Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 01-05-17, 16:19
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1033
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tselosaggelos Εμφάνιση μηνυμάτων
οταν το αμορτισερ δουλευει δημιουργουνται μεσα στο λαδι φυσαλιδες αερα ιδιως οταν δουλευει γρηγορα αγγλικα νομιζω λεγεται foaming αυτο αποτρεπεται απο την προσθηκη ευγενους αεριου σε υψηλη πιεση συνυθως αζωτου ετσι η λειτουργια του παραμενει σταθερη https://www.youtube.com/watch?v=W4ZZYqRVzLc δες περιπου στο 3.00 λεπτο ειναι βεβαια αγγλικα αλλα νομιζω θα καταλαβεις
καλησπέρα, ευχαριστω, αυτο που λες το διαβασα και σε καποιο απο τα αρθρα που εβαλα παραπανω.
Καλα μιλαμε εχω παθει πλακα με τα koni sport λαδιου πλεον πισω, με competition βαλβιδες και βοηθητικα ελατηρια της MAD, και μαμα ελατηρια σε υψος.
Δεν υπαρχουν! τα κρατηματα ειναι απλα απιστευτα δεν υπαρχει καμια απολυτως κλιση πισω ομως εχω την αισθηση οτι διαβαζουν λιγο απολυτα τον δρομο και χοροπηδανε χωρις ομως να βαρανε. Μου δινει την γνωστη αισθηση σε εναν μικρο βαθμο δλδ των στενοπιατελων (coilovers).
Δεν περιμενα ποτε τοσο καλα κρατηματα ενω ειναι αρκετα ψηλα σε υψος!!!
δλδ εκτος το κανονικο υψος των μαμα ελατηριων πρεπει να εχουν παρει ακομα 2cm πανω λογω των βοηθητικων.

Προσωπικα τοσα χρονια και με αμορτισερ αερος-λαδιου και με επισκευασμενα σκετα λαδιου koni sport δεν εχω δει καμια απολυτως διαφορα εκτος αυτο που ειπα χειμωνα-καλοκαιρι. Και κατι που καταλαβα μονο εφοσον εχουν μπει competition βαλδιδες στα πισω κονι. Σε starlet GT επισκευασμενα μπρος πισω αρκετες φορες ποτε δεν με ενοχλησαν ομως ειχα και χαμηλωμα 3.5cm με eibach pro kit ελατηρια.
Δλδ τωρα σημερα πχ εχει ζεστη και ειναι υποφερτα, αν γυρισει χειμωνας με χαμηλες θερμοκρασιες τοτε θα με κανουν ταραμα.
Δεν ειμαι απολυτα σιγουρος αλλα νομιζω οτι αυτο γινεται επειδη ειναι μονο λαδιου, και δεδομενων οσων διαβασα στα προηγουμενα αρθρα πιστευω οτι και αυτο ειναι ο λογος της υπαρξης αεριου μαζι.
Οπως και να εχει ΟΛΟΙ το θεωρουν μειονεκτημα το οτι μετα την επισκευη ειναι πλεον ΜΟΝΟ λαδιου.

καλημερα! τελικα ειχα δικιο για τα λαδιου, αυτες τις μερες συμφωνα με το θερμομετρο μεσα στο αμαξι η διαφορα θερμοκρασιας πρωι καπου στις 6 με μεσημερι στις 15 ειναι 10-12 βαθμους.
Το πρωι τα πισω χοροπηδανε σαν κατσικια, δεν βαρανε ομως οπως πριν χωρις τα βοηθητικα της MAD, δεν ξερω αν ειναι απο αυτα ή επειδη ποιο πριν το πρωι το χειμωνα δλδ ειχαμε και ακομα 10 βαθμους ισως κατω!
θα δουμε αμα χειμωνιασει παλι.
Ομως τα μπροστινα που δεν εχουν ακομα επισκευαστει και ειναι αερος-λαδιου δεν εχουν απολυτως ΚΑΜΙΑ αλλαγη συμπεριφορας.
Ενω τα πισω εχουν αρκετη και τον χειμωνα ειδικα που δεν ειχα τα βοηθητικα με τα πολλα κρυα Φεβρουαριο-Μαρτιο ηταν απλα απελπισια γιατι χτυπουσαν παρα πολυ εντονα λογω βαλβιδων competition που προκαλουν μεγαλη αντισταση στην ροη του λαδιου, οταν ειναι κρυο θεωρητικα πηζει κιολας και ετσι συμβαινει αυτο το φαινομενο.
Προς το παρον εφοσον καλοκαιριαζει και δεν εχω θεμα με το στομαχι :P τα αφηνω να ευχαριστηθω το καλοκαιρακι στριψιματα στα βουνα και μετα βλεπουμε.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 04-05-17 στις 07:31. Αιτία: Προσθήκη συμπεράσματος στις 4/5/2017
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-06-17, 22:04
Το avatar του χρήστη tsakispa
tsakispa Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: corolla 2001 vvt-i e11
Δύναμη Σεβασμού: 125
tsakispa είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Καλησπερα , ειμαι σε φαση να αλλαξω αμορτισερ , εχω βρει τα ultra sr στα 260 στο συγκεκριμενο ιντερνετομαγαζο https://www.antallaktikaonline.gr/to...7;ει ψωνισει κανεις απο εκει ν μ πει εντυπωσεις?
Τα Ultra SR κανουν με μαμα ελατηρια ή να προτιμησω Excel g σταθερη αξια?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-06-17, 22:09
NikiforosGT Offline:
Moderator

