Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
 |
 |
|
 |

05-03-18, 07:45
|
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από TOUGHSPORT
Φίλε Πανο
Εγω ειμαι μια περίπτωση που την εχω κανει τη μετατροπη. Δε λεω οτι ειναι ασχημα να δυναμωσει τοσα αλογα, ομως απο την εμπειρια μου εχω να πω πως ΑΝ ΘΑ ΞΕΚΙΝΟΥΣΑ ΞΑΝΑ, ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΥΠΕΡΚΥΒΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ.
Το μονο σιγουρο ειναι οτι κανοντας μετατροπη, κρατας τη καροτσα που εχεις και βαζεις πανω το μοτερ. οκ. καποια στιγμη θα θες αναρτησεις φρενα καθισματα TS και γεικοτερα παρολο που θα κανεις τη μετρατροπη, ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ TS.
Εκτος αυτου να υπολογισεις οτι στο κτεο θα δυσκολευεσαι να περνας αμα δεν το δηλωσεις, και επισης αν σπασει πο διαλος το ποδαρι του και γινει ατυχημα εκει υπαρχει σοβαρο προβλημα.
Αν σωνει και καλα θελεις δυναμη παρε καποιο ts ετοιμο, νομιμο και χωρις αγχος και στεναχωριες. Πιθανότατα να εχει και διαφορα πραγματα επανω σε θεμα αξεσουαρ οποτε κερδισμενος θα βγεις.
|
σωστά !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,14152408 seconds (73,27% PHP - 26,73% MySQL) with 24 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:50. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|