρειαζομαι πλεον περισσοτερη ανεση θα μπουν τα Kyb AGX στο αμαξι και πισω θα ξαναβαλω υποχρεωτικα τα βοηθητικα γιατι θα φορτωνεται το αμαξι τακτικα. Εξαλου οπως εχω εξηγησει με τα AGX δουλευουν αψογα και εχουν και τελεια κρατηματα με τα koni sport ειναι τσακωμενα.

ΕDIT : τωρα που τα εχω ξαναβαλει πανω με AGX ειναι απολαυση τοσο σε ανεση, οσο και σε κρατηματα. Το μονο ειναι οτι πανε πανω κατω εχουν δλδ μια coilover αισθηση, οχι τοσο ενοχλητικη οσο τα coils για μενα, αλλα αν δεν ειναι φορτωμενο το αμαξι χοροπηδανε. Αλλα ειναι ανετα στον δρομο. Γενικα τα συστηνω. Και σηκωνεται ο κολος πανω καπου 2cm ισως και λιγο παραπανω (απο τα μαμα ελατηρια).

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 06-03-19 στις 13:54.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Ελατήρια απο E11 (G6) σε E12 Vasilis G6 TOYOTA COROLLA 111(G6) 2 26-04-15 23:15
Εργοστασιακά ελατήρια ee111 gemal TOYOTA COROLLA 111(G6) 4 08-01-14 16:38
Αμορτισέρ-Ελατήρια G6 Fanourious TOYOTA COROLLA 111(G6) 7 27-07-11 22:32
Ελατήρια για g6 jethro tull TOYOTA COROLLA 111(G6) 6 27-10-07 18:22
Ελατήρια anbis SUPPORT 1 19-01-07 23:57

Page generated in 0,13314009 seconds (78,34% PHP - 21,66% MySQL) with 34 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:51.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com