καλησπέρα! επανερχομαι σε θεμα οπως ειχα υποσχεθει για ενημερωση για οσους ενδιαφερονται.
Χτες εβαλα τα πισω koni sport επισκευασμενα μονο λαδιου πλεον με τα βοηθητικα ελατηρια.
Τελικα αφου εχω παρει το καλαι το κανω πλεον αρκετα γρηγορα μονος μου και τα αντικαθιστω για πλακα, τα πισω που ειναι ευκολα, στα μπροστινα θελουν μαζεμα τα ελατηρια για να τα ξαναβαλω.
Μετα τις δοκιμες που εκανα, απλα επαθα σοκ απο τα κρατηματα, δεν καταλαβαινουν τπτ δεν υπαρχει καμια απολυτως κλιση και ας ειναι πολυ ψηλο πισω!! δεν το περιμενα ποτε αυτο οτι θα ειχε τοσο καλα κρατηματα ενω εχει υψος!!
εχουν μια αισθηση σαν στενοπιατελα οτι διαβαζουν τον δρομο μικρη ομως, σημερα εχει ζεστη δεν με ενοχλησαν.
Αν ειναι ομως χειμωνας το λαδι πηζει και μετα βαρανε απιστευτα!!! θα δουμε τοτε.
Γενικα ειναι πολυ ωραια η αισθηση που εχει το πισω μερος ομως οι βαλιδες ειναι competition αλλιως θα ηταν ποιο μαλακα.
Τωρα θα τα αφησω και θα δουμε τον χειμωνα παλι, αν εχω τα ιδια με πριν τοτε θα παω να βαλω μαμισιες βαλβιδες.
Οπως και να εχει λοιπον τα βοηθητικα τα προτεινω για μαμα παντα ελατηρια πισω αλλιως δεν μπαινουν, και με τα koni sport, στην ποιο μαλακη τους ρυθμιση.
Τοσο και με τα AGX ακομα και στην 1η σκαλα ποιο μαλακη οσο και τωρα στα κονι τα κρατηματα ειναι απιστευτα.
Αυτα.....οποιος εχει ερωτησεις ρωταει και απανταω.
Καποια γενικα συμπερασματα τα εχω γραψει στο θεμα της αναρτησης για να μην γραφω τα ιδια ειναι εδω :
http://www.corollaclub.com/forums/sh...t=25400&page=5