Κατι εχεις μπερδεψει, δεν μιλαμε για ψεκασμο μεθανολης νερου, αλλα ΚΑΘΑΡΟΥ υδρογονου!!! το υδρογονο ειναι αεριο δεν ειναι νερο, απο νερο γινεται απο την ηλεκτρολυση φανταζομαι τα γνωριζεις αυτα.
Σχετικα με τις αποδοσεις ειχα φτιαξει τετοιο συστημα στο μοτερ μου και τωρα το εχω σε ενα κουτι οχι πανω στο αμαξι αλλα μπορω οποτε θελω να το συνδεσω. Ειναι ετοιμο προς χρηση.
Εγω δεν βαζω μαζι το οξυγονο μονο το υδρογονο εβαζα. Mαλιστα στο σωληνακι αν το ειχα εξω, με ενα αναπτηρα το αναβα και ειχε φλογα κανονικα.
Καπου αναφερα εγω οτι ηταν σαν ατμος το καυσαεριο για να πω ποσο καθαρα ηταν, οχι οτι παει νερο μεσα!!!!
στο δικο μου επειδη τα δοχεια-που κανουν διαχωρισμο υγρων αεριων ηταν στο αμαξι καποιες φορες που τουρμπιζε τερμα η τουρμπινα ειχε ρουφηξει υγρα, εφτασαν μεχρι το ιντερκουλερ, τα εβγαλα ολα αυτα και τα καθαρισα και αυτος ηταν και ο λογος που το εβγαλα.
Οτι καθαριζει το μοτερ το κανει, ανεβαζει οκτανια κανει καλυτερη καυση ειναι λογικο και επακολουθο, το υδρογονο αναφλεγεται πολυυυυυυυ ποιο γρηγορα απο την βενζινη!
το θεμα ειναι οτι τα αποτελεσματα ΔΕΝ μενουν μετα, πρεπει να το εχεις συνεχεια σε χρηση για να τα βλεπεις.
Και η πλακα οταν ειχα παει ΚΤΕΟ εκτος οτι τα καυσαερια ηταν απιστευτα ΚΑΘΑΡΑ με κρυο το μοτερ! που αλλες φορες το εκαναν βολτες ποσην ωρα τουρμπιζοντας για να ζεσταθει ο καταλυτης μετα εβγαλε αμεσως!
ειχαν παει πανω απο το αμαξι ποσα ατομα και ο ενας φωναζε αλλον....μετα κοιταγαν στο πορτ μπαγκαζ....ημουν πισω απο το τζαμι και γελαγα...ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
Υπαρχουν τελος και τα συστηματα ψεκασμου νερου που βαζουν και μεθανολη συνηθως 50-50 το μιγμα αυτο και ψεκαζεται καπου στην εισαγωγη με καποιο εξτρα μπεκ.
Εχω γνωστο μου με Seat turbo και εχει βαλει και απλά ειναι απιστευτες οι επιδοσεις....κρυωνει το μιγμα οπως ειναι φυσικο και η μεθανολη ειναι καυσιμο δυνατο οποτε φανταζομαστε ολοι νομιζω τα αποτελεσματα....αυτα φυσικα δεν εχουν καμια σχεση με αυτο που λεμε με το υδρογονο και αυτο δλδ που κανει αυτη η εταιρεια που εχει αναφερθει.
Τελος αυτο με τους πελατες, φωτος κτλ ναι και εγω δεν τα πιστευω και ειναι αντε γεια!
καλυτερα δωστε τα λεφτα σε κανα καθαριστικο υγρο, εγω εχω δουλεψει το Super Dynamic και καλη βενζινη!
μου κανει εντυπωση που υπαρχει μονο μια εταιρια, δλδ το σκεφτηκε αυτη? ειναι πατεντα, τι ειναι? ή ειναι απατεωνια?
παντως τα παραλενε κατα πολυ!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 16-12-17 στις 23:58.
|