Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsavman
To menu αυτό συνήθως είναι κρυμμένο, πχ settings/car/factory settings και μπαίνεις με κωδικό.
Στον app drawer της πηγής, έχει κάποια εφαρμογή TPMS;
|
καλημέρα, δεν υπαρχει τετοιο μενου είναι σαν τηλεφωνου το μενου στις ρυθμισεις δεν εχει κατι παραπανω.
Αριστερα εχει ένα εικονιδιο αυτοκινητακι αλλα δεν εχει τπτ από ρυθμισεις εκει μεσα μονο μερικες εφαρμογες τιποτα παραπανω και σχετικο με TPMS.
Εχω φαει πολύ ωρα να ψαχνω με το αμαξι ανοιχτο (εννοω την μηχανή) και δεν βγαζω κανενα νοημα.
Η κινεζα εγραψε παλι…..διαβασα λεει το μανουαλ που εστειλαν μαζι???
της λεω εσυ το εχεις διαβασει ποτε? δεν λεει τιποτα για app!!!!
θα φανε αρνητικες κριτικες και τελος, πεταμενα 40 ευρω….
Τωρα ειδα στο αμαξι μολις βαλω το usb ανοιγει μονο του το πρόγραμμα torque!
Τελικα αφου απαντησα και εγραψα ότι θα τους κανω αρνητικη κριτικη και ότι μετανιωσα που τους εμπιστευομουν τοσο καιρο και τους θεωρουσα την καλυτερη κινεζικη σελιδα στο διαδικτυο, αλλά προφανως εκανα λάθος, ΑΜΕΣΑ μετα από 1-2 ωρες μου απαντησε άλλος με διαφορετικο email σχετικο με service και μου εστειλε σε ένα κινεζικο link μια εφαρμογή usb tpms σε zip.
Τωρα υπαρχει δλδ πρόγραμμα ε?????
Την περασα στο κινητο και ανοιγει κανονικα, εχω μαζι μου στικακι την εβαλα και εκει και μετα θα την δοκιμασω στο αμαξι και εν κινηση.
Ελπιζω να δουλεψει αυτή την φορα!
και σημειωτεον αυτή την εφαρμογή δεν την εχω δει στο google play ουτε από το pc.
Γιαυτο να ξερετε οποιος θελει να παρει ΠΡΩΤΑ να εχουμε το APP να το βαλουμε και ΜΕΤΑ αγοράζουμε!