Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
Eυχαριστήρια...
Γειά σας και καλώς σας βρήκα! Γράφω αυτό το post για να ευχαριστήσω τον φίλο μου Κώστα-Deltona που μου άνοιξε τα στραβά μου και με έβαλε στον κόσμο του διαδικτύου! Είναι αυτό που λέει οτι οι Ιταλοί είναι πάντα πιο μπροστά...ήταν τουλάχιστον tongue
Y.Γ. : Την υπογραφή μου πιο κάτω την έβαλε αυτός αν και δεν σας κρύβω ότι δεν με χάλαγε καθόλου αν και η λευκή corollara γ@μ@ει και είμαι και Ιάπωνας σχιστομάτης μέχρι κόκκαλο!
Μή βαράτε!!!!
Δύναμη Σεβασμού: 250
Re: Eυχαριστήρια...
δεν βρηκα αλλο χωρο για να εκφρασω
τις ευχαριστιες μου στον fanis οποιος σε καθε περιπτωση κανει το παν για να βοηθησει η λυση προβληματα του καθε ενος απο εμας....
δεν ξερω αν μερικοι το θεωρουν δεδομενο αλλα εμενα μου κανει μεγαλη εντυπωση
και παλι ευχαριστω!
βαγγελης.
Δύναμη Σεβασμού: 0
Καλημέρα και από εμένα. Συγχαρητήρια για το όμορφο φόρουμ. Αν και δεν έχω κορόλα αλλά σέατ μπήκα στο φόρουμ με αφορμή την ασχολία μου με ηχοσυστήματα. Ελπίζω να είναι σωστός ο χώρος για καλωσόρισμα.\\