καλησπέρα, το μαγαζι δεν το ξερω 1η φορα το βλεπω.
Ομως τα ultra SR ειναι καλυτερα απο τα excel-g ειναι ποιο σπορ επιδοσεων, δεν τα εχω δοκιμασει να ξερω διαφορες απλα λεω οτι εχω διαβασει.
Επισης κανουν για χαμηλωμα αντιθετα με τα excel-g που δεν ειναι για χαμηλωμα.
Και φανταζομαι θα αντεχουν περισσοτερο.
Με τετοια αριστη τιμη προτεινω να τα βαλεις. Νομιζω γυρω στα 330 εχουν συνηθως.
Ολα τα αμορτισερ κανουν με μαμα ελατηρια.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-06-17, 22:36
tsakispa Offline:
Μικρό Μέλος

Το ξερω και εγω εχω ψηθει λογω της τιμης πιο πολυ αλλιως θα πηγαινα στα μαμα .Αν εχει καποιος εμπειρια με τοσυγκεκριμενο καταστημα ας μου πει .
Ευχαριστω.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-06-17, 00:57
NikiforosGT Offline:
Moderator

Το site αυτο που λες που ειναι? δεν λεει πουθενα!!! βλεπω ενας γραφει οτι παραγγειλε απο εξωτερικο! και μετα βλεπω εταιριες με courier εξωτερικου!
πως γινεται αυτο?
η επομενη καλυτερη τιμη που εχω βρει ειναι 285 ευρω εδω http://www.rellasamortiser.gr/en/toy...01-351701.html

ψαχνοντας στο site εκεινο βρηκα το παρακατω κειμενο https://www.antallaktikaonline.gr/ep...un-ta-proionta αρα εξωτερικο φαινεται να ειναι και η μεταφραση ειναι αθλια μαλλον google translation εχει :

Για τα εμπορεύματα που μπορούν να ταχυδρομηθούν

Για τα εμπορεύματα που μπορούν να ταχυδρομηθούν: Μπορούμε να αρνηθούμε να σας επιστρέψουμε τα χρήματα, μέχρι να πάρουμε πίσω τα αγαθά ή μέχρι να εμφανίσετε αποδεικτικά στοιχεία, ότι στείλατε το στοιχείο πίσω, ανάλογα με το τι θα συμβεί πρώτο.

Θα πρέπει να στείλετε ή να παραδώσετε τα αγαθά εγκαίρως εντός 14 ημερών, αρχίζοντας από την ημέρα που θα ενημερώστε για την ακύρωση της σύμβασης η εταιρεία Partex Global GmbH, Marzahner Str. 21, 13053 Berlin, Γερμανία. Η περίοδος αυτή τηρείται, αν στείλετε τα αγαθά πριν από τη λήξη της. Εσείς χρεώνεστε όλες τις άμεσες δαπάνες αποστολής των εμπορευμάτων.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-06-17, 02:17
tsakispa Offline:
Μικρό Μέλος

Ναι οντως εχεις δικιο τωρα το προσεξα και εγω ειναι γερμανικη εταιρια π διαχειριζεται το site . νομιζω αυτα π μ εστειλες ειναι για ε12 για ε11 τα δινει 340.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-06-17, 08:37
NikiforosGT Offline:
Moderator

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsakispa Εμφάνιση μηνυμάτων
Ναι οντως εχεις δικιο τωρα το προσεξα και εγω ειναι γερμανικη εταιρια π διαχειριζεται το site . νομιζω αυτα π μ εστειλες ειναι για ε12 για ε11 τα δινει 340.
καλημερα, ναι μαλλον εχεις δικιο μπερδευτηκα!
τελικα ειναι εξωτερικο ναι η σελιδα εκεινη, ετσι εξηγειτε αυτη η τιμη!
ε ειπα και εγω! επειδη το εχουμε ψαξει πολλες φορες τετοιες τιμες δεν εχει στην Ελλαδα...εκει γυρω τα πουλανε ολοι πανω απο 300-350 αναλογα το μαγαζι.

Δεν μου αρεσει οταν μια σελιδα δεν γραφει που ειναι η εδρα τους και πρεπει να σου βγει η πιστη να την βρεις, και εγω τυχαια το βρηκα.

Καλη τιμη, λεει οτι εχει δωρεαν μεταφορικα για πανω απο 140 ευρω, δεν ξερω αν μπορεις να την εμπιστευτεις, μερικα σχόλια απο κατω λενε καλα λογια ομως.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-06-17, 23:26
Το avatar του χρήστη skour
skour Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: corolla e11 f\l sedan
Περιοχή: κορινθος
Δύναμη Σεβασμού: 239
skour είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Τα ultra sr είναι πιο φθηνά για e12 απ'οτι για e11. Γενικά είναι ο ιδανικότερος συνδυασμός για χαμήλωμα. Αν δε το χεις χαμηλωμένο δεν υπάρχει λόγος να τα βάλεις. Σε εταιρεία ανταλλακτικών εργάζομαι και στο λέω σαν φιλική συμβουλή.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-06-17, 07:03
NikiforosGT Offline:
Moderator

καλημερα, ομως και με μαμα ελατηρια δεν ειναι καλυτερα απο τα μαμα αμορτισερ? εννοω σε κρατηματα κτλ.
Εχει καλυτερες λυσεις που εχω δοκιμασει και εχω ηδη με ρυθμιζομενης σκληροτητας αμορτισερ αλλα πανε πολλα ευρω παραπανω, και πλεον εγω μονο με μαμα αμορτισερ αλλα πισω σε συνδυασμο με βοηθητικα ελατηρια της MAD.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-06-17, 11:35
Το avatar του χρήστη skour
skour Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: corolla e11 f\l sedan
Περιοχή: κορινθος
Δύναμη Σεβασμού: 239
skour είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
καλημερα, ομως και με μαμα ελατηρια δεν ειναι καλυτερα απο τα μαμα αμορτισερ? εννοω σε κρατηματα κτλ.
Εχει καλυτερες λυσεις που εχω δοκιμασει και εχω ηδη με ρυθμιζομενης σκληροτητας αμορτισερ αλλα πανε πολλα ευρω παραπανω, και πλεον εγω μονο με μαμα αμορτισερ αλλα πισω σε συνδυασμο με βοηθητικα ελατηρια της MAD.
Καλημέρα! Ίσως του είναι πιο σκληρά σε σχέση με αυτό που είχε συνηθίσει. Αν έχει σαν σκοπό την άνεση και να παραμείνει το αυτοκίνητο στα μαμά πλαίσια τότε θεωρώ οτι δεν υπάρχει λόγος για τα sr. Θα δώσει παραπάνω χρήματα και δεν θα αλλάξει κάτι ουσιαστικά στο αμάξι.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ Ε 111 chris-e11 ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 2 10-01-13 12:58
αναρτηση g6 G6 john ΦΟΡΟΥΜ 1 04-10-11 10:51
αναρτηση σε 111 urban TOYOTA COROLLA 111(G6) 2 22-07-10 23:55
E12 αναρτηση itsabigworld TOYOTA COROLLA E 12 5 18-09-07 14:48
αναρτηση απο ts σε 1.4 poutsa TOYOTA COROLLA E 12 23 20-06-07 15:06

Page generated in 0,18224192 seconds (82,14% PHP - 17,86% MySQL) with 44 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:42.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com